HP predstavilo novú generáciu firemných PC s prémiovými funkciami a silnejším zabezpečením

V aktualizovanej línii sú napríklad najtenšia mobilná pracovná stanica na svete a špičkové bezpečnostné funkcie.

pridal PR 14.2.2018 o 11:47 pod hry
HP predstavilo novú generáciu firemných PC s prémiovými funkciami a silnejším zabezpečením

HRY > NOVINKY >

HP Inc. predstavilo novú generáciu firemných zariadení, monitorov a príslušenstva, medzi nimi napríklad svoje najpredávanejšie firemné počítače radu HP EliteBook 800 a mobilné pracovné stanice HP ZBook 14u / 15u, ktoré najnovšie dostali niekoľko oceňovaných prémiových funkcií. Jedná sa o najbezpečnejšie a najlepšie spravovateľné zariadenia na svete a spolu s úplne novou dokovacou stanicou HP Thunderbolt ™ Dock G2 a rozšíreným portfóliom štyroch nových monitorov HP s rozlíšením 4K umožní i bežným pracovníkom naplno využívať najnovšie inovácie a prémiové funkcie.

Prémiový vzhľad i možnosti

Všetky nové zariadenia dostali obľúbený prémiový dizajn HP, ktorý bol doteraz spojený iba s radom počítačov HP EliteBook 1000. Pýšia sa preto ostro rezanými líniami, klinovitým profilom a šasi z anodizovaného hliníka, vďaka ktorým sú elegantné, ale aj dostatočne odolné, aby zvládli najnáročnejší pracovný deň. Za zdôraznenie stojí funkcia, ktorú ocenia predovšetkým najpohyblivejší užívatelia. Rad HP EliteBook 800 a tiež pracovné stanice HP ZBook 14u / 15u sú prvé biznisové notebooky na svete, ktoré dostali ultra jasný displej schopný automaticky sa prispôsobovať meniacim sa svetelným podmienkam.

Odolnosť ide tiež ruka v ruke s udržateľnosťou, lebo stále viac podnikov chce maximalizovať svoje investície do hardvéru a zároveň minimalizovať dopad na životné prostredie. Počítače radu HP EliteBook 800 a HP ZBook 14u / 15u úspešne prešli testami MIL-STD-810G a možno ich ešte ľahšie spravovať ako predchádzajúcu generáciu. HP ZBook 14u / 15u je najodolnejšie zariadenie vo svojej kategórii, lebo prešlo ďalšími dvoma testami odolnosti MIL-STD pre použitie v náročnom prostredí za nepredvídateľných podmienok. Celé je pritom ukryté v tenkom a ľahkom 14 alebo 15-palcovom tele. Okrem toho má certifikát ENERGY STAR a registráciu EPEAT Gold, a dobre tak ukazuje, akú dôležitosť pri vývoji nových produktov prikladá HP udržateľnému rozvoju.

Notebooky radu HP EliteBook 800 aj model HP ZBook 14u / 15u dostali tiež ako prvé na svete vonkajší mikrofón s redukciou šumu, ktorý v individuálnom móde potláča rušivé okolité zvuky a v konferenčnom móde naopak zdôrazňuje snímanie hlasov zo všetkých strán. Ďalej majú tiež klávesnicu HP Premium Collaboration Keyboard so vstavanými klávesmi pre jednoduché ovládanie hovorov a funkciu HP PhoneWise, jediné riešenie pre Windows na svete umožňujúce písať správy a telefonovať z PC do zariadení bežiacich na iOS a Androide.

Detaily k novým PC a pracovným staniciam:

  • Rad HP EliteBook 800 je prvý z firemných notebookov od HP, ktorý dostal 8. generáciu procesorov Intel® Core vPro , batéria vydrží až 14 hodín a zvládne tak pokojne aj celý pracovný deň, a má funkciu HP Fast Charge, ktorá notebook nabije na 50 percent len za 30 minút.
    • HP EliteBook 830 G5 je nástupcom predchádzajúceho modelu HP EliteBook 820 G4 s 13-palcovou obrazovkou v 12palcovom tele.
    • HP EliteBook 840 G5 je najtenší 14-palcový firemný notebook na svete, vybavený 8. generáciou procesorov Intel® Core  a samostatnou grafikou.
    • Ako HP EliteBook 840, tak HP EliteBook 850 G5 majú teraz samostatnú grafiku AMD Radeon ™ RX540 pre užívateľov, ktorí pre svoju prácu potrebujú väčší grafický výkon.
  • Mobilná pracovná stanica HP ZBook 14u / 15u teraz dostala obľúbenú funkciu HP Sure View pre väčšiu ochranu súkromia a dát na verejnosti. Ide o prvý mobilnú pracovnú stanicu na svete s obrazovkou s integrovanou ochranou súkromia. Oba modely bežia na 8. generáciu štvorjadrových procesorov Intel® Core ™ s technológiou vPro ™ a grafike AMD Radeon ™ Pro pre rýchlu a spoľahlivú prácu. Nechýba cez 24 certifikácií ISV pre prácu v oblasti CAD a dizajnu a ďalšie profesionálne aplikácie.
    • HP ZBook 14u G5 je najtenšia pracovná stanica na svete, hrúbku má iba 17,9 mm a váži 1,48kg. Vyzerá štýlovo a je o celých 28% tenšia než predchádzajúce generácie. Vybavená môže byť navyše aj voliteľným dotykovým 4K displejom s ochrannou vrstvou proti odleskom.
    • Aktualizovaný model HP ZBook 15u G5 beží tiež na štvorjadrových procesoroch Intel® Core i5 a i7 s technológiou vPro, grafikou AMD Radeon  Pro 3D a má rýchle, až 2TB úložisko s HP Z Turbo Drive. HP Performance Advisor potom zaručí optimálnu konfiguráciu, kompatibilitu a výkon.

HP predstavilo novú generáciu firemných PC s prémiovými funkciami a silnejším zabezpečením

HP ďalej predstavilo novú dokovaciu stanicu a monitory so 4K rozlíšením:

  • Nová HP Thunderbolt  Dock G2 je najvšestrannejšia dokovacia stanica s Thunderbolt  na svete, ktorá svojím inovatívnym vzhľadom zaručí užívateľom čistú a funkčnú pracovnú plochu a zároveň umožňuje pripojiť akýkoľvek notebook (HP i iného výrobcu) s pripojením Thunderbolt a USB-C. Okrem toho k nej možno pripojiť až dva 4K displeja a jedná sa tiež o prvý Thunderbolt dok na svete s voliteľným konferenčným audio modulom - ten je vynikajúci pre uzavreté kancelárie a malé pracovné a konferenčné priestory - to všetko len prostredníctvom jediného kábla.
  • Novú dokovaciu stanicu môžete spárovať s niektorým z nových 4K monitorov od HP. HP EliteDisplay S270n je prvý 4K EliteDisplay od HP, ktorý dokáže prenášať video a dáta a zároveň napájať PC až 60 W cez jediné pripojenie USB-C. Technici a dizajnéri, ktorí potrebujú konzistentnú kalibráciu farieb, si zase môžu vybrať z nových továrensky kalibrovaných monitorov HP Z27 a HP Z32. HP Z43, najväčší 4K displej od HP, je potom vhodný pre užívateľov, ktorí sa nezaobídu bez veľkej pracovnej plochy. Všetky tri 4K displeje HP Z ponúknu 10-bitové farby, takže si užívatelia vychutnajú cez miliardu farebných odtieňov, teda o milióny viac ako u štandardných 6-bitových alebo 8-bitových displejov. Každý z nich má tiež USB-C pripojenie, ktoré nielen prenáša video a dáta, ale tiež vie napájať PC výkonom 65 W.

Najsilnejšie zabezpečenie

Zabezpečenie musí byť pre firmy jednou z priorít, a tak je výber toho správneho PC čím ďalej tým viac aj otázkou bezpečnosti. Práve preto navrhuje HP svoje HP EliteBook a HP ZBooky ako najbezpečnejšie a najlepšie spravovateľné PC a pracovné stanice na svete, teraz s ešte viacerými bezpečnostnými prvkami, vďaka ktorým môžu čeliť aj súčasným hrozbám.

Okrem funkcií HP Sure View, HP Sure Click, Windows Hello, voliteľné kamery so zabezpečením súkromia a HP Multi-Factor Authenticate dostal rad EliteBook 800 a pracovné stanice ZBook 14u / 15u tiež HP Endpoint Security Controller. Tento vložený ovládač hardvéru je súčasťou vstavaného bezpečnostného riešenia od HP, ktoré monitoruje, chráni a v prípade napadnutia dokáže opraviť BIOS, operačný systém a ďalšie kritické aplikácie. Tento fyzicky izolovaný, šifrovaním zabezpečený čip, ktorý je pre tieto zariadenia unikátny, umožňuje:

  • HP Sure Start Gen 4: U predchádzajúcej generácie chránil HP Sure Start ako BIOS, tak jeho kópiu spustenú v systémovej pamäti; Sure Start teraz ponúka vylepšené šifrovanie pre ešte lepšiu ochranu zariadenia a vyššiu odolnosť a protokoláciu udalostí pre firmware tretích strán.
    • HP Sure Run: Táto najnovšia funkcia, ktorá vychádza z Endpoint Security Controlleru, rozširuje hardvérom vynútenú ochranu so schopnosťou samoopravy aj do operačného systému, pretože monitoruje kľúčové procesy a aplikácie, ako je antivírus, a ak dôjde k nejakým zmenám, upozorní na to ako užívateľa, tak aj IT správcu a tieto procesy, pokiaľ dôjde k ich zastaveniu, automaticky reštartuje.
    • HP Sure Recover: Jedná sa o ďalšiu novú funkciu pre rok 2018, ktorá dokáže bezpečne a automaticky opraviť softvér prostredníctvom jednoduchého pripojenia k internetu. S pomocou správcu IT infraštruktúry budú môcť zamestnanci obnoviť systém počítača vďaka softvérovému obrazu od HP alebo vlastnému obrazu, aj keby došlo k zmazaniu celého pevného disku.

HP predstavilo novú generáciu firemných PC s prémiovými funkciami a silnejším zabezpečením

Ceny a dostupnosť

  • HP EliteBook 830 G5 bude na Slovensku dostupný vo februári za cenu začínajúcu na 1099 eur
  • HP EliteBook 840 G5 bude na Slovensku dostupný vo februári za cenu začínajúcu na 1099 eur.
  • HP EliteBook 850 G5 bude na Slovensku dostupný vo februári za cenu začínajúcu na 1199 eur.
  • HP ZBook 14u G5 bude na Slovensku dostupný vo februári za cenu začínajúcu 1070 eur.
  • HP ZBook 15u G5 bude na Slovensku dostupný vo februári za cenu začínajúcu na 1090 eur.
  • HP Elite Thunderbolt Dock G2 bude na Slovensku dostupný v máji za cenu začínajúcu na 240 eur.
  • HP EliteDisplay S270n je na Slovensku dostupný už teraz za cenu začínajúcu na 564 eur.
  • HP Z27 bude na Slovensku dostupný v apríli za cenu začínajúcu na 650 eur.
  • HP Z32 je na Slovensku dostupný už teraz za cenu začínajúcu na 840 eur.
  • HP Z43 je na Slovensku dostupný už teraz za cenu začínajúcu na 760 eur.


Ak si budete chcieť všetky tieto zariadenia vyskúšať, navštívte stánok HP (hala 4, stánok 4B40) na konferencii Mobile World Congress od 26. februára do 1. marca 2018 a na Pepcom MobileFocus Global 26. februára 2018. Viac informácií o zariadeniach HP Elite nájdete na www.hp.com/go/elite  a o pracovných staniciach HP na www.hp.com/go/workstations.





HP predstavilo novú generáciu firemných PC s prémiovými funkciami a silnejším zabezpečením  HP predstavilo novú generáciu firemných PC s prémiovými funkciami a silnejším zabezpečením  HP predstavilo novú generáciu firemných PC s prémiovými funkciami a silnejším zabezpečením
HP predstavilo novú generáciu firemných PC s prémiovými funkciami a silnejším zabezpečením  HP predstavilo novú generáciu firemných PC s prémiovými funkciami a silnejším zabezpečením  HP predstavilo novú generáciu firemných PC s prémiovými funkciami a silnejším zabezpečením
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17922)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk