Týždenník - Star Wars týždeň

Tomuto týždňu vládla premiéra Star Wars, ale aj predvianočný zhon.

pridal saver 20.12.2015 o 22:19 pod hry
Týždenník - Star Wars týždeň

HRY > NOVINKY >

Tomuto týždňu vládla premiéra Star Wars, ale aj predvianočný zhon. Star Wars mal svoju premiéru vo štvrtok a ponúkol znovu parádny zážitok z tohto univerza. Naštartoval novú trilógiu vo veľkom štýle a teraz nás čakajú ako ďalšie dva filmy do hlavnej série, tak aj séria doplnkových spin-offov. Teda odteraz môžeme každý rok čakať jeden Star Wars film. A určite ich bude dopĺňať niekoľko hier. Tento rok bol Star Wars Battlefront, z ktorého sme si uplynulý týždeň ukázali aj pekné kľudné zábery, doplnil to aj Force Awakens playset pre Disney Infinity 3.0. Ak by vám to nestačilo, zhrnuli sme aj niekoľko klasických Star Wars hier. Pri tejto príležitosti začalo Disney pociťovať snahu v nejakej forme obnoviť Star Wars 1313, aj keď maximálne od nich čakajte mobilnú hru. Veľké tituly do univerza robí EA a jeho Visceral tím pracuje na Star Wars RPG hre v otvorenom svete.

Ak by vám vesmíru nestačilo blíži sa aj nový Star Trek

Z herných udalostí už konečne Kojima skončil dovolenku v Konami a zakladá novú firmu nazvanú rovnako ako predtým, a teda Kojima Productions. Tým sa aj vysvetľuje prečo, meno Kojimu a Kojima Productions odvšadiaľ Konami odstraňovali. Kojima hneď naznačil, že jeho prvá hra vyjde na PC a PS4, kde podpísal konzolovú exkluzivitu so Sony. Zrejme pôjde znovu o niečo vojenské, keďže to naznačujú ponuky na pracovné pozície.

Keďže ešte potrvá, kým nám niečo ukáže, pozrime sa radšej na Firewatch, konkrétne 17 minút z neho

Okrem toho autori Kingdom Come naplánovali beta test, ďalší z Kickstarter projektov, Star Citizen, ukázal pristávanie na planétach, Crytek ukázal svoj novú PC exkluzivitu, konkrétne pre Oculus Rift, budeme v nej liezť na hory, plne virtuálne. A Mafia III ukázala nový gameplay:

Keďže idú Vianoce, spísali sme si aj zaujímavé herné darčeky, kde máte rýchly výber z rôznych oblastí. Napríklad z tabletov odporúčame hlavne Nvidia Shield, ktorý má parádnu cenu, obe nové konzoly teraz idú sa veľmi dobré ceny okolo 300 eur, pekné ceny majú aj 250GB SSD disky. Z drahších vecí sa oplatia nové Logitech volanty, alebo ak zoženiete, tak nový Xbox One Elite controller.

Priniesli sme videorecenziu na Rainbow Six, recenziu na Just Cause 3 a pozreli sme sa aj na históriu série. Nasledovali sme ho s Age of Decadence, westernovkou Hard West, priblížili sme si Elite Controller a pozreli aj na nové gitary v Guitar Hero Live, priniesli sme aj posledný magazín tento rok. Budúci rok si dáme kompletnú ročenku.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk