Simulátor mraveniska - Empires of the Undergrowth to skúša znovu

Hlboko pod zemou sa zo svojej kráľovskej komnaty nikdy nepohne tvor, ktorý nepozná lásku, nehu ani zľutovanie. Potrebuje iba žrať a množiť sa.

pridal roberto 28.4.2016 o 7:46 pod hry
Simulátor mraveniska - Empires of the Undergrowth to skúša znovu

HRY > NOVINKY >

Bude z vás diktátorský a bezcitný vládca, ale teraz ste ešte iba stvorenie skryté vo svojom novom podzemnom domove. Je na tejto príšerke, aby splodila svojich posluhovačov, ktorí ju budú kŕmiť, vyhĺbia dômyselnú spleť tunelov a pripravia pôdu na príchod bojovníkov. A zatiaľčo vládca tohto podzemia zostane vo svojej kráľovskej komnate dobre skrytý pred slnečným žiarom, bojovníci vystúpia na povrch, zožerú jeho obyvateľov a pripravia sa na stret s nepriateľskými, rovnako lačnými armádami. Tentokrát ale nie je reč o démonickom pánovi dungeonu, ale o mravčej kráľovnej-matke a jej mravenisku.

Nezávislé štúdio Slug Disco v decembri minulého roka so svojou strategickou simuláciou pohorelo na Kickstarteri, keď sa mu podarilo vyzbierať iba polovicu z nie veľmi vysokej požadovanej čiastky £15 000. Teraz je späť, s malými úpravami, opustením myšlienky na rýchly port pre mobilné zariadenia a latkou nastavenou na £10 000.

Empires of the Undergrowth: Rise of the Colony sa hrá v dvoch odlišných prostrediach. Pod zemou vyzerá ako budovateľská stratégia s rozširovaním územia prostredníctvom hĺbenia tunelov a nových komôr, kde sa môžu rodiť nové mravce a kam musí prúdiť jedlo z povrchu. Na dianie nad mraveniskom sa hráč tiež pozerá zhora a tu je jeho úlohou rozširovať územie o ďalšie a ďalšie pásma a zvyšovať tak počet zdrojov jedla pre mravenisko. V teritóriách blízko mraveniska môže naraziť na "obludy" typu škorpión alebo chrobák a skôr či neskôr zrejme narazí aj na cudziu kolóniu. Kolónie potom proti sebe vysielajú vlny bojovníkov dovtedy, pokým sa jedna výprava nedostane až do súperovho mraveniska a nezahubí tam kráľovnú.

Simulátor mraveniska - Empires of the Undergrowth to skúša znovu

Najsilnejším taktickým prvkom zrejme bude výber spomedzi rôznych druhov mravcov na začiatku hry, ale, trochu prekvapivo, aj počas hry, keď mravenisko môže na svoju stranu získať špeciálne bojové ohnivé mravce či vybuchujúce jedovaté mravce... Podľa dlhých ukážok hrateľnosti možno usudzovať, že vývoj je už v pomerne pokročilom štádiu a autori ponúkajú aj demo, bohužiaľ iba pre podporovateľov, ktorí musia poslať aspoň £10.

Simulátor mraveniska - Empires of the Undergrowth to skúša znovu





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk