Týždenník - Mafia sa vrátila

Mafia III a aj dohady o nových konzolách sa niesli uplynulým týždňom. Doplnili to nové zábery na expanziu pre Zaklínača 3, k tomu skončila jedna z konzol a prebiehali dve bety - Gears of War 4 a Mirror's Edge Catalyst.

pridal saver 24.4.2016 o 21:00 pod hry
Týždenník - Mafia sa vrátila

HRY > NOVINKY >

Mafia III a aj dohady o nových konzolách sa niesli uplynulým týždňom. Doplnili to  nové zábery na expanziu pre Zaklínača 3, k tomu skončila jedna z konzol a prebiehali dve bety - Gears of War 4 a Mirror's Edge Catalyst.

     

Mafia III nám konkrétne ukázala viac zo svojho sveta - ponúkla trailer, gameplay, obrázky a aj niekoľko nových informácií. V zásade však vieme, čo od hry čakať, a teda ďalšiu sandboxovú akčnú adventúru výrazne postavenú na príbehu, ale teraz aj s doplnkami ovládania mesta. Bude teraz v 60-tych rokoch, a teda nebude chýbať parádna hudba, vzhľadom na lokalitu aj rasizmus, znovu lepšie autá a silnejšie zbrane.

   

Gears of War 4 nám cez týždeň a prakticky až do konca mesiaca bude predvádzať svoj multiplayer v beta teste. Tu, ak ešte nehráte, od pondelka bude dostupný pre všetkých. Môžete čakať tri režimy, tri mapy, 5 vs 5 hru, drsný krvavý štýl a desiatky exekúcii. Zároveň aj 1080p a 60 fps, keďže bola pre multiplayer znížená grafika. Hlavne absenciu nasvietenia cítiť, ale stále majú pol roka času na optimalizáciu a uvidíme, ako bude multiplayer vyzerať vo finálnej hre.

     

Rovnako betu spustil aj nový Mirror's Edge, ktorý znovu ukázal parádny free runningový štýl, jedinečné prostredie a teraz už sandboxový štýl v otvorenom meste, kde autori ponúknu ako hlavné misie, tak aj vedľajšie, challenge úlohy, upgrady postavy a veľa ďalšieho. Vyzerá to dobre, ovláda sa to veľmi dobre a až na pár nedotiahnutých vizuálnych drobností, ktoré dúfajme dotiahnu do vydania, hre skutočne nie je čo vytknúť.

Z iných vecí Hitman ukázal svoju druhú epizódu, ktorá vyjde už tento týždeň, na Androide si už môžete zahrať port Counter Strike 1.6, slabučká hra Rambo dostala po dlhom čase od vydania nové DLC, Uncharted 4 predviedol ďalší multiplayerový režim. Z firiem si GameStop predajca otvoril vlastné vydavateľstvo, v ktorom už ohlásil aj prvé, prevažne VR tituly. K tomu autor Gears of War ukázal ďalší gameplay svojho titulu Lawbreaker

IDEO39316.

Z hardvéru bola dokumentáciou potvrdená nová verzia PS4 konzoly, ktorá má označenie Neo a má dostať dvojnásobný výkon grafiky, vďaka ktorému by sa vývojári mohli skúsiť s hrami dostať na 4K rozlíšenie. Určite tento rok príde aj nová verzia Xbox One, aj keď tu nie je jasné, či pôjde o Slim, alebo či rovnako ponúkne zvýšený výkon. Prípadne či ponúkne nejaký externý výkon. Všetko sa nám potvrdí na E3, a to aj spolu s Nintendo NX konzolou. Zatiaľ čo nové konzoly prichádzajú, jedna legenda odchádza, a to Xbox 360, po desiatich rokoch a takmer 90 miliónoch predaných kusov ju Microsoft prestáva vyrábať.

Z PC hardvéru sa nám predstavil parádne vyzerajúci Asus desktop a rovnako aj nové vylepšené verzie Acer Predator desktopov a notebookov. Obe firmy zapracovali a vidieť ako sa poslednou dobou tlačia hlavne nové chladenia, zvyšovanie výkonu a zmenšovanie desktopov. Z oblasti myší a klávesníc tu Razer ohlásil Turret kombo, klávesnicu s myšou určenú ku gaučovému hraniu. My sme sa z my

nzii na Logitech G900 Chaos Spectrum, parádnu wireless myš, ktorej jediným obmedzením je cena.

SECTORVIDEO39273.

Okrem toho sme si spísali report z Game Access 16 eventu, ešte stále rozdávame kódy na Survarium betu. Z článkov sme si zhrnuli aj survival multiplayerovky, pridali sme aj interview s Milošom Jeřábkom o úspechu Quantum Break, z recenzií sme si pridali Star Fox Guard, Sheltered, Trulon: Shadow Engine, Blood Alloy Reborn a Blues and Bullets Episode 2.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Xbox hľadám hračov (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20464)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk