Týždenník - Koza ovládla prvý apríl, Microsoft predstavil novinky

Popri prvoaprílovej nádielke svoje novinky na Build konferencii predstavil Microsoft a priniesli sme sériu recenzií na zaujimavé hry, nechýbal Goat Simulator.

pridal saver 6.4.2014 o 21:27 pod hry
Týždenník - Koza ovládla prvý apríl, Microsoft predstavil novinky

HRY > NOVINKY >

Popri prvoaprílovej nádielke svoje novinky na Build konferencii predstavil Microsoft a priniesli sme sériu recenzií na zaujimavé hry, nechýbal Goat Simulator.

Goat Simulator u nás dostal desiatku,  síce primárne pre prvý apríl, ale aj pre tú srandu a úplne iný štýl hry ako prinášajú ostatné tituly. Nasledoval ho Diablo III: Reaper of Souls, ktorý rovnako mieril vysoko, ale žiaľ MGS: Ground Zeroes sklamal svojim ladením do dema ako do plnej hry za 20-40 eur. Doplnili sme to ešte recenziou na obe epizódy Bioshock Infinite Burial at Sea a  priblížli sme si NASCAR 14.  Nakoniec včera sme pridal aj videorecenziu na Infamous Second Son

Z technológii veľa vecí priniesol Microsoft na svojej Build konferencii a to hlavne predstavil Windows 8.1 update s novými funkciami pre desktop a ohlásil aj návrat start menu v jednom z ďalších updatov, rovnako ukázal Windows Phone 8.1, ktorý dostane aj Cortanu. Rovnako predstavil Kinect pre Windows, ktorý vyjde v lete s podporou Unity a Windows Store. A pre všetky Store prichádzajú univerzálne Windows aplikácie, ktoré budú fungovať na Windows 8, WP8 a Xbox One.

Pri príležitosti Nokia predstavila svoju novú mobilnú sériu x30 a to s mobilom Lumia 930, 630 a 635. Hlavne mobily prechádzajú na štvorjadrové procesory a Windows 8.1 s množstvami vylepšení. Zároveň na Build konferencii dostal Xbox nového šéfa, bude ním Phil Spencer, ten si rovno sa rovno na rozrozprával o primárne hernom vedení Xboxu do budúcnosti.

Z iného hardvéru tento týždeň predstavilo AMD svoju 295x2 kartu a Amazon svoje Fire TV, android mediálny prehrávač s hernými funkciami s len štandardnou mobilnou konfiguráciou. Stojí 99 dolárov, ale za 40 dolárov si musíte k nemu dokúpiť ešte gamepad ak chcete hrať mobilné 1 až 7 dolárové hry.  Zrejme nad tým nebudete rozmýšľať pri výbere medzi Xbox One a PS4.

Ak vás zaujímajú aprílové žarty, väčšinu sme spísali v článku, nedá sa povedať, že by tento rok bolo niečo extra zaujímavé, ale boli tam milé prídavky ako napríklad UFO do World of Warplanes.

Z iných herných noviniek tu už máme zrejme finálne požiadavky na Watch Dogs, Ukázala sa MMORPG Aluzgar a PS4 MMORPG Final Fantasy pridala zaujímavosť a dáva možnosť vybrať nastavenia kvality grafiky. Nakoniec Battlefield 4 pridal zaujímavý Easter egg a to gigantického žraloka útočiaceho aj na vojakov.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk