ANKETA

Divácka cena - Slovenská hra roka 2020

Slovak Game Developers Association vyhlasuje štvrtý ročník ocenenia Slovenská hra roka a vy môžete opäť rozhodnúť o jej víťazovi v kategórii Cena hráčov, ktorá bude udelená v spolupráci s portálom SECTOR.sk. Do súťaže, ktorá oceňuje hry za posledný uzatvorený kalendárny rok sa v treťom ročníku zapojilo celkovo 12 hier, ktoré opäť dokazujú, že slovenská videoherná tvorba je plná rôznorodých a originálnych diel hodných vašej pozornosti.

Zahlasujte za svojho favorita a rozhodnite o víťazovi. Vyhlásenie sa uskutoční online a na slávnostnom ceremoniáli počas Game Days v Košiciach v novembri 2021. Zahlasovaním sa zapojíte do súťaže o 2 voľne vstupenky na podujatie. Na tejto akcii budú prednášky, workshopy, showcase rozpracovaných projektov, koncerty, inštalácie, výstava a množstvo SK developerov. Účasť na podujatí bude možná priamo na mieste ale aj prostredníctvom online streamu, pokrývajúcom celú konferenciu.





Adam and Eve GO
Functu

Logická plošinovka v zábavnom prehistorickom prostredí. Adam hľadá Evu, ku ktorej sa dostane až po prekonaní vtipných prekážok.

web | video

Athletics Mania
PowerPlay Studio

Athletics Mania je akčná športová hra s prvkami RPG, ktorá ťa uvedie do sveta atletiky. Beh, vrhanie, skákanie a mnohé ďalšie disciplíny preveria tvoje schopnosti a túžbu zvíťaziť. V hre na teba čakajú  atléti z celého sveta, je len na tebe či nájdeš odvahu si s nimi zmerať sily.

webvideo

Hammer & Nails - Carpenter Hero Game!
Vivuga

Zbaľte si svoje náradie - skáčte z klinca na klinec a zatlčte ich v úplne novej hreHammer & Nails. Zábavná a návyková hra, kde sa snažíte trafiť klince s najväčšou presnosťou.

webvideo

Hero of the Kingdom: The Lost Tales 1
Lonely Troops

Táto dobrodružná hrá s prvkami hry na hrdinov je určená pre nenáročného hráča. Hráč, ako neznámy tulák, spoznáva osud malého chlapca Brenta (ktorého možu hráči poznať z ostatných hier v sérii, už ako dospelého). Podarí sa hráčovi vyriešiť záhadu Brentovho pôvodu a zachrániť mestečko pred drakom?

web | video

Puppy Dogg vs Sheep
TIKS Games

Puppy Dog vs Sheep je návyková bezplatná logická hra založená na pravidlách Sokobanu. Ste veľkým fanúšikom logických hier push box? Máte radi šteniatka alebo ovce? Je váš mozog pripravený na skutočne tvrdú prácu? Ak áno, mali by ste vyskúšať túto roztomilú logickú hru.

webvideo

Shopping Run
RongeGames

Zozbieraj všetko ovocie a diamanty, ktoré cestou stretneš a náplň nimi všetky nákupné košíky, ktoré máš. Nahraj najlepšie skóre, výmen diamanty za nových charakterov, s ktorými si užiješ kopec zábavy. Stačí si vybrať obľúbenú postavičku a môžeš začať zbierať ovocie.

webvideo

The Fallen Kings (episode 2)
Struct9

The Fallen Kings je stredoveká, bojová hra s dramatickým príbehom. V hre zažijete unikátnu (zatiaľ)-krátku kampaň, duelové boje a plnú úpravu postavy. Momentálne sa nachádza v Alpha verzii, každý rok plánujeme pokračovanie kampane a snažíme sa priviesť do Slovenskej hernej scény niečo neobviklé. Hru vyvíjame zadarmo, čisto z nášho dobrého pocitu a inšpirujeme sa našou komunitou (na Gamejolte), ktorá pomaly, ale isto narastá!

webvideo

Transport INC
DIGIFOX

Transport INC. je hra o manažmente, konkurencii, ekonomike ale predovšetkým o logistike. Hráč sa dostane na počiatok logistickej firmy a svojou šikovnosťou ju musí priviesť až do samotného dopravného neba.

webvideo

Ur Game: The Game of Ancient Gods
Bartoš Studio

Hra je vernou kópiou Kráľovskej hry mesta Ur, starodávnej hry, ktorá je dnes staršia ako 4500 rokov. Prináša však vylepšenia ako možnosť hrať online multiplayer, kde je možné vyjadrovať svoje emócie oponentovy gestikuláciou avatara, obsahuje rebríček najlepších hráčov. Je možné hrať proti AI alebo proti živému oponentovy v offline režime.

webvideo

Vaporum: Lockdown
Fatbot Games

Vaporum: Lockdown je predpokračovanie steampunkového dungeon crawleru Vaporum, ktorý bol inšpirovaný klasikami žánru ako Eye of the Beholder, Dungeon Master či z novších Legend of Grimrock. Lockdown rozpráva príbeh vedkyne Ellie Teller, ktorá je súčasťou tajného výskumného projektu kdesi uprostred oceánu. V hre riešite hlavolamy, prekonávate nebezpečné nástrahy a bojujete s množstvom rôznorodých nepriateľov.

webvideo

YesterMorrow
Bitmap Galaxy

YesterMorrow je 2D plošinovka pre jedného hráča, v ktorej cestujete časom a miešajú sa v nej akčné sekvencie s logickými prvkami. Sledujte pútavý príbeh Yui, ktorá cestuje späť do minulosti, aby zachránila svoju rodinu a zvyšok sveta, ktorý je uväznený v Nekonečnej noci.

webvideo

ZX Ninja Com 2
Pyshteek

Cieľom hry je aby váš ninja prešiel až na koniec úrovne skokom a behom po platformách. Ninja začína úroveň bez zbrane a jediný spôsob, ako zničiť ostatných ninjov je skákať na nich. Niektorých lietajúcich nepriateľov nemožno týmto spôsobom zničiť.

web | video



  E-mail*:

  Meno*:

  Priezvisko*:

     
Pre pokračovanie, zaškrtnite, že súhlasíte s podmienkami a spracovaním vašich údajov podľa pravidiel.

  * povinné údaje pre účasť ankete





Súťaž ukončená.









vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2019 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk