Doom predstavuje všetky režimy multiplayeru

Šesť odlišných herných režimov pre viac hráčov by malo vyhovieť každému. Nechýbajú novinky ani osvedčená klasika.

pridal roberto 21.3.2016 o 18:05 pod hry
Doom predstavuje všetky režimy multiplayeru

HRY > NOVINKY >

Keď sa povie Doom, asi si predstavíte najprv kampaň, až potom multiplayerové zápasy, ale v novom Doom-ovi si máte do sýtosti užiť jedno aj druhé. Dnes sa id Software zameral na multiplayerovú stránku a zverejnil kompletný zoznam herných režimov pre viac hráčov aj so sprievodným trailerom.

   

Medzi multiplayerovými režimami nemôže chýbať Team Deathmatch. Dva tímy sa zabíjajú navzájom a snažia sa dosiahnuť stanovené skóre, alebo mať najvyššie skóre po vypršaní časového limitu. Hráči si sami vyberú výstroj, upravia bojovníka a po vzatí runy sa premenia na démona. Nechýbajú power-ups a power weapons.

Soul Harvest je upravenou verziou Team Deathmatchu, kde nestačí nepriateľa iba zabiť, treba mu aj ukradnúť dušu. Ak dušu získa spojenec padlého hráča, bod nezískava nikto. Na mieste zabitia prvého hráča sa navyše objaví démonická runa bez časového limitu. Zabitie v koži démona zanecháva na bojisku dve duše a zabitie démona 5 duší plus hráč dostane príležitosť vystriedať svoju obeť v úlohe démona.

Freeze Tag - pôvodne obmena detskej hry na naháňačku, kde chytený zostáva stáť ako zmrazený a ostatní naháňaní hráči sa ho snažia dotknúť a tým rozmraziť bez toho, aby boli sami chytení a zmrazení. Doom verzia zahŕňa dva tímy a zmrazovanie rôznymi druhmi zbraní. Rozmrazovanie spojencov je možné iba z tesnej blízkosti. Vyhráva posledný tím s nezmrazenými hráčmi. Nerozhodnuté zápasy pomôže rozhodnúť démonická runa.

Doom predstavuje všetky režimy multiplayeru

Warpath je herný režim založený na pravidlách King of the Hill, ale s pohyblivým capture pointom a rovnako pohyblivou démonickou runou vždy na opačnej strane mapy. Tímu sa začínajú pripočítavať body po obsadení vlajky, vyhráva tím s dosiahnutým stanoveným skóre alebo ten, ktorý má na konci hry najviac bodov.

V Domination budú na mape tri nepohyblivé capture pointy a úlohou tímov bude samozrejme ich zabranie. O prvok prekvapenia sa opäť postará démonická runa, ktorá sa bude objavovať kdekoľvek na mape, ale všetkých hráčov na svoju prítomnosť upozorní. Tím by tak v ideálnom prípade chcel mať pod kontrolou tri strategické body a ešte popritom poľovať na runu.

Clan Arena - klasická aréna, posledný živý tím víťazí. Žiadne pomôcky porozhadzované po mape, žiadni démoni, bez obnovovania života a zbroje a zabitý nepriateľ sa už do konca hry nevráti. Nerozhodné zápasy po uplynutí časového limitu rozhodne počet živých hráčov v tímoch.





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One
Game Pass

Vývoj: Bethesda / id Software
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 30. november 2017
 10.11. 2017 (,Switch)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19659)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk