PRIHLÁS
Call of Duty: Warzone
31

Call of Duty: Warzone

8.0
XBOX ONE
pridal MaDMAuz 26.5.2020

Vo Verdansku niečo nie je v poriadku, a tým nemyslím helikoptéry lietajúce pod mapou (ponorkoptéry?), aj keď za zmienku fakt stoja.

Darksiders: Warmastered Edition
12

Darksiders: Warmastered Edition

7.0
PC
pridal AutorNeznámy 13.5.2020

Darksiders:Warmastered Edition je hack and slash, puzzle hra z roka 2010, ktorá v roku 2016 vyšla v remastrovanej edícií.

Baldurs Gate: Enhanced Edition Non Nostalgic Review
26

Baldurs Gate: Enhanced Edition Non Nostalgic Review

7.5
PC
pridal AutorNeznámy 28.4.2020

Priznám sa nikdy som D&D ani nič podobné nehral. V mojej rodine ani nevedia čo to znamená slovo nerd takže o D&D hre som mohol leda tak snívať ako malý chlapec.

Resident Evil 3
46

Resident Evil 3

7.5
PC
pridal DarkDRAGON 10.4.2020

Pamätáte si na ten deň, kedy vyšiel pôvodný Resident Evil 3: Nemesis?

Doom Eternal
39

Doom Eternal

8.0
PC
pridal DarkDRAGON 31.3.2020

Posledné na čo si pamätám je Samuel Hayden. To ako ma zradil mu neodpustím! Vzal mi môj mocný energetický meč "crucible" a uzamkol do pasce na marťanskej základni UAC.

Zombíci v hrách
33

Zombíci v hrách

PC
pridal Combat77 25.1.2020

Zombíci a hry k sebe patria ako chleba a maslo a s týmto námetom sú ich na trhu stovky.

10

Need for Speed Heat

4.0
PC
pridal Pucin 19.1.2020

Pre mňa je nové Need for Speed dosť sklamaním, ktoré radím pod priemer len s ľútosti.

Ultimate Doom - Nestárnuca Klasika
10

Ultimate Doom - Nestárnuca Klasika

9.9
PC
pridal 29.11.2019

Ultimate Doom je rozšírený pôvodný Doom so štyrmi kapitolami.

CrisTales (demo)
1

CrisTales (demo)

PC
pridal Regina Spectra 10.11.2019

Pokiaľ ste o CrisTales ešte nepočuli, tak sa nemusíte strachovať, táto hra ešte nevyšla. Vydá ju Modusgames v roku 2020.

Predstavenie Apple Arcade
0

Predstavenie Apple Arcade

PC
pridal Zemla 28.9.2019

Čo ponúka Apple Arcade?

Dojmy: Midnight Ghost Hunt - Alpha Test
0

Dojmy: Midnight Ghost Hunt - Alpha Test

PC
pridal tamo323 27.8.2019

Sedíte si len tak vo svojej pracovni čakajúc na nejakú tú prácu. O chvíľu vám však zazvoní telefón a v ňom povie hlas, že jednu z oblastí zaplavili nejakí duchovia a máte sa o to so svojimi troma priateľmi ...

The Cat Lady
8

The Cat Lady

9.0
PC
pridal de Bielawa 13.8.2019

Kým niektoré témy bývajú v hrách doslova nadužívané, na iné len tak ľahko nenatrafíte. Možno je to spôsobené tým, že pre väčšinu hráčov nie sú príliš atraktívne, alebo sa do nich vývojári jednoducho ...

Warhammer 40 000: Dark Heresy 2
15

Warhammer 40 000: Dark Heresy 2

9.4
-
pridal dogyno 9.8.2019

Pozrime sa bližšie na Dark Heresy 2nd edition. TTRPG zasadené do do sveta Warhammer 40 000, kde hráči na seba zoberú rolu Inkvizičných akolytov.

13

The Sinking City

8.0
PC
pridal Erasermark 6.7.2019

Ste námorný veterán z 1.svetovej vojny (vtedy nazývanej Veľkej vojny) Charles Reed a trpíte halucináciami kvôli ktorým sa rozhodnete vybrať do Oakmontu.

Trüberbrook - Katastrofa vo vysokých detailoch (veľmi subjektívna recenzia)
3

Trüberbrook - Katastrofa vo vysokých detailoch (veľmi subjektívna recenzia)

4.0
PC
pridal Sinn 2.7.2019

Viete ako je najjednoduchšie začať recenziu na point-and-click adventúru?

Days Gone
6

Days Gone

9.0
PS4
pridal TLOU MAN 44 6.5.2019

Po TLOU som čakal dlhých 6 rokov na kvalitnu zombie survival akciu.A dočkal som sa.

EA a viac inkluzivity, alebo diabol sa skrýva v detailoch
0

EA a viac inkluzivity, alebo diabol sa skrýva v detailoch

PC
pridal smurfik 20.3.2019

Electronic Arts prišlo s bombastickým zistením, že hráčov v hrách najviac trápi nedostatok inkluzivity.

Thronebreaker: The Witcher Tales
6

Thronebreaker: The Witcher Tales

8.5
PC
pridal de Bielawa 5.3.2019

Od letmého spomenutia v knihách, cez minihru v treťom Zaklínačovi, až po samostatne hrateľnú online hru.

Epic vs. Steam vs. hry vs. hráči
70

Epic vs. Steam vs. hry vs. hráči

PC
pridal mmiminoo 3.2.2019

Rozhodol som sa napísať môj pohľad na vec.

Prečo je Epic Games Store skvelý pre herný priemysel
209

Prečo je Epic Games Store skvelý pre herný priemysel

PC
pridal Herr Roman 29.1.2019

Možno sa vám Epic Games Store nepáčil, ale je to dobrá správa pre hry.

 
VIAC
POUŽÍVATEĽSKÉ RECENZIE
|THE CAT LADY
8
[pridal de Bielawa 13.8]
|WARHAMMER 40 000: DARK HERESY 2
15
[pridal dogyno 9.8]
|RESIDENT EVIL 3
46
[pridal DarkDRAGON 10.4]
|DOOM ETERNAL
39
[pridal DarkDRAGON 31.3]
|CRISTALES (DEMO)
1
[pridal Regina Spectra 10.11]
|ZOMBÍCI V HRÁCH
33
[pridal Combat77 25.1]
|THE SINKING CITY
13
[pridal Erasermark 6.7]
|CALL OF DUTY: WARZONE
31
[pridal MaDMAuz 26.5]
|PREDSTAVENIE APPLE ARCADE
0
[pridal Zemla 28.9]
|NEED FOR SPEED HEAT
10
[pridal Pucin 19.1]
|DARKSIDERS: WARMASTERED EDITION
12
[pridal AutorNeznámy 13.5]
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2020 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk