PRIHLÁS
The Last Of Us Part II
210

The Last Of Us Part II

PS4
pridal ware 25.7.2020

The Last of Us 2 (som hyperlenivé indivíduum, takže ďalej len TLOU2) bola hrou, na ktorú som sa vyslovene tešil.

The Last of Us Part II
83

The Last of Us Part II

9.0
PS4
pridal LastPCgamer 16.7.2020

Existujú hry ktoré v nás dokážu vyvolať intenzívne emócie, jednou z takýchto hier bola aj The Last of Us z roku 2013 ktorá posunula hranice interaktívnej zábavy v oblasti vyrozprávania príbehu a empatie ...

The Last of Us Part II
295

The Last of Us Part II

10
PS4
pridal nessundorma 11.7.2020

Neviem kde začať. Pretože po dokoncení tejto hry, kde slovo hra podla mňa nevystihuje hodnotu a kvalitu tohto produktu, mám také pocity ako ešte hádam nikdy pred tým

The Last of Us: Part II
221

The Last of Us: Part II

9.0
PS4
pridal DarkDRAGON 30.6.2020

Väčšinou sa mi nestáva, aby som nevedel ako začať recenziu. Pri tejto hre je to moja osobná premiéra.

Mafia - Definitive Edition - Čo ukázal trailer?
23

Mafia - Definitive Edition - Čo ukázal trailer?

PC
pridal deadawp 14.6.2020

Dňa 13. Júna 2020 sa uskutočnila akcia PC Gaming Show, ktorej časť bola venovaná aj pre nový - plný trailer na Mafiu: Definitive Edition trvajúci jednu minútu.

Deus Ex: Game of the Year Edition-Non Nostalgic Review
21

Deus Ex: Game of the Year Edition-Non Nostalgic Review

8.0
PC
pridal AutorNeznámy 12.6.2020

Deus Ex:Game of The Year Edition je hra z roku 2000 a pre mnohých hráčov jedna z najlepších hier aké kedy v hernom priemysle vznikli

IOSoccer - Free-to-play futbalová multiplayerová hra
2

IOSoccer - Free-to-play futbalová multiplayerová hra

PC
pridal deadawp 7.6.2020

IOSoccer (slangovo iOS) je Free-to-play futbalová hra (z tretej / prvej osoby) na Steame, pričom vyšla 8. júna 2018.

Call of Duty: Warzone
31

Call of Duty: Warzone

8.0
XBOX ONE
pridal MaDMAuz 26.5.2020

Vo Verdansku niečo nie je v poriadku, a tým nemyslím helikoptéry lietajúce pod mapou (ponorkoptéry?), aj keď za zmienku fakt stoja.

Darksiders: Warmastered Edition
12

Darksiders: Warmastered Edition

7.0
PC
pridal AutorNeznámy 13.5.2020

Darksiders:Warmastered Edition je hack and slash, puzzle hra z roka 2010, ktorá v roku 2016 vyšla v remastrovanej edícií.

Baldurs Gate: Enhanced Edition Non Nostalgic Review
26

Baldurs Gate: Enhanced Edition Non Nostalgic Review

7.5
PC
pridal AutorNeznámy 28.4.2020

Priznám sa nikdy som D&D ani nič podobné nehral. V mojej rodine ani nevedia čo to znamená slovo nerd takže o D&D hre som mohol leda tak snívať ako malý chlapec.

Resident Evil 3
47

Resident Evil 3

7.5
PC
pridal DarkDRAGON 10.4.2020

Pamätáte si na ten deň, kedy vyšiel pôvodný Resident Evil 3: Nemesis?

Doom Eternal
40

Doom Eternal

8.0
PC
pridal DarkDRAGON 31.3.2020

Posledné na čo si pamätám je Samuel Hayden. To ako ma zradil mu neodpustím! Vzal mi môj mocný energetický meč "crucible" a uzamkol do pasce na marťanskej základni UAC.

Zombíci v hrách
33

Zombíci v hrách

PC
pridal Combat77 25.1.2020

Zombíci a hry k sebe patria ako chleba a maslo a s týmto námetom sú ich na trhu stovky.

10

Need for Speed Heat

4.0
PC
pridal Pucin 19.1.2020

Pre mňa je nové Need for Speed dosť sklamaním, ktoré radím pod priemer len s ľútosti.

Ultimate Doom - Nestárnuca Klasika
10

Ultimate Doom - Nestárnuca Klasika

9.9
PC
pridal 29.11.2019

Ultimate Doom je rozšírený pôvodný Doom so štyrmi kapitolami.

CrisTales (demo)
1

CrisTales (demo)

PC
pridal Regina Spectra 10.11.2019

Pokiaľ ste o CrisTales ešte nepočuli, tak sa nemusíte strachovať, táto hra ešte nevyšla. Vydá ju Modusgames v roku 2020.

Predstavenie Apple Arcade
0

Predstavenie Apple Arcade

PC
pridal Zemla 28.9.2019

Čo ponúka Apple Arcade?

Dojmy: Midnight Ghost Hunt - Alpha Test
0

Dojmy: Midnight Ghost Hunt - Alpha Test

PC
pridal tamo323 27.8.2019

Sedíte si len tak vo svojej pracovni čakajúc na nejakú tú prácu. O chvíľu vám však zazvoní telefón a v ňom povie hlas, že jednu z oblastí zaplavili nejakí duchovia a máte sa o to so svojimi troma priateľmi ...

The Cat Lady
8

The Cat Lady

9.0
PC
pridal de Bielawa 13.8.2019

Kým niektoré témy bývajú v hrách doslova nadužívané, na iné len tak ľahko nenatrafíte. Možno je to spôsobené tým, že pre väčšinu hráčov nie sú príliš atraktívne, alebo sa do nich vývojári jednoducho ...

Warhammer 40 000: Dark Heresy 2
15

Warhammer 40 000: Dark Heresy 2

9.4
-
pridal dogyno 9.8.2019

Pozrime sa bližšie na Dark Heresy 2nd edition. TTRPG zasadené do do sveta Warhammer 40 000, kde hráči na seba zoberú rolu Inkvizičných akolytov.

 
VIAC
POUŽÍVATEĽSKÉ RECENZIE
|THE LAST OF US: PART II
221
[pridal DarkDRAGON 30.6]
|THE LAST OF US PART II
295
[pridal nessundorma 11.7]
|THE LAST OF US PART II
210
[pridal ware 25.7]
|RESIDENT EVIL 3
47
[pridal DarkDRAGON 10.4]
|THE LAST OF US PART II
83
[pridal LastPCgamer 16.7]
|DOOM ETERNAL
40
[pridal DarkDRAGON 31.3]
|CRISTALES (DEMO)
1
[pridal Regina Spectra 10.11]
|ZOMBÍCI V HRÁCH
33
[pridal Combat77 25.1]
|CALL OF DUTY: WARZONE
31
[pridal MaDMAuz 26.5]
|PREDSTAVENIE APPLE ARCADE
0
[pridal Zemla 28.9]
|NEED FOR SPEED HEAT
10
[pridal Pucin 19.1]
|DARKSIDERS: WARMASTERED EDITION
12
[pridal AutorNeznámy 13.5]
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2020 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk