Nová akčná RPG od tvorcov Titan Questu

Tím Iron Lore síce už nejestvuje, ale pôvodní vývojári sú stále na scéne. Založili novú spoločnosť a pripravujú novú hru.

pridal uni 22.1.2010 o 10:11 pod hry
Nová akčná RPG od tvorcov Titan Questu

HRY > NOVINKY >

Grim Dawn je akčná RPG primárne určená na digitálnu distribúciu pre PC. Jedná sa o spirituálneho nasledovníka známej vecičky Titan Quest. Na hre pracujú bývalí vývojári z Iron Lore Entertainment a produkt dokonca využíva engine hitovky Titan Quest. V tomto prípade sa však tvorcovia spoliehajú na finančnú podporu fanúšikov. Ak máte chuť a peniaze, prispejte na vývoj na tejto stránke. Pri dotácii a predobjednaní hry sa vaše meno môže ocitnúť v záverečných titulkoch.

Grim Dawn sa odohráva v temnom svete Cairn, kde dve dominantné cudzie sily bojujú o nadvládu nad svetom. Jedna využíva ľudské telá ako zdroj energie, druhá sa snaží človeka preventívne vyhladiť, aby tomu zabránila. Ľudská rasa vstupuje do novej desivej éry, kde železo má väčšiu hodnotu ako zlato. Najcennejšou surovinou je soľ, ktorá sa dá použiť ako zbraň a pozostalí sa ukrývajú v utečeneckých táboroch. Niektorí preživší získali podivné sily a môžu sa postaviť tyranom na odpor a to je šanca na prežitie.

Hra ponúkne 5 povolaní, ktoré je možné kombinovať a zdokonaľovať ich zručnosti rozdelené do viacerých odvetví. Úroveň mastrovstva môže dosiahnuť až level 75 a nové povolania sa objavia v rámci sťahovateľných doplnkov. Celkovo je možné dosiahnuť úroveň postavy 200 a počíta sa aj s multiplayerom, kde je možné spolupracovať s inými hráčmi. Budú sa aj vyrábať a zostavovať predmety podľa receptov. Všetko sa odohráva v trojdimenziálnom svete s rotujúcúu kamerou.

Koncept hry vyzerá zaujímavo a chcelo by to nejaké obrázky, ale bohužiaľ zatiaľ vývojári žiadne nezverejnili, ale snáď čoskoro nejaké budú na oficiálnej stránke. Finálny produkt je plánovaný na počiatok roka 2011. Má sa objaviť na Steame a predpokladaná cena je 20 dolárov. Hra vyjde aj v krabicovej verzii.





Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Nová akčná RPG od tvorcov Titan Questu
PC

Vývoj: Crate Entertainment
Štýl: RPG / Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk