Týždenník - Tomb Raider, Dying Light a Battlefield ovládli týždeň

Tento týždeň nám ako naplno rozbehol Dying Light, tak sa predstavil Tomb Raider a začali sa už črtať ohlásenia na GDC konferencii budúci mesiac.

pridal saver 8.2.2015 o 21:05 pod hry
Týždenník  - Tomb Raider, Dying Light a Battlefield ovládli týždeň

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám ako naplno rozbehol Dying Light, tak sa predstavil Tomb Raider a začali sa už črtať ohlásenia na GDC konferencii budúci mesiac. Tá prinesie hlavne odhalenia ohľadom DX12, ale viac sa priblížia aj možnosti Mantle a predstavený bude tretí systém a to glNext. Všetky tri odomknú výkon, ktorý doteraz grafické karty nemohli pre obmedzenia API naplno využiť a zároveň natívne DX12 karty a Xbox One  predstavia svoje vlastné prídavky do grafických možností hier. Napríklad budú podporovať hardvérový megatexturing, teda Tiled texture streaming, ktorý by mohol do hier pridať detailné textúry. Už tu máme aj prvé benchmarky preview verzie DX12

Samotný Tomb Raider predstavil hlavne svoje nové prostredie, kde sa teraz už skúsenejšia Lara dostane na Sibír, teda do zasneženého studeného prostredia, kde bude hľadať tajomstvo nesmrteľnosti. Bude teraz viac využívať craftovanie, upgradovanie a akcia dostane aj viac stealth a taktických prvkov. Vylepšenia budú v každej stránke hry.

Dying Light je prvým veľkým prekvapením tohto roka, kde sa Techland skutočne pochlapil a prinesol správne namixovanú zombie hru a to ako s brutalitou, tak aj odladeným craftovaním, doplnkom parkouru ako aj zmenou dňa a noci. Nezabudol ani na masívnu ponuku easter eggov.

Nakoniec tento týždeň príjemne oživil aj Battlefield Hardline so svojou Betou, ktorá má veľmi dobré ohlasy a prekvapila. Je to rýchlejšia a dynamickejšia akcia oproti pôvodnému vojnovému Battlefieldu. Ten sa vyznačoval silnými zbraňami a tankami, ktoré tu vymenili rýchle autá a zlodejské mody, kde je rýchlosť priam nevyhnutná. Vyzerá, že sa črtá zaujímavý prechodový Battlefield, ktorý vyplní čas minimálne do príchodu Star Wars Battlefront, pripravovaný na jeseň.

Z iných noviniek bola oficiálne potvrdená PC verzia Assassins Creed Rogue, vyjde 10. marca, Survarium predstavil svoj freeplay mod, Cidney ukázala svoje renderované a in-game prsia,  ukázala sa aj prvá expanzia pre Sims 4. Pripomenul sa nám aj Half Life 3, ale nie v takej forme, ako by sme chceli.

Z recenzii sme priniesli už spomínaný Dying Light, pozreli sme sa na simulačnú racingovku Assetto Corsa, ako aj samostatnú expanziu na Saints Row IV, ťahovku Blackguards 2, remaster adventúry Grim Fandango, menší titul Warhammer Quest a  ružového superhrdinu v titule Supreme League of Patriots.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19959)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk