SpecForce look

pridal spacejunker 10.7.2005 o 14:11 pod hry
HRY > NOVINKY >

Poľský Techland pred nedávnom uvoľnil hrateľnú ukážku svojej sci-fi FPS Chrome: SpecForce, a ako už mnohí z vás viete, vo svete Chrome sa toho až tak veľa nezmenilo. Autori využili pôvodný engine, pôvodné modely, ľahko modifikovali náplň misií a celé to obalili do nového príbehu. SpecForce nielenže vyzerá ako Chrome, ale aj rovnako sa hrá. Po nainštalovaní dema, som mal pocit, že hrám niektorú z misií dva roky starej akcie. Vybavil sa mi most cez rieku, buginy a identické interiéry, ktoré boli pôvodnej hre vyčítané. Na moje prekvapenie som cez ten most v deme prešiel a začal som hackovať rovnakým spôsobom terminály v dôverne známych oceľových miestnostiach.

SpecForce bude rozširovať pôvodnú hru a príbeh sa bude odohrávať ešte pred Chrome, kedy hlavná postava Logan a jeho drsný spoločník Pointer slúžili spolu v špeciálnej jednotke rovnakého názvu ako hra. Zásahové komando SpecForce sa vydáva na planétu Estrellia, kde sú vraj situované labáky spoločnosti LoreGen, ktorá vyrába nebezpečný stimulant ohrozujúci Federáciu. Hráč preberá postavu Logana navlečeného do ultramoderného bojového obleku SPA4, ktorý supluje implantáty z Chrome. Ich počet je obmedzený a ich používanie je náročne na energiu. V boji je užitočný hlavne štít, alebo spomalenie času pri prestrelkách s väčším počtom nepriateľov.

Hrateľnosť sa od Chrome vôbec nezmenila a úlohy sú takisto rovnaké. V deme sa musíte dostať k plánom, potom položiť zopár výbušnín a komplex LoreGenu vyhodiť do vzduchu. Nepriatelia sú presní, robia však chyby a tie sa dajú veľmi rýchlo zužitkovať v boji. Pri plnej energii obleku a zapnutom štíte nemá absolútne nikto šancu a taktická stránka sa vytráca v frenetickej akcii. V hre sa objavili rovnako aj vozidlá, ale využijete výhradne ich palebnú silu proti ostatným vozidlám.

SpecForce vo finále bude pravdepodobne iba vylepšenou verziou Chrome v lepšej grafike a s iným príbehom, čo je veľká škoda, pretože autori predkladajú po druhýkrát tú istú kašu, ktorá začala nudiť. Na záverečný verdikt si budeme musieť počkať do konca augusta, kedy sa SpecForce začne u nás predávať v lokalizovanej verzii od CENEGY.





SpecForce look SpecForce look SpecForce look SpecForce look SpecForce look SpecForce look
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Deep Silver / Techland
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 26. august 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20041)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk