Vampyr vás bude tlačiť do zlých rozhodnutí

Kto nebude zabíjať, nebude ani levelovať. A zahryznúť do susedky môže byť tak vábivé... Nakoniec má ale všetko svoje následky.

pridal roberto 1.7.2016 o 7:40 pod hry
Vampyr vás bude tlačiť do zlých rozhodnutí

HRY > NOVINKY >

Mesiac za mesiacom ubiehajú a Dontnod je ochotný o svojej upírskej hre prezradiť čím ďalej viac. Naďalej platí, že hra vyjde až niekedy v priebehu roka 2017, ale počas počas obdobia okolo E3 sme dostali trailer predstavujúci hlavného hrdinu i celkom dlhú ukážku hrateľnosti. Autori teraz pridávajú info o mechanikách a temnej atmosfére.

Doktor Jonathan Reid skutočne nebude kladný hrdina ako moderní tínedžerskí upíri. Bez pitia krvi dokonca ani nebude získavať skúsenosti a levelovať, čo je v RPG samozrejme nepríjemný hendikep. Nemusí to nutne znamenať, že Vampyr sa nebude dať dohrať bez zabíjania nevinných Londýnčanov, so zameraním iba na tých, ktorí si smrť tým či oným spôsobom zaslúžia, ale asi sa tým uzavrú mnohé dvere otvorené iba mocným upírom. Na druhej strane, s vražedným besnením by sa to vraj nemalo preháňať, pretože celá časť Londýna okolo Reidovho sídla skolabuje a premení sa na neobývanú zničenú zónu.

Dostupných nevinných obyvateľov by malo byť približne 50 a ani jeden z nich nebude bezvýznamné NPC bez minulosti a významu. Každé takéto NPC bude mať v hre svoj život, svoju minulosť, priateľov, rodinu a dennú rutinu. Ako v predchádzajúcej hre od tohto štúdia (áno, nemôžeme hovoriť o Dontnod a nepripomenúť Life Is Strange) aj v tejto nájdeme zaujímavé ľudské príbehy a budeme sledovať následky svojich rozhodnutí. Aby bolo zabíjanie ešte osobnejšie, upír spolu so životodarnou tekutinou dostane aj poslednú myšlienku zosnulého. Niektoré NPC môžu prekvapiť, gentleman môže fyzicky týrať svoju manželku a veľmi pochybný charakter možno tajne rozdáva peniaze chudobným.

Pri levelovaní bude dôležitý rozvoj hypnózy. Upír môže pomocou nej presvedčiť obeť, aby s ním zašla niekam do bočnej uličky, čo je dôležité, aby mohol cez deň naďalej fungovať ako lekár. Úspech však závisí od mentálnej sily, takže mnohé zaujímavé ciele sa podvolia iba silnému upírovi. Hypnózou možno obeť aj presvedčiť, aby upíra pozvala do svojho domu (upíri podľa niektorých príbehov nesmú vkročiť do domu, kam neboli pozvaní), alebo prezradila nejaké informácie. K získavaniu informácii poslúži aj zlepšovanie sluchu, čo umožní napríklad vypočuť rozhovory spoza hrubého múru alebo z veľkej vzdialenosti. O akčnú časť, zaujímavé boje zblízka, so strelnými zbraňami i nadprirodzenými schopnosťami sa zrejme postarajú lovci upírov, iní upíri, ghúlovia a možno aj ďalšie nadprirodzené bytosti.





Páči sa mi!






Vampyr vás bude tlačiť do zlých rozhodnutí
PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Focus / Dontnod
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 5. jún 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18441)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk