XBOX360/XBOX HRY Z E3

XBOX360/XBOX HRY Z E3

Dvanástka najzaujímavejších titulov Xbox a Xbox360, ktoré sa ohlásili alebo boli predvedené na E3.

Článok

Pre Xbox360 sa na tohtoročnej E3 objavila pekná séria hier, väčšina vychádzajúca už počas tohto roka alebo začiatkom budúceho. Medzi najväčšie bomby bude určite patriť Halo 3 a Forza 2, ale pozrime sa aj na ďalšie:

Xbox360/Xbox hry z E3
Locotusy traste sa.
 Gears of War (akcia)
Očarujúca akcia v štýle neustáleho krytia a strieľania sa ukázala v hrateľnej forme a to ako v single, tak aj multiplayeri. Hra vyzerá z doteraz predvedených Xbox360 titulov najsľubnejšie a ak sa nič nepokazí, bude to megahit tohto roka. Unreal 3 grafika a neustála akcia spravia svoje.

[karta hry]

Xbox360/Xbox hry z E3
Nástupca KOTORa?
 Mass Effect  (akčné RPG)
RPG od BioWare priam uchvátilo a niektorí ho na E3 kvalitou zaradili ešte pred Gears of War. Hra v sebe spojí akciu, RPG prvky, takticko akčné boje a veľký vesmír s rozsiahlymi svetmi, ktoré budú neustále pribúdať a budú sťahovateľné z Xbox Live.

[karta hry]

Xbox360/Xbox hry z E3
Master Chief sa vracia.
 Halo 3  (FPS akcia)
Hra zatiaľ ukázala len krátky záber, no stačilo to, aby srdcia miliónov fanúšikov tejto sci-fi FPS akcie podskočili a začali sa tešiť na začiatok budúceho roka, kedy hra vyjde. Dokončí Master Chief svoju úlohu a zachráni svet pred Covenantmi?

[karta hry]

Xbox360/Xbox hry z E3
Dovedie jazdu k dokonalosti?
 Forza Motorsport 2  (racing)
Pokračovanie úspešnej racingovky, ktorá tentoraz prinesie 300 áut, 60 tratí, 18 prostredí a 13 licencovaných okruhov. Nebude jej chýbať rozsiahla podpora Xbox Live a  podpora nového volantu. Nebolo však ohlásené, či budú autá prepracované aj zvnútra. Ak nie, bola by to rozhodne škoda.

[karta hry]

Xbox360/Xbox hry z E3
Ktorý bude ďalší?
 Dead Rising  (akcia)
Na E3 sa znovu predviedla aj megazombie hasenica, v ktorej pôjde hlavne o to, ako čo najrozmanitejšie zabiť zombíkov. Zaujímavosťou však bude reálny čas a plynulý príbeh, ktorého sa buď držíte a sledujete všetky udalosti, ale nie a len si zabíjate.

[karta hry]

Xbox360/Xbox hry z E3
MMO fps akcia.
 Huxley  (MMO akcia)
Multiplayerová akcia, ktorá ukáže evolúciu v FPS žanri a zavedie do online sveta tisíce bojovníkov, ktorí si to spolu rozdajú v malých, ale aj veľkých bitkách od štyroch, až po dvesto hráčov. Hra vyjde na PC a aj na Xbox360 s tým, že oba tímy hráčov budú v jednom svete a budú spolu proti sebe alebo bok po boku aj bojovať. 

[karta hry]

Xbox360/Xbox hry z E3
Zachránite svet?
 Splinter Cell: Double Agent  (stealth akcia)
Nové pokračovanie dobrodružstiev Sama Fishera sa na E3 nedalo prehliadnuť a hra sa prakticky celá pomenila, zosvetlila, pribudli priam vojnové scenérie a zdramatizoval sa aj celý dej. Sam už nebude len zachraňovať svet, zabíjať zlých a ochraňovať dobrých, ale ako dvojitý agent nasadený v teroristickej organizácii, bude musieť zabiť aj nevinných, vyberať si ktorého z priateľov zradí a vy budete určovať jeho morálne hodnoty.

[karta hry]

Xbox360/Xbox hry z E3
Dosiahne kvalít GTA?
 Saint's Row (akčná adventúra)

Na E3 sa v hrateľnej forme ukázala aj akčná adventúra Saint's Row, ktorá vás v štýle GTA vtrhne medzi mestské gangy. Podľa videí hra vyzerá slušne, graficky bude mať aj GTA 4 čo robiť, ale vraj ešte mierne zatrhávalo pri viacerých autách na obrazovke, tak dúfajme, že to do jesene vyladia. Hra by mohla pekne skrátiť čas pri čakaní na nové GTA.

[karta hry]

Xbox360/Xbox hry z E3
Podmorské peklo.
 Bioshock (akčná RPG)

Okrem PC prichádza tento veľmi sľubne vyzerajúci nasledovník System Shocku aj na Xbox360 a ukáže zaujímavú akčnú RPG v temnom podmorskom meste. Monštrá, rôzne spoločenstvá ľudí, mutácie, to všetko vás bude sprevádzať na ceste za vyslobodením.

[karta hry]

Xbox360/Xbox hry z E3
Tisíce hráčov v online svete.
 Test Drive Unlimited (racing)

Test Drive sa na E3 ukázal v podobe dema a aj keď neoslnil všetkých (hlavne fyzikálnym modelom), hra má niečo do seba a ukazuje možnosti MMO sveta. Hráči sa totiž budú nachádzať na rozsiahlom ostrove, po ktorom sa budú môcť voľne pohybovať a nakupovať si domy, autá, motorky, usporiadať závody, vyhrávať peniaze.

[karta hry]

Xbox360/Xbox hry z E3
Vitajte v Las Vegas!
 Rainbow Six Vegas (taktická akcia)

Na E3 príjemne prekvapilo nové pokračovanie Rainbow Six série, síce znovu sa drží svojho konzolového menej taktického štýlu, grafika na U3 engine a možnosť krytia sa za všetkým možným ako v Ghost Reconovi pôsobila veľmi dobre. Hra sa bude odohrávať v jednom veľkom meste a misie budú plynulo prechádzať jedna do druhej (GR štýl).

[karta hry]

Z ďalších zaujímavých vecí prichádza na Xbox360: FEAR, z Japonska Vampire Rain, ďalšia hra na štýl GTA - Crackdown,  určite poteší Mercenaries 2, pre fanúšikov Dead or Alive tu bude DOA Extreme 2, a veľa ďalších, vrátane Too Human, Haze, Brothers In Arms, Prey, Blue Dragon, Alan Wake, Stranglehold. Najväčším prekvapením na tejto platforme bolo asi ohlásenie GTA 4, ktoré vyjde spolu s PS3 verziou a navyše dostane sťahovateľné misie a možnosti z Live.

Xbox:

Z titulov na starý Xbox toho už veľa nebude, ale tento rok sa nájdu niektoré zaujímavé veci, ako napríklad Call of Duty 3, Painkiller, Splinter Cell, Bad Day L.A., Scarface, FlatOut2. Spolu to vyzerá ešte na 60 rôznych titulov.

Xbox360/Xbox hry z E3
Rozsiahly svet, rozsiahle možnosti.
  Just Cause (akčná adventúra)

Akčná adventúra Just Cause vychádza síce aj na nový Xbox360, ale ak Xbox verziu nezrušia, bude to jedna z najrozsiahlejších hier, aké konzola videla. Dostanete sa totiž na obrovský ostrov, po ktorom nebudete len chodiť, ale nad ním aj lietať, skákať s padákom, skákať po autách a vykonávať všetky bežné činnosti agenta CIA.

Hardvér:

Z harvéru toho Microsoft cez E3 ohlásil dosť a objavili sa aj systémy od iných firiem. MS ohlásil HD DVD mechaniku, volant, kameru a aj wireless prijímač pre PC, cez ktorý budú fungovať všetky ovládače z PC. Škoda, že neohlásil väčší HDD. Od iných firiem bol veľmi zaujímavý Gesturetek systém na rozpoznávanie gestikulácie cez kameru alebo Bodypad inovatívny systém detekcie pohybu končatín (zatiaľ žiaľ nepovšimnutý).

Sklamania:

Sklamaní nie je veľa, len trochu chýbalo Jade Empire 2, neohlásilo sa ani nové pokračovanie Rallisport a zaujímavé je, že EA nepredstavili next-genového Godfathera. Z hardvéru dosť chýbalo ohlásenie väčšieho HDD.


napísal saver 24.5.2006
Páči sa mi!
XBOX360/XBOX HRY Z E3

Zaradené pod: xbox


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19494)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk