XBOX360 HRY V ROKU 2007

XBOX360 HRY V ROKU 2007

Že vás Gears of War nažhavil a chcete vedieť, ako to bude na Xboxe360 tento rok pokračovať? Tu máme odpoveď.

Článok

Xbox360 sa minulý rok rozbehol a šprint bude pokračovať aj v tomto roku. Čakajú nás veľmi zaujímavé tituly a zrejme aj upgrady. Hovorí sa, že sa objaví nová revízia konzoly, ktorá by mala dostať HDMI port, tento rok sa určite objaví aj väčší HDD, väčšia pamäťová karta a hlavne prepojenie s PC a mobilmi cez Live Anywhere. Ohlásená bola aj digitálna televízia cez Xbox360. Určite sa objavia ešte ďalšie zaujímavé veci. 

Rozoberme si teraz tie najzaujímavejšie hry podľa kategórií, kde sme vždy jednu hru vybrali a bližšie predstavili.
 
  
  

Akčné hry

Xbox360 hry v roku 2007
Šéfmajster sa teší do akcie
 Halo 3

Zatiaľ čo minulý rok akčné hry úplne prevalcoval Gears of War, v tomto roku to isté na konzole spraví Halo 3. Znovu si na hráčov počká Master Chief, ktorý by mal zakončiť svoju vojnu proti Covenantom a ďalším spriateleným rasám. Next-gen výkon konzoly hre určite pomôže, ale po prvých ukážkach z beta verzie je zatiaľ otázne, či sa hra dokáže graficky vyrovnať next-gen konkurencii. V každom prípade príbeh bude znovu skvelý a rovnako aj multiplayer.

Ďalšie hry z tohto štýlu: Bioshock, Stranglehold, Medal of Honor, Brothers in Arms, Too Human

Racing

Xbox360 hry v roku 2007
Koľko koní sa zmestí pod kapotu Ferrari?
 Forza Motorsport 2

Pokračovanie kvalitnej simulačnej racingovky vyjde na Xbox360 už koncom jari a prinesie cez 300 licencovaných, detailne prepracovaných, zničiteľných a tunovatelných vozidiel, 12 prostredí so 47 traťami a množstvami ďalších vecí na stiahnutie. Sľúbená je podpora aj Live Anywhere, kde si na PC budete môcť vytvoriť vlastný skin pre auto. Jediným mínusom oproti moderným next-gen racingovkám (PGR3, TDU) bude zrejme absencia vnútorného pohľadu.

Ďalšie hry z tohto štýlu: Burnout 5, SEGA Rally Revo, Colin McRae Off-Road, FlatOut: UC

Akčné adventúry

Xbox360 hry v roku 2007
Sú hrdinovia a antihrdinovia.
 Assassins Creed

Temný nájomný vrah sa vkráda do ulíc Jeruzalemu, aby našiel svoju obeť, svoj cieľ. Vrahom ste vy a bude na vás lokalizovať svoje ciele, nájsť spôsob, ako ich zlikvidovať a potichu utiecť. Ubisoft po skúsenostiach zo sérií Splinter Cell a Prince of Persia, sa rozhodli obe hry skombinovať, vybrali z nich to najlepšie a vytvorili zabijaka, ktorý by mal zabiť všetku konkurenciu.

Ďalšie hry z tohto štýlu: GTA 4, Crackdown

RPG

Xbox360 hry v roku 2007
Galaxia na sklonku vojny.
 Mass Effect

Tento rok bude bohatým na killer tituly a jednou z najočakávanejších hier je určite Mass Effect. zavedie vás zavedie do hlbokého vesmíru, do galaxie, ktorou sa zmieta vojna a vy stojíte na jej prahu. Čakajú vás desiatky rozmanitých rás, stovky vesmírnych staníc a planét na navštívenie, dlhé hodiny rozhovorov, a hlavne tony mŕtvych, cez ktorých sa budete musieť prestrieľať. Hra bude jednou z najrozsiahlejších RPG-čiek a po vydaní môžeme čakať na stiahnutie celé planéty s novými úlohami a možnosťami.

Ďalšie hry z tohto štýlu: Fable 2, Two Worlds

Stratégie

Xbox360 hry v roku 2007
Nová strana v konflikte,
 Command & Conquer 3 Tiberium Wars

Po slušnom strategickom úvode minulý rok s LOTR sériu sa tentoraz EA púšťa na Xbox360 s vážnejšou sériou a to Command and Conquer. Tá by mala mať nie len vylepšený engine, ale aj lepšie uspôsobené ovládanie na ovládač. Hra bude mať oproti PC pridané aj špeciálne akčnejšie multiplayerové módy a podporu vision kamery. Hráčov okrem boja GDI, NODov a Scrinov určite poteší množstvo filmových prestrihových scén so známymi hercami.

Ďalšie hry z tohto štýlu: Battlestations: Midway

Crossplatform multiplayer

Xbox360 hry v roku 2007
Kto bude lepší? Xbox360 hráči?
 Shadowrun

Zatiaľ je otázne, či sa crossplatform multiplayerovky majú šancu presadiť a zaujať, ako samostatný herný štýl, ale stále sa objavujú nové tituly, ktoré to plánujú. Uvidíme, ako to vyjde titulu Shadowrun, ktorým Microsoft rozbehne celý Live Anywhere. Hra ponúkne boje magickej a sci-fi frakcie, kde obe strany budú mať rôzne možnosti útokov. Bude zaujímavé sledovať, ako autori odladia ovládanie Xbox360 ovládačom a myšou pri crossplatformovom boji.

Ďalšie hry z tohto štýlu: Huxley

Taktické akcie

Xbox360 hry v roku 2007
Z konfliktu sa stáva vojna.
 Ghost Recon Advanced Warfighter II

Pokračovanie minuloročného hitu prichádza a vylepšenia sú viac ako pozitívne. Jednotka duchov sa znovu púšťa do boja a boje budú tentoraz kruté, pretože na US sa chystá atómový útok. Začína nová vojna proti teroristom na mexických hraniciach a vy ste v jej čele. Taktické možnosti hry sa rozšírili, zlepšila sa grafika a pozitívom budú aj novinky v multiplayerovej časti.

Ďalšie hry z tohto štýlu: Splinter Cell Convictions, Rainbow Six: Vegas II

Športy

Xbox360 hry v roku 2007
Prekoná Tonyho?
 Skate

Staré známe športové série prekvapenie nedonesú a teda ostáva dúfať len v nové série, akou bude Skate. Skateboardinová hra od EA, ktorá by mala konkurovať Tony Hawkovi. Hra o pár rokov zrejme dopadne rovnako ako ostatné športové série od EA, ale prvá hra môže zaujať a priniesť sériu inovatívnych prvkov do tohto žánru.

Ďalšie hry z tohto štýlu:  Virtua Tennis 3, NBA Street Homecourt

Takže potencionálnych killer titulov je viac ako dosť a je len na vás, aby ste si vybrali. Máte už svojho favorita?


napísal saver 13.2.2007
Páči sa mi!
XBOX360 HRY V ROKU 2007

Zaradené pod: xbox


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk