Dune

Platformy:
+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
Frankova Herbertova Duna je už tu
0

Frankova Herbertova Duna je už tu

pridané 21.11.2001 pod hry

Frankova Herbertova Duna od Dreamcatcheru je už vonku a vyzerá veľmi pekne, dostanete sa do originálneho príbehu knihy a s mladým Muadbiom sa budete prebíjať osudom. Stretnete množstvo rôznych postáv, budete bojovať a spoznávať krásy a temnoty Arakisu.

Dune shots
0

Dune shots

pridané 11.11.2001 pod hry

Paul Atreides, Muad Dib, vyvolený sa vracia. Tentoraz to bude v hernom adventúrovom prevedení a to od Dreamcatcheru vo Frankovej Herbertovej Dune. Čakajte veľmi peknú 3D adventúru s akčnými elementami. Hra vyjde začiatkom decembra.

Dune shots
0

Dune shots

pridané 17.9.2001 pod hry

dnes sa objavilo ešte pár ďalších shotov na už spomínanú adventúrovú Dunu od Dreamcatcheru...

Dune shots
1

Dune shots

pridané 17.9.2001 pod hry

Objavilo sa pár nových shotov na Dune adventúru od Dreamcatcheru. Hra má vyjsť v novembri na PC a PS2 a je od ľudí ktorí vytvorili legendárneho Outcasta. Čakajte veľmi kvalitnú 3D adventúru s akčnými prvkami a pútavým príbehom podľa origiánlnej knihy od ...

Dune demo shots
0

Dune demo shots

pridané 25.8.2001 pod hry

Práve som si trochu zahral demo na Frankovu Herbertovu Dune od Dreamcatcheru. Bude to akčná adventúra ktorá sa bude odohrávať podľa originálnej duny, a vy budete hrať za postavu Paula Atreidesa. Síce Demo je dosť bugové a Dreamcatcher ho zverejnil len ...

Dune demo info

0
pridané 24.8.2001 pod hry

Ak ste si stiahnli včera vyjdené demo na Frank Herberts: Dune, a padá vám, bude to tým že je to nedokončená verzia dema. Dreamcatcher demo hneď aj stiahol zo svojej sajty a vydá ho keď sa dokončí, čo bude niekedy pred vyjdením plnej hry.

Dune movies

0
pridané 31.5.2001 pod hry

máme tu priame linky na nové movies na adventrúru Dune od Dreamcatcheru. Movies majú aj na homepage, ale ta je celá flashová a kým sa tam dostanete k videám, tak hra aj vyjde.

http://dune.cryogame.com/FH's%20DUNE-%20Trailer.mpg 10.7mb
http://dune.cryogame.com/FH's%20DUNE-%20Gameplay.mpg 7.5mb

Dune site

0
pridané 30.5.2001 pod hry

bola otvorená oficiálna sajta Duny od Dreamcatcheru - http://dune.cryogame.com . Nájdete tam zopár informácií, screensaver a 10 mb trailer na hru.

Dune shots
0

Dune shots

pridané 17.5.2001 pod hry

E3 shoty, tentoraz na DUNE od Dreamcatcheru. Len pripomeniem že táto duna bude 3D akčná adventúra s príbehom podla originálnej predlohy Franka Herberta. Na vývoji hry sa podielajú ludia ktorí už dávnejšie spravili hit Outcast.

 
VIAC
 
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk