Blizzard nám konečne predstavil Sombru, Overwatch dostane aj dve nové mapy

Blizzard nám včera na BlizzCone konečne predstavil Sombru a aj ďalšie očakávané novinky

pridal matus_ace 5.11.2016 o 13:53 pod hry
Blizzard nám konečne predstavil Sombru, Overwatch dostane aj dve nové mapy

HRY > NOVINKY >

Blizzard nám včera na BlizzCone konečne predstavil Sombru a aj ďalšie očakávané novinky. Tie možno prišli v tieni oznámenia novej postavy, no na Overwatch budú mať rovnako veľký dopad. Začnime ale aj tak práve Sombrou. Tá sa predstavila formou krátkeho animáku, kde ukázala svoj charakter, svoje motívy a aj svoje schopnosti. Ak ste ho nevideli, určite sa mu oplatí venovať tých pár minút vášho času.

V hre budú jej schopnosti vyzerať možno trošku inak. Sombra je hackerka a možno trošku prekvapivo je to útočná postava. Osobne som čakal skôr support. Taktiež sa ale hodí ako nenápadný infiltrátor. Na to všetko je skvele vybavená. V boji na kratšiu vzdialenosť sa osvedčí jej automatická pištoľ. Hackovanie sa v hre pretaví do jej schopnosti zabrániť nepriateľov používať svoje schopnosti, či do možnosti dočasne znefunkčniť lekárničky. Skvelým infiltrátorom je vďaka dočasnej neviditeľnosti, tak sa môže nenápadne dostať za chrbát nepriateľov. Ak ale vystrelí, použije svoje schopnosti, či dostane zásah, hneď sa stane viditeľnou.

Zaujímavou schopnosťou je translokátor, ktorého možnosti krásne ilustrovalo práve video. Je to jednorázový teleport, ktorý dokáže Sombru vrátiť odkiaľkoľvek na miesto, kde ho položila. Kým je aktívny, je tak skvelou možnosťou úteku z úzkych. A ak hrávate Overwatch, určite poznáte účinné kombo turrety alebo Bastiona, ktorých kryje Reinhardt svojim štítom. Sombra na nich vie skvele využiť svoje EMP, ktoré má veľký rádius, zničí všetky štíty a bariéry v dosahu a taktiež hackne všetkých nepriateľov v účinnej oblasti.

Blizzard nám konečne predstavil Sombru, Overwatch dostane aj dve nové mapy

Tam ale novinky pre Overwatch nekončia. Do hry pribudne nová mapa nazvaná Oasis, ktorá bude zasadená do arabského sveta. Hráči v PTR si ju budú môcť zahrať už v priebehu decembra. Po pobyte v testovaní sa jej dočkajú všetci. Druhou mapou bude Eco Point, ktorá bude hrateľná v novom permanentnom Arcade režime. Spolu so Sombrou bude možné mapu testovať už budúci týždeň.

Arcade režim hru už neopustí, ako tomu bolo v prípade eventových brawlov. Ten bude vlastne akýmsi pod-menu, ktoré ponúkne viacero módov, od 1v1 po 6v6. Ponuku módov si môžete pozrieť na priloženom obrázku, no táto ponuka sa bude obmieňať a rotovať. Skvelou novinkou je, že Arcade ponúkne vlastné odmeny, tie sa budú resetovať, čiže na ich získanie budete mať obmedzený počet dní. Kedykoľvek ale vyhráte svoj prvý zápas v danom móde, získate lootbox. Výhra troch zápasoch v akomkoľvek móde v aktuálnej rotácii vám dá ďalší lootbox. Takto môžete týždenne získať celkovo 3 lootboxy. No a nakoniec Arcade ponúkne aj už odstránené tematické brawly ako Junkenstein's Revenge a Lucio Ball, aj keď k ich nasadeniu zatiaľ nemáme bližšie detaily.

Blizzard nám konečne predstavil Sombru, Overwatch dostane aj dve nové mapy





Páči sa mi!

Zaradené pod: blizzard, blizzcon






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Blizzard / Blizzard
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania: 24. máj 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18433)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk