Team Factor

Platformy:
+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam

Team Factor Patch

0
pridané 12.6.2002 pod hry

Objavil sa prvý Team Factor patch, nájdete ho na oficiálnej stránke a má okolo 3mb. Nevieme čo presne patch upravuje, ale zásadným spôsobom asi hru nevylepší.

Team Factor demo
1

Team Factor demo

pridané 30.3.2002 pod hry

Trochu som skúšal práve vyjdené demo na Team Factor. Nie je to zlé, má to celkom slušný 3D engine a peknú grafiku ale čo sa týka samotnej hrateľnosti tam by sa dalo ešte dosť popracovaŤ. V deme je jeden level Jungle kde sa o spadnutú ...

Team Factor shots
0

Team Factor shots

pridané 15.3.2002 pod hry

Stránka Team Factoru, českej teamovej multiplayerovej akcie bola updatovaná o niekoľko nových shotov. Tentoraz tam máme pár pohľadov sniperov a pohľad pri zameriavaní M4-kou. Demo na hru by malo vyjsť koncom mesiaca a hra niekedy budúci mesiac.

Team Factor demo neskôr

0
pridané 11.3.2002 pod hry

Tiscali.cz informovali že 7fx znovu trochu oddiali vydanie dema na svoju multiplayerovú záležitosť Team Factor. Najnovší dátum je niekedy koncom mesiaca, pričom demo bude čisto online bez botov a bude mať okolo 100mb. Hra má vyjsť už na budúci mesiac.

Team factor shots
0

Team factor shots

pridané 27.2.2002 pod hry

Oficiálna nemecká stránka českej teamovej akcie Team Factor priniesla 25 nových shotov na túto dobre vyzerajúcu záležitosť. Mimochodom hra bude čisto multiplayerovka a demo by malo vyjsť budúci mesiac.

Team Factor movie
0

Team Factor movie

pridané 21.2.2002 pod hry

Tiscali.cz zverejnilo 10mb DivX konverziu ráno vyjdeného 40mb videa na českú multiplayerovku Team Factor. Demo na túto zaujimavo vyzerajúcu záležitosť by malo vyjsť 12. Marca. Mimochodom bola otvorená aj nová oficiálna stránka http://www.teamfactor.com/, škoda ...

Team Factor shots
0

Team Factor shots

pridané 5.2.2002 pod hry

Pár nových shotov na Team Factor, sľubne vyzerajúcu českú multiplayerovú 3D akciu ktorá by mala byť hotová už v nasledujúcich mesiacoch a tento mesiac by sa malo objaviť aj demo.

Team Factor shots
0

Team Factor shots

pridané 24.1.2002 pod hry

Ďalšia séria shotov na už pomaly dokončujúcu sa teamovú multiplayerovú akciu Team Factor od 7fx. Minule sme ešte hovorili že demo sa objaví koncom janurára ale vyzerá to tak že ho uvidíme najskôr o mesiac.

Team Factor shots
0

Team Factor shots

pridané 10.1.2002 pod hry

Team Factor česká teamová multiplayerová akcia od 7fx sa už pomaly blíži ku koncu a do konca mesiaca by sa malo objaviť demo. Hra bude niečo ako Delta Force, len čisto multiplayer s rôznymi typmi teamových misií, reálnymi zbraňami, rozličnými prostrediami.

Team Factor shots
0

Team Factor shots

pridané 3.1.2002 pod hry

Česká teamová multiplayerová akcia Team Factor od 7fx sa nám pekne rozvíja a tu máme shoty s nového levelu niekde na strednom východe.

Team Factor shots
0

Team Factor shots

pridané 8.12.2001 pod hry

7fx zverejnilo pár nových shotov na ich taktickú teamovú multiplayerovú akciu Team Factor. Vyzerá to fajn, niečo ako teraz vyjdený Ghost Recon len čisto multiplayerové.

Team Factor shots
0

Team Factor shots

pridané 29.10.2001 pod hry

Ešte tu máme pár shotov na Team Factor, 3d multiplayerovú akciu od českého teamu 7fx. No zase k nám prichádza ďalší Delta Force.

Team Factor shots
0

Team Factor shots

pridané 28.10.2001 pod hry

Pár nových shotov na Team Factor, kvalitnú 3D teamovú akciu od českého teamu 7fx. Hra mala mimochodom veľký úspech na ECTS, označili ju nie za team based hry ale za platoon based hru kde nebudete kontrolovať len jednotku ale celú čatu.

Team Factor shots
0

Team Factor shots

pridané 13.10.2001 pod hry

česká firma 7fx zverejnila ďalších pár shotov na svoju pripravovanú squadovú 3D multiplayerovku Team Factor... vyzerá to pekne a hra dobre obišla aj na ECTS, tak uvidíme.

Team Factor shots
0

Team Factor shots

pridané 14.9.2001 pod hry

Objavili sa ďalšie shoty na Team Factor, pekne vyzerajúcu českú akčnú vojnovú multiplayerovku. Na ECTS si hra pritiahla dosť pozornosti, uvidíme čo to bude zač keď vyjde demo alebo nejaké movie.

Team Factor shots
0

Team Factor shots

pridané 7.9.2001 pod hry

Team Factor, česká vojnová multiplayerovka pd 7fx zažiarila na ECTS kde ju Gamespot označil ako platoonovú akciu nástupcu squadových akcií. Autori medzičasom pridali na homepage hry nové shoty. http://www.7fx.com/

Team Factor update
0

Team Factor update

pridané 26.8.2001 pod hry

7fx česká firma momentálne vyvýjajúca vojnovú multiplayerovku Team Factor, zverejnila nový screenshot z na ich homepage. Tentokráte je to pekný shot zo sniperky.

Team Factor shots
0

Team Factor shots

pridané 7.6.2001 pod hry

česká firma 7fx updatovala stránku sovjej hry Team Factor, čo bude 3D multiplayerovka na štýl Delta Force alebo Projekt IGI. Teraz tam nájdete zopár nových renderovaných shotov.

Team Factor update
0

Team Factor update

pridané 17.5.2001 pod hry

homepage Team Factoru bola updatovaná a boli tam pridané nové renderované shoty. Team Factor bude teamová multiplayerovka od českej firmy 7fx. Síce hra zatial nemá žiadneho distribútora, určite sa čoskoro nejaký nájde pretože hra vyzerá dosť nádejne. ...

 
VIAC
 
ČLÁNKY A RECENZIE HRÁČOV
4.3
| Tidus
[pridané 22.9.2005 3]

vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk