SpecForce v stopách Chrome

pridal spacejunker 7.6.2005 o 11:17 pod hry
HRY > NOVINKY >

V stopách sci-fi FPS akcie Chrome kráča SpecForce od poľského Techlandu. Autori nielenže postavili SpecForce na rovnakom engine, hru zasadili do rovnakého sveta a požičali si z Chrome modely, zbrane a systém implantátov - tu sú súčasťou špeciálneho obleku elitnej zásahovej jednotky SpecForce. Úderná sila tohto tímu sa využíva iba vo vyostrených konfliktoch, ohrozujúcich stabilitu Federácie. A práve jedna kríza otriasa celým známym vesmírom. Agresia zo strany teroristov vzrástla používaním neznámeho stimulantu. Útoky sú častejšie a teroristi podnikajú čoraz riskantnejšie výpady. Pre Federáciu je prioritou číslo jedna zastaviť výrobu stimulantu.

Dlhé vyšetrovanie nakoniec prinieslo prvé ovocie a tým je lokalizovanie laboratórií na planéte Estrellia, kontrolovaná privátnou spoločnosťou LoreGen. Jednotka SpecForce dostáva zelenú a má za úlohu získať dôkazy o výrobe stimulantu. Jednoduchá misia sa pochopiteľne zvrtne na boj o holý život a hráč sa stane centrom medziplanetárneho konfliktu. V koži jedného člena jednotky SpecForce sa navlečiete do špeciálneho obleku SPA4 a s najmodernejším zbraňovým arzenálom sa vydáte naprieč planétou Estrellia.

Do rúk sa vám dostane 13 moderných (tradičných) zbraní a výhody obleku SPA4. V členitom teréne využijete indentifikáciu cieľov S.M.A.R.T. Recon System, pri tichej eliminácii aktívnu kamufláž a pri frontálnych útokoch potrebný štít. Do boja sa môžete vrhnúť sám, alebo sa spoľahnúť na podporu svojej jednotky. Podobne ako Chrome aj SpecForce ponúkne vozidlá, medzi ktorými narazíte na známy speeder, walkera či štvorkolku.

SpecForce doplní single player kampaň editorom misií a multiplayerom so štyrmi módmi (DM, TDM, Team Domination, CTF) s podporou 32 hráčov. Hru v pohybe si môžete pozrieť v minútu a pol dlhom E3 traileri. Pozriete sa na vylepšený Chrome engine, používanie rôznych zbraní, vozidiel a video vám predstaví aj oblek SPA4. Trailer vo vysokom rozlíšení nájdete tu (73MB) alebo v dvoch veľkostiach tu (12/36MB).





SpecForce v stopách Chrome SpecForce v stopách Chrome SpecForce v stopách Chrome SpecForce v stopách Chrome SpecForce v stopách Chrome SpecForce v stopách Chrome SpecForce v stopách Chrome SpecForce v stopách Chrome SpecForce v stopách Chrome
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: Deep Silver / Techland
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 26. august 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20041)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk