Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Užívateľské recenzie

Články, dojmy a recenzie pripravené užívateľmi
Sword Art Online Fatal Bullet
Sword Art Online Fatal Bullet
pridal Ravenja 20.4.2018
7.0
Sword Art Online: Fatal Bullet je už piata väčšia hra z tohto univerza. A čo to vlastne to SAO je?

The Sexy Brutale
The Sexy Brutale
pridal Ravenja 15.4.2018
7.0
Jedno porekadlo hovorí: "Nie je čas strácať čas." Pre The Sexy Brutale to ale neplatí. Ba priam naopak.

Super Mario Maker for Nintendo 3DS
Super Mario Maker for Nintendo 3DS
pridal Matus komorovsky 9.3.2018
7.7
Mario Maker 3DSMario Maker 3DS vás pozýva na svoje dobrodružstvo okolo sveta. Držte sa lebo táto jazda bez bugov vás odfúkne.

Rime
Rime
pridal Matus komorovsky 22.2.2018
8.0
RIME je hra od indie štúdia Tequilla Works, ktoré má na svedomí viac menej nepodarky na čele s Wonder Worlds.

Mario Odyssey
Mario Odyssey
pridal Matus komorovsky 17.2.2018
9.7
Dobrý deň. Dnes budem písať o hre Mario Odyssey. Jedná sa o ďaľšiu plošinovku zo stajne nintenda.

Pilotwings Resort
Pilotwings Resort
pridal Matus komorovsky 15.2.2018
7.1
Pilotwings Resort je jedna z prvých exkluzívnych hier pre 3DS, ktorá vyšla v roku 2011 pre 3DS. Ak si myslíte že jej zub času uškodil, tak sa mýlite.

Shadow of the Colossus
Shadow of the Colossus
pridal Raina Audron 7.2.2018
10
Shadow of the Colossus (SOTC) je legendárna hra a to právom. Tým, že sa dostala na PS4 sa tak otvorila možnosť zahrať si ju tak, ako autori skutočne chceli, bez technických kompromisov. Ako si teda ...

Deus Ex: Mankind Divided
Deus Ex: Mankind Divided
pridal luk 4.2.2018
8.5
Skutočne kvalitných scifi cyberpunkových sérií nájdeme medzi počítačovými hrami len zopár. Príkladom takejto série je značka Deus Ex.

Hellblade: Senuas Sacrifice
Hellblade: Senuas Sacrifice
pridal Raina Audron 1.2.2018
8.5
Keltská bojovnica Senua sa vydáva na nebezpečnú púťzachrániť svojho milého z priepasti smrti. Prežite túto nebezpečnú cestu s ňou a pomôžte Senue nájsť samú seba.

Life is Strange: Before the Storm
Life is Strange: Before the Storm
pridal luk 12.1.2018
8.5
Chloe Price je žena, ktorá si dokázala podmaniť srdcia mnohých hráčov. Síce nehrala v pôvodnom Life is Strange prvé husle, no mnohí z nás kvôli nej obetovali celé mesto.

Mojich Top 10 Hier Roka 2017
Mojich Top 10 Hier Roka 2017
pridal Kemachi 10.1.2018
Rok 2017 skončil. Pri tejto príležitosti prinášam svoj osobný a plne subjektívny rebríček tých najlepších hier, čo behom neho vyšli a bavili ma.

Game of Thrones: A Telltale Games Series
Game of Thrones: A Telltale Games Series
pridal Regina Spectra 27.11.2017
„Keď hráš hru o tróny, buď zvíťazíš, alebo zomrieš.“

The Evil Within 2
The Evil Within 2
pridal DarkDRAGON 21.10.2017
8.5
Keby ste prežili niečo hrozné a prostredie toho strašného zážitku, by ste mali čerstvo v mysli každý deň. Verím, že by ste sa už na takéto miesto vrátiť nikdy nechceli.

Tooth and Tail - 90%-ný Destilát RTS
Tooth and Tail - 90%-ný Destilát RTS
pridal Drury 30.9.2017
9.0
Velili sme väčším armádam. Holdovali sme do sýtosti, jeden RTS titul za druhým. Age of Empires, Command and Conquer, Warcraft. Odvtedy už prešla toľká doba, že sám neviem, či len neblúznim od hladu. ...

Uncharted: The Lost Legacy
Uncharted: The Lost Legacy
pridal REAPERAPO 4.9.2017
8.5
K Uncharted sérií som sa dostal relatívne nedávno, krátko po tom ako som si zaobstaral PS4 a vzápätí sa stala jednou z mojich najobľúbenejších sérií.

Gears of War 4
Gears of War 4
pridal WIRRUS 1.8.2017
8.0
Najnovší prírastok do Gears série. Ako dopadol ?

God of War collection
God of War collection
pridal Hommies 26.7.2017
7.0
Ak si tu a pozeráš si článok na tento, momentálne už postarší port prvých dvoch GoW, tak asi rozmýšlaš o kúpe alebo nad prázdnym miestom na tvojej 4GB PS Vita karte. V každom prípade dúfam že tu nájdeš ...

Motorsport Manager
Motorsport Manager
pridal Robertosom 18.6.2017
10
Playsport Games a Sega sa pokúsili splniť sen nadšencov motoršportu, a hlavne F1, hladných po dobrom manažérskom simulátore rýchlych kolies. A odviedli skvelú prácu!

Kam ďalej v herných sériách 3
Kam ďalej v herných sériách 3
pridal MX-72 31.5.2017
Po viac ako roku som sa odhodlal opäť priniesť článok u ktorého môžeme polemizovať o budúcnosti niektorých herných sérií.

Xiaomi Mi5
Xiaomi Mi5
pridal Terzeus 15.5.2017
10
V tejto recenzii sa pozrieme na mobilný telefón Xiaomi Mi5, ktorý je ešte stále zaradený medzi špičku na poli smartfónov aktuálne na trhu. Pri tomto telefóne sa jedná s najväčšou pravdepodobnosťou ...

searchbutton
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#102


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Overload - dátum vydania
Overload - dátum vydania
pridané 23.4. 2018discus0
Príspevky
Ulefone predstavil Power 5 mobil s 13000mAh b...
značkova powerbanka bude bezpečnejšie riešenie ako...
Ulefone predstavil Power 5 mobil s 13000mAh b...
samsung note 7 ma važnu konkurenciu ::->: nabitie...
Valve odkúpilo autorov Firewatch
aj ja som skalny fanušik mass effectu už od začiat...
Valve odkúpilo autorov Firewatch
firewatch som sice nehral a preto si netrufam hodn...
Demo na Detroit Become Human je už na PSN
11 juna ukáže e3 čo sony pripraví the last us 2. a...
Metro Exodus ukazuje porovnanie rasterizácie ...
neviem sa dočkať.. metro je proste moja srdcovka a...
Metro Exodus ukazuje porovnanie rasterizácie ...
niekde sa uvádza 4q tohto roka...podľa mňa decembe...
Metro Exodus ukazuje porovnanie rasterizácie ...
ešte také malé porovnanie...mne osobne sa viac páč...
Vesmírny titul Solar Warden spúšta Kickstarter
😆. vieš ako, posolstvo: "star citizen stol...
Netflixový TV seriál Zaklínač už má dátum pre...
zas to nepreháňaj, až také prehnané to nie je.a pr...
Porovnanie God of War a Ryse
dobre vieš, že tie konozle 60fps určite nedajú, ...
Metro Exodus ukazuje porovnanie rasterizácie ...
tiež mám taký pocitraytracing je super technológia...
Demo na Detroit Become Human je už na PSN
ludwig bol pain na ng++, doteraz sa mi na ng++ nep...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2018 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk