HERNÉ DOPLNKY S MARIOM PRE NINTENDO SWITCH

HERNÉ DOPLNKY S MARIOM PRE NINTENDO SWITCH

Puzdra a ovládač s nezbedným inštalatérom

Test

10.marca fúzatý inštalatér oslavoval. Vtedy je totiž Mario Day, ktorým si fanúšikovia pripomínajú celú obľúbenú sériu. Prečo práve tento termín? Ukrýva sa v ňom totiž meno samotného hrdinu. Keď spojíte skratku mesiaca a dvojčíslie prečítate ako písmená, hneď je všetko jasné.  „Mar10“ je už síce tento rok za nami, ale patrí sa ho dodatočne spomenúť, keďže pri tej príležitosti vyšli zaujímavé doplnky. K nám sa síce dostali so značným zdržaním, ale bola by škoda, keby sme ich nepredstavili.


PowerA Slim Case - Mario Pop Art

Dobré puzdro, ktoré ochráni konzolu pred poškodením, ale aj prachom, určite padne vhod. Navyše je praktické aj pri cestovaní, kde sa handheldový Switch šikovne schová do kufra či batohu. Ako naznačuje už názov, Mario Pop Art je štíhle puzdro široké približne 3,5 cm a kombinuje plastový povrch s látkovými prvkami. Spodná časť je nebesky modrá, na hornej je na podklade rovnakej farby šibalský Mario s vystretou rukou a logom. Na zabezpečenie obsahu slúži praktický zips.

Vo vnútri vidíte úložný priestor na konzolu, pričom je tam odnímateľná penová vložka, aby ste mohli  napasovať aj Nintendo Switch Lite. Hore na vnútornej strane puzdra je všitý pohyblivý pás, ktorý slúži ako úložný priestor na päť herných kariet. Súčasne ho po jednoduchom nastavení využijete ako stojan na konzolu. Handheld tak môžete mať aj pri hraní v puzdre v približne 60-stupňovom uhle, čo obzvlášť oceníte pri položení na nohy napríklad pri cestovaní. Switch je vtedy v stabilnej polohe a stojan sa nešmýka.

Slim Case Mario Pop Art som si rýchlo obľúbil a môžem ho len odporúčať. Puzdro je praktické, nie zbytočne veľké, cena v e-shope je 15 dolárov.


PowerA Protection Case - Rainbow Run Mario

Toto puzdro je robustnejšie a drahšie. Spodná strana biela s vypuklými časťami, ktoré simulujú nožičky, horná rovnako biela, len doplnená pestrofarebným pásom a vlepenou čiernou siluetou Maria. Puzdro má praktickú rúčku na prenášanie, pričom na látkovom páse je pogumovaná časť. Opäť je tu zipsový uzáver, ktorý odhalí do ružova / purpurova ladené vnútro.

Na ploche pre handheld je odnímateľná penová vložka pre Switch Lite. Na všitom páse priestor pre deväť herných kariet a dve SD karty. Bohužiaľ, tu sa nedá využiť ako stojan. Na hornej časti obalu je zvnútra ešte sieťovaný priestor na zips.

Hoci je to stále dobrá voľba pre Mario fanúšikov a úložný priestor je bohatší, v Rainbow Run Mario citeľne chýba užitočný stojan a aj celkový dizajn je predsa len menej zaujímavý. V e-shope vás toto puzdro vyjde na 20 dolárov.


PowerA Enhanced Wired Controller – Mario Pop Art

Ak chcete pri hraní na Switchi externý ovládač a môže byť káblový, je tu tento štýlový model. Ovládač je ladený do modra  s vyskakujúcim Mariom na ľavej strane. Pekne ladí s puzdrom Mario Pop Art. Základným materiálom je plast, ojedinele s pogumovanými doplnkami. 3-metrový Kábel s USB koncovkou je plne odnímateľný.

Gamepad má štandardné tlačidlá a páčky na hornej strane, vrátane kríža so šípkami,  A, B, X, Y, ,+/- , domovského tlačidla a a ďalšieho na zaznamenanie obrázkov. Nechýbajú ani  R/ ZR a L/ LR, ktoré používate palcami. Za zmienku stoja tri žlté tlačidlá na spodnej strane ovládača, AGR, AGL, ktoré viete namapovať podľa potreby a programové tlačidlo. Okrem toho cez jack v spodnej časti môžete pripojiť headset.

Ovládač stačí jednoducho pripojiť do USB portu dockovanej konzoly a je okamžite pripravený na použitie. V menu môžete využiť základné nastavenia, prípadne premapovanie tlačidiel, ale veľa úprav tam nespravíte. Hrá sa s tým fajn, odozva je dobrá, ale zásadným nedostatkom je absencia vibrácií, ktoré tento ovládač vôbec nemá. V online obchode vás vyjde na 28 dolárov.


Všetky uvedené produkty z ponuky PowerA sú príjemnými doplnkami s peknými Mario motívmi. Nedá sa hovoriť o nadštandardnej výbave, ale  majú praktické využitie, štýlový dizajn a rozumnú cenovku.



napísal uni 23.5.2022
Páči sa mi!
HERNÉ DOPLNKY S MARIOM PRE NINTENDO SWITCH


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk