Taje vývoja Star Wars: Force Unleashed

pridal spacejunker 23.2.2008 o 12:21 pod hry
HRY > NOVINKY >

Haden Blackman, projektový líder Star Wars: Force Unleashed, sa rozrečnil na GDC o ťažkých začiatkoch vývoja, rozhodovaní a konzultáciách s Georgom Lucasom o tom, aká vlastne bude ďalšia hra zo Star Wars univerza, ako aj o polenách, ktoré im tento multiplatformový titul nakládol pod nohy. V počiatočných fázach vývoja bolo na stole niekoľko konceptov ako hra s postavou Darth Maula, bojovníka Wookie, pašeráka ala Han Solo, hra zasadená do sveta KOTOR alebo odohrávajúca sa 100 rokov po trilógii Hviezdne vojny. Posledné slovo mal nakoniec George Lucas a boli stanovené požiadavky na ďalší Star Wars blockbuster, ktorý neurobí hanbu filmovej predlohe.

Na Force Unleashed sa pracuje od roku 2005. Blackman hovorí, že vývoj bol sťažený v začiatkoch tým, že neboli k dispozícii PS3 dev kity, preto bola Xbox360 verzia uprednostnená a vývoj pre túto platformu napredoval rýchlejšie. Teraz má tím jasnú stratégiu pre budúce multiformátové tituly, aby sa vyhli zbytočným odkladom a ďalším problémom, ktoré prichádzajú pri vývojom procese - začať vyvíjať projekt pre PS3. Scott Steinberg (vice president of product marketing) hovorí, že dnes väčšina tretích strán vyvíja primárne na PS3.

Blackman ďalej spomína, že ruky im zviazal aj predom stanovený rating T (+12), kvôli ktorému museli byť z hry odstránené niektoré scény, ako implózia obrovského Rancora. Force Unleashed sa zaobíde aj bez týchto scén, dych bude vyrážať vzájomná interakcia postáv s prostredím, fyzika a samotné Sily tajného padawana Darth Vadera. Ak si neviete živo predstaviť, ako budú lietať vzduchom Storm Trooperi, ako sa v panike snažia chytať čohokoľvek alebo ako ich možno premeniť na časovanú bombu, siahnite po dvojici videí - prvé, druhé.

Dych vyrážajúce akčné scény budú hojne živené orchestrálnym dvojhodinovým soundtrackom a príbeh tajného padawana budú rozprávať početné cut-scény a dialógy. Jednou z prvých úloh nového antihrdinu bude vraziť do továrne na Tie Fightery a zabiť rytiera Jedi, ktorý sa jej zmocnil. Inštrukcie Darth Vadera sú jasné - prines jeho meč a zbav sa všetkých svedkov.





Taje vývoja Star Wars: Force Unleashed Taje vývoja Star Wars: Force Unleashed Taje vývoja Star Wars: Force Unleashed Taje vývoja Star Wars: Force Unleashed Taje vývoja Star Wars: Force Unleashed Taje vývoja Star Wars: Force Unleashed
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PS3
PS2
PSP
Xbox 360
Wii
DS
PS Vita

Vývoj: LucasArts / LucasArts
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19911)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk