WII HRY V ROKU 2007

WII HRY V ROKU 2007

Uvažujete o kúpe, alebo ste majiteľmi konzoly Wii a máte na perách otázku, aké hry budú tento rok stáť zaručene za to?

Článok

Uvažujete o kúpe, alebo ste majiteľmi konzoly Wii a máte na perách otázku, aké hry budú tento rok stáť zaručene za to? Vo vývoji sú ich desiatky, ale my sme pre vás pripravili večeru o siedmych, dokonale vyvážených chodoch. Každý pri tom svojím spôsobom obohacuje kuchársku knihu a osviežuje celé menu o nové prvky. Mieša sa tu overená klasika s novými značkami korení a to všetko v tradičnom duchu Nintenda.

Nintendo Wii má pred sebou svoj prvý rok života. Na miliónové konto predaných kusov sa zaručene pripíšu ďalšie a nasledovné tituly k tomu len pomôžu. Do úzkeho výberu sa dostala šestica hier, ktoré dopĺňa čierny kôň. Môže na celej čiare pohorieť, ale aj príjemne prekvapiť. Snáď divoká karta dopadne na úrodnú pôdu. Ale dosť už bolo rečí, najlepšie Wii hry v roku 2007 sú:

Wii hry v roku 2007
Behačky potrebujú znovu inovovať.
Super Mario Galaxy
Dátum vydania: 2007, [karta hry]

Nový Super Mario je jednoznačným favoritom na jednu z najočakávanejších hier pre Wii. Po tom, ako bol zrušený pred pár rokmi Super Mario 128 a na DS bol vydaný poctivý retro diel pod názvom New Super Mario Bros., sa jedná o ďalšie plnohodnotné pokračovanie dobrodružstiev fúzatého talianskeho inštalatéra. Tešíme sa na ďalšiu porciu jednoznačne najlepšej plošinovky, ktorej možnosti sa tento krát mnohonásobne rozvinú vďaka ovládaču Wiimote. Pripravte sa na rôzne komické pohyby, ako trasenie, mávanie, točenie, nakláňanie a podobné úlety. Hra sa odohráva vo vesmíre a pri svojej ceste za obligátnou záchranou princeznej Peach navštívite veľké množstvo rôznych planét plných všakovakých nepriateľov. Táto hra je povinnosť pre každého nadšenca plošinovkového žánru, vrátane nás


Wii hry v roku 2007
Vojna rozpútaná z pohodlia obývačky.
Battalion Wars 2
Dátum vydania: 2007

Pravdepodobne najhrávanejší online titul sa nezadržateľne blíži. Potenciál Battalion Wars doteraz v tichosti driemal, ale tú pravú vojnu rozpúta medzi majiteľmi Wii práve cez internet. Akčná stratégia s dynamickou hrateľnosťou má veľkú šancu infikovať online službu Wii a kompletne ju obsadiť. K bohatému multiplayeru patrí nepochybne veľká kampaň, kde budete rovnako komandovať/priamo ovládať pozemné, letecké a námorné jednotky všeho druhu. Battalion Wars 2 je skrytou figúrkou na šachovnici Nintenda, ktorá môže zasadiť nečakaný mat.


Wii hry v roku 2007
Boba Fett by sa čudoval, keby vedel, že Samus Aran je žena.
Metroid Prime: Corruption
Dátum vydania: 2007, [karta hry]

Čo by to bolo za konzolu od BigN, aby sme sa nej nemohli pohrať so sexi kočkou, disponujúcou vražedným arzenálom, za ktorý by sa nehanbila ani ktorákoľvek vojenská základňa US Army. Reč je samozrejme o tajomnej bojovníčke Samus Aran a jej neobvyklom obleku, ktorý jej poskytuje ochranu, skrýva množstvo dômyselných zbraní a technického vybavenia a ktorý sa dokáže zmorfovať na malú guľu, vďaka čomu sa naša hrdinka dostane aj na tie najneočakávanejšie miesta v tyle nepriateľa. A o čom to bude tentokrát? Ste jedinou a poslednou nádejou Federácie v boji proti Vesmírnym pirátmom a o váš život sa znovu bude pokúšať všakovaká galaktická háveď. Klišé ako remeň, ale mi túto sériu jednoducho milujeme.


Wii hry v roku 2007
Pán doktor, režte, nedívajte sa mi do výstrihu.
Trauma Center: Second Opinion
Dátum vydania: 2007, [karta hry]

Pán doktor, je potrebné poznať váš názor na konverziu prehliadanej, ale o to viac ocenenej simulácie chirurga Trauma Center. Myslíte, že adaptácia herných mechanizmov na pohybové senzory je tým pravým orechovým, ako realistickejšie preniesť rezanie pacienta na stole? Hovoríte, že vibrácie by tomu mohli pomôcť, keď budete hľadať nádory? A že rýchlejšie sa budú vyberať nástroje pomocou Nunchuku? Zdieľame rovnaký názor! Nech je Second Opinion už tu! Noste pacientov na stôl. Kam? No predsa do obývačky, kráti sa čas a vitálne funkcie klesajú. Pichaj andrenalín!


Wii hry v roku 2007
Malé potvorky budete hľadať skutočne všade.
Eledees
dátum vydania: 2007, [karta hry]

Jedna z prvých hier, ktoré boli ohlásené od spoločnosti Konami pre konzolu Wii, bola práve polovačka na malé stvorenia, nazývané Eledees, ktoré v sebe skrývajú vzácnu energiu. Váš Wiimote sa premení na netradičný Gravity Gun, pomocou ktorého budete musieť prehľadávať miestnosti, premiestňovať premety, či nastavovať pasce na tieto divné potvory. Nečakajte však žiadne exotické prostredia cudzích planét, všetko sa odohráva v domácnosti, vďaka čomu môžete získať netradičný pohľad na predmety každodennej potreby a z bytu si spraviť exotické bojisko. No a vďaka priloženému editoru sa nemusíte báť žiadnej nudy.


Wii hry v roku 2007
Kto bude najmúdrejším?
Big Brain Academy
dátum vydania: 2007

Nintendo kleplo s hrami z edukatívnej série osobných trénerov mozgu klinec po hlavičke. Vďaka dvojici hier (How old is Your Brain a Big Brain Academy) sa o handheld DS začali zaujímať aj ľudia, ktorí o hraní nemali ani potuchy. Na rovnakej formule bude stavať aj ďalšia konverzia. Big Brain Academy pre Wii okrem série minihier zameraných na trénovanie vášho postrehu, mysle a reakcií prihodí do hry aj multiplayer. Vďaka tomuto sa stane mimoriadne obľúbeným artiklom v rodinách a na každej párty. Veď, kto by to nechcel natrieť inžinierovi-matematikovi. Len pozor, aby vás svojimi schopnosťami neschoval do vrecka mladší súrodenec.


Čierny kôň

Wii hry v roku 2007
Odvážny a pritom dostatočne tajomný... pohľad.
Sadness
dátum vydania: 2007, [karta hry]

Aj vám je čudné, že drvivá väčšina hier v našom výbere je od Nintenda? Nám to nie je vôbec čudné. Vieme, čo za hry s diabolskou hrateľnosťou opúšťajú továreň na legendy. Vieme však aj to, že pohybové senzory a nízke náklady na vývoj lákajú mnoho vývojárov. Tak, ako aj Polákov z Nibris. Ich odvážny survival projekt Sadness je zaujímavý silnou inklináciou k noir filmom. Hra bude kompletne čiernobiela! Tento krok však nie je samoúčelný, aby hra vystúpila z radu. Odtiene šedi si autori vybrali, ako najlepší spôsob, ako vyjadriť ťažobu rôznych psychických i fyzických chorôb ľudí, žijúcich na hranici Ukrajiny a ako pritiahnuť pozornosť hráča a utopiť ho v tajomnej atmosfére. Sadness je veľkým favoritom na titul podivnosť roka, hra nebude obsahovať žiadne menu a hráč bude reagovať prirodzenými pohybmi. Len, aby to nezkĺzlo do konvencií interaktívneho filmu.


napísal spacejunker & Rišo 6.2.2007
Páči sa mi!
WII HRY V ROKU 2007


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19897)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk