Sila bola vypustená.... v demo verzii

pridal blade 21.8.2008 o 18:24 pod hry
HRY > NOVINKY >

Červená je dobrá. Možno by s vami zástanci modrej (ktorá je vraj lepšia) asi nesúhlasili, ale žiak samotného Darth Vadera v aktuálne vydanom deme očakávanej SW pecky Force Unleashed dokazuje, že temná stránka sily je predsa len atraktívnejšia, než tá svetlá. Ako sa teda novinka od autorov klasík ako Dark Forces či Jedi Knight hrá?

Súdiac podľa úvodnej demo misie viac než dobre. Teda, viac než viac než (pozor, žiaden preklep) dobre – vynikajúco! Je to presne to, čo si mohol fanúšik Star Warsov od next-gen titulu z daného univerza priať. Vynikajúca hrateľnosť, dychberúci spád a k tomu všetko to, čo robí zo Star Warsov tak populárny sci-fi svet.

Už úvodné okamihy vo fabrike na výrobu Tie-fighterov pôsobia neskutočne sviežim dojmom, pričom veľkú úlohu pri tom dozaista zohráva značná interaktivita prostredia. Tá, v spojení s populárnou Force Grip resp. Force Push, dáva vzniknúť vskutku ojedinelým hráčskym zážitkom, takým, aké nám predchodcovia tohto titulu skrátka nemohli ponúknuť. Samotné ovládanie jednotlivých síl je pritom jednoduché a až na drobné problémy so zameriavaním objektov pre Force Grip rýchlo prejde do krvi. Adrenalínovou je potom samozrejme akcia s lightsaberom a keď poviem, že škála kómb je nie len vizuálne príťažlivá, ale aj patrične ničivá, iste nebudem hovoriť nezmysly. V rámci bitiek poteší aj prítomnosť rozličných typov stormtrooperov či ich značná početnosť, takže vo výsledku to nieje až taká prechádza ružovým sadom, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Celkovo tak musím výrazne kladne zhodnotiť celkový spád a hrateľnosť dema, ktoré prakticky nemá hluché miesto a hráča pohltí do takej miery, že ten pomaly zabudne aj na to, že to nie je realita, ale len fikcia.

Z hľadiska technického spracovania nemám žiadne zásadnejšie výhrady a aj keď hra neťaží z next-gen systémov maximum, je radosť sa na ňu pozerať. A ju počúvať samozrejme, keďže audio stránka je rovnako strhujúca ako v prípade zvukovej stopy hociktorého z filmových DVDčiek. Azda len občasné poklesy framov pri väčších šarvátkach ako tak kazia výsledný dojem, ale ten je aj napriek tomuto drobnému nedostatku viac než pozitívny. Temná stránka sily nám ukáže svoju plnú moc už čoskoro a súdiac podľa dema to bude zážitok hodný SW značky. May the force be with you!

Ak si chcete pozrieť video z dema, linkovali sme ho vo včerajšej novinke.





Sila bola vypustená.... v demo verzii Sila bola vypustená.... v demo verzii Sila bola vypustená.... v demo verzii
Páči sa mi!






PS3
PS2
PSP
Xbox 360
Wii
DS
PS Vita

Vývoj: LucasArts / LucasArts
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk