Týždenník - Sunset Overdrive ovládol ohlásenia tohto týždňa

Predstavenie Xbox One titulu Sunset Overdrive bolo témou týždňa a dopĺňali to leaky titulov, ktoré vraj uvidíme na E3 press konferenciách.

pridal saver 11.5.2014 o 21:31 pod hry
Týždenník - Sunset Overdrive ovládol ohlásenia tohto týždňa

HRY > NOVINKY >

Predstavenie Xbox One titulu Sunset Overdrive bolo témou týždňa a dopĺňali to leaky titulov, ktoré vraj uvidíme na E3 press konferenciách. Prakticky hneď po sebe sme sa dozvedeli najskôr obsah E3 press konferencie Sony, následne Microsoftu a nakoniec Nintenda.  Viac menej všade sme videli očakávané tituly aj s prídavkom niekoľkých prekvapení, ktoré sa však nemusia objaviť. Čo sa určite objaví bude Watch Dogs a to už koncom tohto mesiaca.

Samotný Sunset Overdrive vyzerá na zaujímavý počin od Insominacu, farebný, akčný a otvorený. Je to niečo ako mix neviazanosti Saints row , voľnosti Crackdown a preplnenosti Dead Rising. Tu budú namiesto zombíkov mutanti, ktorí sa zmenili po vypití energetického nápoja. Vy sa ako upratovač vydávate upratať mesto. Čakajú na vás rôzne frakcie, ľudskí nepriatelia a hlavne bossovia, s ktorými si musíte poradiť.

Z iných titulov bolo ohlásené NHL 15, ktoré vyjde aj na nextgen konzoly, a aj nový Unreal Tournament, ktorý ale ešte nie je ani vo vývoji a vyvíjať sa bude priamo s komunitou. Bude zadarmo. Dopnil to aj Killing Floor 2, pokračovanie zombie kooperačnej akcie, ktorá nahradí absenciu nového Left 4 Dead. Nakoniec Ubisoft ukázal Valiant Hearths adventúru umiestnenú do prvej svetovej vojny. Nakoniec Tropico 5 ukázalo ako v hre bude fungovať multiplayer:

Z dávnejšie ohlásených hier dostal niekoľko ohlásení Driveclub, rovnako aj GRID Autoclub, CD Projekt prezradil niekoľko detailov zo sveta Wichera 3 a zo zaujímavostí je teraz zadarmo k stiahnutiu Plants vs Zombies z Originu. Objavili sa aj nové zábery z Call of Duty Advanced Warfare.

My sme sa z recenzii pozreli na Contagnion, prešli sme Tales of Symphonia, prekopali sme sa konzolovým svetom Minecraft, Daylight,, doplnili sme to recenziou na Wargame Red Dragon, a dojmami z aktuálnej verzie Prison Architect, simulácie väznice.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk