Autori Sleeping Dogs predstavujú novú vojnu gangov v titule Smash + Grab

V Smash + Grab si vezmete všetko, čo vám nepatrí a má nejakú cenu. Občas aj život člena nepriateľského tímu.

pridal roberto 24.8.2016 o 9:00 pod hry
Autori Sleeping Dogs predstavujú novú vojnu gangov v titule Smash + Grab

HRY > NOVINKY >

Štúdio United Front Games (Sleeping Dogs, Triad Wars) dnes predstavilo svoju novú hru Smash + Grab. V akčnej multiplayerovej akcii sa proti sebe postavia dva gangy a ich členovia budú vyzbrojení najrôznejšími zbraňami od bojových kladív, cez meče, kuše s otrávenými šípmi, až po motorovú pílo-lopatu. Miesto hrdinov zabrala plejáda typických naničhodníkov, ale Smash + Grab by aj tak nemal mať problém vyčleniť sa z konkurencie kompetitívnych multiplayeroviek. Tímy sa stretávajú, aby súťažili v tom, kto toho najviac ukradne.

Hra bude zasadená do anti-utopickej budúcnosti, v ktorej gangy organizujú nezákonné súťaže o korisť, zbrane a zlú povesť. Oba gangy sa počas rýchleho 15 minútového zápasu pokúsia vlámať do najluxusnejších a najväčších obchodov a vziať si odtiaľ tovar v hodnote aspoň 50 tisíc amerických dolárov. Druhou možnosťou je vziať si cennosti priamo z mŕtvoly niektorého z nepriateľských gangstrov.

Gangy budú mať 5 členov - vodcu, poručíka a troch vojakov, ale United Front Games nám ešte neprezradilo, koľkí z nich budú (môcť byť) hráči. V popise hry na Steame sa píše: "Bojuj proti aj spolu s hráčom a AI kontrolovanými nepriateľmi". Tiež je tam zmienka o 7 hrateľných lídroch v Steam Early Access. Tak to vyzerá, že každý hráč si bude môcť vytvoriť vlastný gang, vybrať si jedného z vodcov a podporiť ho niektorým z poručíkov s vylepšiteľnými perkmi a ešte pridať bežných bitkárov rôznych tried. Inde sa ale píše o tímovke, dôležitosti spolupráce a third-person akcii. Detaily sa snáď dozvieme neskôr, Smash + Grab sa má v septembri zaradiť do programu Steam Early Access, pričom v tejto verzii ponúkne dve mapy, dva herné režimy pre viac hráčov a offline tréning.





Autori Sleeping Dogs predstavujú novú vojnu gangov v titule Smash + Grab  Autori Sleeping Dogs predstavujú novú vojnu gangov v titule Smash + Grab  Autori Sleeping Dogs predstavujú novú vojnu gangov v titule Smash + Grab
Autori Sleeping Dogs predstavujú novú vojnu gangov v titule Smash + Grab  Autori Sleeping Dogs predstavujú novú vojnu gangov v titule Smash + Grab  Autori Sleeping Dogs predstavujú novú vojnu gangov v titule Smash + Grab
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20115)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk