HARDVÉROVÉ NOVINKY

Filter na platformy a štýly
Nokia 9 PureView
24

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Nokia 9 PureView

pridané 13.9.2019 pod hry

Ako dopadol dlho vyvíjaný fotomobil s piatimi zadnými kamerami od Nokie?

Avermedia Live Gamer Portable 2 Plus
3

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Avermedia Live Gamer Portable 2 Plus

pridané 9.9.2019 pod hry

Avermedia so svojimi grabovacími zariadeniami na získanie a uloženie záznamov postupne prechádza na 4K rozlíšenie a jej Live Gamer Portable 2 Plus 4K je jedným z nich.

Nokia 4.2
3

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Nokia 4.2

pridané 2.9.2019 pod hry

Ak vám mobil stačí len na telefonovanie a základné aplikácie, nepotrebujete zaň platiť stovky eur. Je tu napríklad decentná Nokia.

Logitech G PRO X
15

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Logitech G PRO X

pridané 30.8.2019 pod hry

Logitech sa s novým headsetom pokúša ponúknuť kvalitné vyhotovenie, parádny zvuk, prémiový dizajn, vysoký komfort a aj nadupaný softvér.

Samsung Galaxy Note 10
55

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung Galaxy Note 10

pridané 28.8.2019 pod hry

Samsung pokračuje vo svojej Note sérii mobilov s doplneným perom a teraz ju rozširuje rovno o dve verzie.

Omen Mindframe Cooling
10

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Omen Mindframe Cooling

pridané 23.8.2019 pod hry

HP rozširuje svoju hernú sériu zariadení o podsvietené a chladené slúchadlá.

Samsung Galaxy A80
19

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung Galaxy A80

pridané 15.8.2019 pod hry

Samsung skúsil vo svojom mobilnom telefóne ponúknuť riešenie s vysúvateľnou prednou kamerou. A je naozaj veľmi zaujímavé.

SteelSeries Arctis 1
10

HARDVÉROVÁ RECENZIA: SteelSeries Arctis 1

pridané 12.8.2019 pod hry

SteelSeries vo svojom portfóliu skrýva aj lacnejšie kusy príslušenstva, ktoré sa však má držať určitých štandardov. Otestovali sme, či to tak naozaj je.

Samsung QLED 65'' Q90R + Soundbar Q70
46

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung QLED 65'' Q90R + Soundbar Q70

pridané 9.8.2019 pod hry

Pozrime sa teraz na najvyššiu verziu QLED Q90R a rovno so soundbarom, ktorý Samsung pripravil spolu s Harman/Kardon.

Corsair HS35 Stereo Gaming Headset
1

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Corsair HS35 Stereo Gaming Headset

pridané 6.8.2019 pod hry

Americký Corsair prichádza s ďalším modelom do portfólia herných headsetov, ktorý je určený pre menej náročných používateľov. Zaujme nižšou cenou, no stále dobrým spracovaním.

Corsair M55 RGB Pro
13

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Corsair M55 RGB Pro

pridané 2.8.2019 pod hardvér

Pozrime sa bližšie na univerzálnu myš pre ľavákov a pravákov od Corsairu - M55 RGB Pro.

Mad Catz R.A.T.8+ 1000
29

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Mad Catz R.A.T.8+ 1000

pridané 30.7.2019 pod hry

Firma Mad Catz vstala z mŕtvych a keďže teraz oslavuje 30 rokov na scéne, pripravila špeciálnu edíciu svojej kvalitnej hernej myšky.

Xiaomi Mi 9T - parádna ponuka v strednej triede
38

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Xiaomi Mi 9T - parádna ponuka v strednej triede

pridané 29.7.2019 pod hardvér

Xiaomi mal vždy veľmi dobrú ponuku ceny, výkonu a kvality, ale v MI 9T to celé posunul ešte ďalej.

HTC Vive Pro wireless
29

HARDVÉROVÁ RECENZIA: HTC Vive Pro wireless

pridané 25.7.2019 pod hry

Ako funguje virtuálna realita bez káblov? Je tam oneskorenie? Je to budúcnosť?

Huawei P30 Lite
10

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Huawei P30 Lite

pridané 18.7.2019 pod hry

Huawei chce ponúknuť niečo aj náročnejším používateľom v strednej triede a s P30 Lite má zopakovať úspech minuloročného P20 Lite.

Cooler Master MH752
23

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Cooler Master MH752

pridané 15.7.2019 pod hry

Cooler Master priniesol dvojicu nových headsetov, z ktorej sa nám do rúk dostala vyššia verzia. Tá je stále cenovo dostupná a sľubuje slušný zvuk. Čo ale hovorí náš test?

Samsung QLED 55'' Q70R
44

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung QLED 55'' Q70R

pridané 12.7.2019 pod hry

Čo prináša cenovo najvýhodnejšia verzia z tohtoročnej QLED série od Samsungu? Pozrime sa bližšie na Q70.

Motorola One Vision
22

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Motorola One Vision

pridané 10.7.2019 pod hry

Motorola sa tento rok pekne rozbehla s One sériou a teraz pridáva veľmi pôsobivú Vision verziu s kvalitným fotoaparátom a 21:9 pomerom strán displeja.

Huawei P30 - menší, ale pôsobivý
10

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Huawei P30 - menší, ale pôsobivý

pridané 5.7.2019 pod hry

Popri P30 Pro ponúka Huawei aj nižšiu P30 verziu, ktorá je menšia, ale stále zaujímavá.

AKG N700NC - parádny zvuk na cesty
4

HARDVÉROVÁ RECENZIA: AKG N700NC - parádny zvuk na cesty

pridané 1.7.2019 pod hry

Samsung ponúkol novú sériu AKG headsetov a pozrime sa rovno na najvyššiu verziu AKG N700NC

AVerMedia Live Gamer Mini
1

HARDVÉROVÁ RECENZIA: AVerMedia Live Gamer Mini

pridané 28.6.2019 pod hry

Bližšie sme sa pozreli na ďalšie zariadenie od firmy AVerMedia, ktoré tentokrát cieli na kompaktnosť. Mini verzia chce byť prenosná, no stále nabitá funkciami. Ako to teda zvláda?

Venom Arcade Fight Stick
14

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Venom Arcade Fight Stick

pridané 27.6.2019 pod hry

Pozreli sme sa na nový ovládač pre fanúšikov bojoviek, ktorý síce má nejaké muchy, no zároveň ho doma dokážete pripojiť ku všetkému.

Logitech G502 Lightspeed
16

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Logitech G502 Lightspeed

pridané 24.6.2019 pod hry

Logitech priniesol nové technológie do jednej zo svojich najlepších a najpopulárnejších herných myšiek.

Huawei P30 Pro - mobil s parádnou kamerou
44

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Huawei P30 Pro - mobil s parádnou kamerou

pridané 21.6.2019 pod hry

P30 Pro pokračuje v parádne P sérii firmy Huawei a teraz znovu s kvalitným foťákom a teraz aj 10-násobným hybridným zoomom.

Asus ROG Zephyrus GX701GX - tenké herné monštrum
32

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Asus ROG Zephyrus GX701GX - tenké herné monštrum

pridané 14.6.2019 pod hry

Výkon RTX2080 s pridaným i7 procesorom v tenkom balení? To je Asus ROG Zephyrus.

Creative Outlier Air
19

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Creative Outlier Air

pridané 12.6.2019 pod hry

Creative prichádza s úplne novým radom svojich produktov, do ktorého patria aj malé bezdrôtové in-ear slúchadlá. Tie sľubujú kvalitný zvuk a veľmi dlhú výdrž. Ako u nás obstáli?

Samsung QLED 65'' Q85R
57

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung QLED 65'' Q85R

pridané 7.6.2019 pod hry

Pozreli sme sa na takmer najvyšší model tohtoročnej QLED série od Samsungu.

My Arcade Pixel Player
5

HARDVÉROVÁ RECENZIA: My Arcade Pixel Player

pridané 6.6.2019 pod hry

Retro je v kurze, no ak radšej hrávate na cestách ako doma pred TV, doteraz nebolo z čoho vyberať. My Arcade to chce zmeniť svojím handheldom.

MSI Optix Mag321 -  veľký 144Hz monitor
44

HARDVÉROVÁ RECENZIA: MSI Optix Mag321 - veľký 144Hz monitor

pridané 3.6.2019 pod hry

Ak vám je 27 palcov málo a chcete niečo väčšie, MSI má pre vás decentné riešenie v Optix Mag 32 monitore.

Elgato HD60 S
3

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Elgato HD60 S

pridané 31.5.2019 pod hry

Do rúk sa nám dostala nahrávacia karta od firmy Elgato, ktorá je určená ako pre nahrávanie, tak aj priame streamovanie. V čom je však výnimočná oproti konkurencie?

 
VIAC
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2019 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk