Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Populárne články

Herné články

Herné články zhrňujúce aktuálne dianie v hernom svete
Age of Empires: Definitive Edition
pridané 23.2.2018
PC
Win10
7.5 Microsoft nás priviedol späť na začiatok ku koreňom impérií. Nová edícia prvej časti kultovej RTS ukázala svoje svetlé, ale aj tienisté stránky.
Fe
pridané 23.2.2018
PC
Switch
PC
Xbox One
PS4
6.5 Pod krídlami EA vznikla ďalšia nezávislá magická rozprávka. Yarnyho nahradil malý Fe, ktorého svet si vás získa, no na niektorých miestach to pokrivkáva.
Hacktag
pridané 21.2.2018
PC
8.0 Špióni sa v hrách zakrádajú bežne, ale v kvalitnej kooperačnej hre ich často nestretávame. Hacktag priam vyžaduje úzku spoluprácu agenta a hackera, hoci každý funguje trochu inak.
Rust
pridané 20.2.2018
PC
7.5 Po 4 rokoch dynamického vývoja v Early Access sa tvorcovia rozhodli posunúť ďalej. Survival hra je oficiálne vydaná, no nenechajte sa zmiasť - stále nie je tak celkom dokončená.
Battlerite
pridané 19.2.2018
PC
9.0 MOBA hier je na výber naozaj neúrekom, ale Battlerite si medzi nimi nájde svoje miesto. Ponúka dynamické súboje a dokáže si získať nielen nováčikov v tomto žánri
Out of Ammo
pridané 19.2.2018
PS4
PS VR
4.0 Autor DayZ modu sa posunul ďalej, aby do virtuálnej reality priniesol mix RTS a FPS, ktorý teraz dorazil aj na PlayStation VR.
My Time At Portia
pridané 15.2.2018
PC
Farmárčenie, rúbanie dreva, varenie, ťažba rudy, socializácia, boj - a to všetko v infantilnom kabáte. Už vo verzii s predbežným prístupom nebudete vedieť, do čoho sa skôr pustiť.
Bayonetta 2
pridané 14.2.2018
PC
Switch
9.0 Bosorka s telom bohyne sa vrátila, aby hráčov potešila pred svojím tretím dobrodružstvom a dokázala, že kvalitná hrateľnosť je skutočne nadčasová. Tentoraz je tu Switch verzia.
Monster Hunter: World
pridané 13.2.2018
Xbox One
9.0 Monster Hunter si dlho hľadal vhodnú cestu na západný trh, ale napokon aj tam dominuje v najnovšom prírastku a lovu obrovských kreatúr podľahnú hráči z celého sveta.
Dragon Ball FighterZ
pridané 12.2.2018
Xbox One
8.5 Toto je hra, ktorú si nielenže zaslúžia fanúšikovia Dragon Ballu, ale ocenia aj všetci priaznivci dobrých bojoviek.
Railway Empire
pridané 9.2.2018
PC
7.5 Chcete sa ponoriť do sveta vláčikov? Railway Empire vás znovu vtiahne do legendárneho spájania východu a západu Ameriky železnicou.
Ylands
pridané 8.2.2018
PC
Bohemia Interactive sa púšťa po stopách Minecraftu a survival hier a umožňuje komunite vytvárať svoje vlastné svety. Osloví najmä kreatívnych hráčov.
The Inpatient
pridané 7.2.2018
PS4
PS VR
5.5 V príbehu hororu Until Dawn sa skrývalo viac, než sa na prvý pohľad zdá. Teraz máte možnosť odhaliť dávne tajomstvo ukryté hlboko v horách.
SOS
pridané 6.2.2018
PC
Tento boj o život nebude len ďalšou tuctovou Battle Royale hrou, ale interaktívna šou, v ktorej treba získať cennú relikviu aj priazeň obecenstva.
Wartile
pridané 5.2.2018
PC
Vikingov je už v hrách neúrekom a nájdete ich aj vo Wartile, lenže postup s figúrkami na podstavcoch má svoju pridanú hodnotu aj osobité čaro.
Shadow of the Colossus
pridané 2.2.2018
PS4
9.5 Začiatkom roka sa Sony snaží hráčom priniesť do obývačiek nostalgiu, a to v podobe remaku kultového Shadow of the Colossus ešte z čias PS2. Dokáže stále zaujať?
Age of Empires: Definitive Edition
pridané 2.2.2018
PC
20-ročná klasika dokazuje, že nestarne. V novej edícii ponúkne pôvodný obsah s vylepšenou grafikou a pridané možnosti v súlade s dnešnou dobou. Aj keď sa vráti do tých minulých...
Subnautica
pridané 1.2.2018
PC
VR
HTC Vive
Oculus Rift
9.0 Po úspešnom potápaní vo verzii s predbežným prístupom sa Subnautica ponorila do vôd na neznámej planéte v plnej sile. A môže to byť survival hra roka.
SCUM
pridané 31.1.2018
PC
Z Chorvátska onedlho príde úplne nový druh multiplayerového zážitku, ktorý chce ponúknuť nevídaný realizmus a simuláciu metabolizmu.
JCB Pioneer: Mars
pridané 30.1.2018
PC
Už je to tu, začala sa kolonizácia susednej planéty, ale veci nejdú tak hladko, ako by mali. Na výstavbu komplexu s funkčnými budovami ste sami. A navyše v Early access.
Hello Neighbor
pridané 29.1.2018
PC
2.0 K naplneniu sna o úspešnej hre stačí málo. Napríklad zaujímavý nápad. Hello Neighbor ho má. Avšak zároveň platí aj iné pravidlo - stačí málo aj na to, aby ste to úplne dovrzali.
World of Warships Blitz
pridané 26.1.2018
Mobil
iOS
Android
7.5 Wargaming po tankoch prináša na mobilné zariadenia aj lode, ktoré sa taktiež snažia zaujať jednoduchou hrateľnosťou, no zároveň veľkou porciou obsahu.
Cosmic Kites
pridané 24.1.2018
PC
7.0 Moderná a pestrofarebná variácia na klasického hadíka dokazuje, že niektoré koncepty sú jednoducho nadčasové.
The Red Strings Club
pridané 23.1.2018
PC
8.5 Zájdete spolu s nami na pohárik do baru, ktorý vám otvorí dvere do kyberpunkového sveta na prahu revolučných zmien v spoločnosti?
Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions
pridané 22.1.2018
3DS
8.5 Dvaja fúzači sa môžu pochváliť mnohými čerstvými zážitkami, ale tentokrát sa vrátili o 15 rokov späť. Staronové dobrodružstvo je navyše doplnené ešte jednou hrou.
01
searchbutton
Najčítanejšie články
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#100


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: GORN - Giant Update Trailer
GORN - Giant Update Trailer
pridané 24.2. 2018discus3
Príspevky
Aké recenzie dostáva Metal Gear Survive?
10 euro za dalsi save slot!!! do not buy this shit...
Metal Gear Survive je mikrotransakčné peklo, ...
ja skôr očakávam že ešte tento rok to bude v xbox ...
Metal Gear Survive je mikrotransakčné peklo, ...
bože táto hra určite nemala viac ako 1 milión na...
Aké recenzie dostáva Metal Gear Survive?
no hodnotenia ludi su uz uplne najhorsie, su nespo...
Assassins Creed Origins predstavuje ďalšiu pr...
tak zasahuje do hry az dost kedze ti to ukaze pred...
Sony mení dizajn mobilov, ukazuje nám to leak...
prvy fullscreen mobil malo xiaomi, nie iphone. diz...
Aké recenzie dostáva Metal Gear Survive?
wonder woman je hlavne premarnena sanca a absolutn...
Far Cry 5 svet bude dopĺňať detailný ekosysté...
az na par "detailov" to citam ako spravu pre fc3.....
Čo ponúka Battlefield 1 Apocalypse DLC?
hahahha to som čítal na reddite, že v podstate hrá...
Čo ponúka Battlefield 1 Apocalypse DLC?
ďakujem pekne, zdôverím sa s touto múdrosťou mojej...
Čo ponúka Battlefield 1 Apocalypse DLC?
jáj deti moje a tí vaši jutuberi. viacej vymetené ...
Far Cry 5 svet bude dopĺňať detailný ekosysté...
veď je to len hra. takýmto štýlom móžeš každej hre...
Final Fantasy XV Windows edition dostane demo...
těším se na windows edici ! jak si to pěkně celé p...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2018 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk