Týždenník - súhrn z E3 - GTA V prichádza na PC

Na uplynulom E3 bolo síce ohlásených veľa titulov, ale viditeľne to čo najviac zaujalo bolo ohlásenie GTA V pre PC a nextgen konzoly.

pridal saver 15.6.2014 o 20:54 pod hry
Týždenník - súhrn z E3 - GTA V prichádza na PC

HRY > NOVINKY >

Na uplynulom E3 bolo síce ohlásených veľa titulov, ale viditeľne to, čo najviac zaujalo bolo ohlásenie GTA V pre PC a nextgen konzoly. To vyjde už na jeseň, zrejme v septembri, alebo októbri a ponúkne vylepšenú grafiku, počasie, deštrukciu a PC verzia dostane aj editor filmov.

Trailer vizuálnu kvalitu vizuálu naznačil, a síce to nie je čistý nextgen a veľa v hre ostáva z oldgenu, ale postačí a mody sa v PC verzii o zvyšné vylepšenia postarajú.

Z veľkých titulov si to prejdime v skratke. Ubisoft ukázal parádne veci a to od Far Cry 4, cez Assassins Creed UnityDivision, Crew až po prekvapenie E3 a to Rainbow Six Siege. Trochu však chýbal oldgen Assassins Creed: Comet, ktorý ešte bude len ohlásený.

Microsoft tlačil celú svoju prezentáciu len hry a to od indie titulov, cez Halo Master Chief kolekciu, Sunset Overdrive, Forzu Horizon 2 až po Halo 5 alebo prekvapenie a to návrat Crackdownu a to aj s Cloudom a japonským titulom Scalebound. Ukážky dostali aj Fable Legends, nový Dance Central, Killer Instinct Season 2.

Sony ukázalo prvý teaser na Uncharted 4, doplnilo to vikotoriánskym nasledovníkom Dark Souls nazvaným Bloodborne, ukázal Infamous expanziu, nové pokračovanie LittleBigPlanet série pre PS4, nechýbali ukážky na The Last of Us Remastered, Order 1886 a Driveclub. Ohlásená bola aj biela PS4.

Nintendo prekvapilo krátkou ale intenzívnou prezentáciou, v ktorej ukazovali čisto svoje exkluzivity, kde konečne ukázali veľmi dobre vyzerajúcu Zeldu pre WiiU, doplnili to veľkými exkluzivitami pre core hráčov a to Xenoblade, Devils Third a Bayonettou 2, nechýbali rôzne Mario, Mario a Yoshi tituly, pridal sa Super Smash a zaujala aj farebná strieľačká Splatoon.

EA mierne sklamalo síce predviedlo nový Battlefield Hardline spolu so spustenou betou, priblížilo Dragon Age ,Sims 4 a svoju MOBA hru Dawngate, ale veľké budúcoročné tituly ako Star Wars Battlefront, Mirrors Edge, alebo Mass Effect dostali len konceptné developer videá bez samotných trailerov.  Nechýbali športy kde FIFA aj NHL, ktoré vyzerajú veľmi dobre a k tomu FIFA už prechádza na nový engine na PC.

Mimo veľkých spoločností Bethesda predviedla teaser na nový Doom, žiaľ úplne zabudla na Dishonored 2, alebo Fallout 4. Kojima ukázal MGS, Deep Silver predstavil nový Dead Island 2, giants pre zmenu nový Farming Simulator 15, Square zahviezdilo novým Tomb Raiderom  a doplnilo to Lara Croft and the Temple of Osiris, Warner gameplayom z Batman Arkham Knight a Mortal Kombat X a Crytek pridal Homefront Revolution, Arena of Fate a Hunt a 2k prinieslo Civilization Beyond Earth.

Z našich dojmov z výstavy sme priniesli Project Morpheus a Zaklínač 3, ďalšie preview budú nasledovať.  Medzitým sme si zhrnuli najlepšie trailery z E3. K tomu  sme priniesli aj recenzie na Ragnarok Oddysey Ace, Octodad Dadliest Catch, Monochroma a zaujímavý, aj keď herne slabší Murdered Soul Suspect





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20285)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk