MechWarrior 5: Mercenaries oznámený a ukázaný v prvom traileri

Séria MechWarrior dostane plnohodnotné singleplayerové pokračovanie.

pridal roberto 4.12.2016 o 13:11 pod hry
MechWarrior 5: Mercenaries oznámený a ukázaný v prvom traileri

HRY > NOVINKY >

Počas akcie Mech_Con 2016 bol oznámený príchod MechWarrior 5: Mercenaries. Séria strieľačiek s mechmi z univerza BattleTech bola veľmi populárna v 90-tych rokoch, ale jej posledným plnohodnotným dielom bol MechWarrior 4: Vengeance z roku 2000. Po dvoch rozšíreniach sa Microsoft pokúsil univerzum preniesť na svoj konzolu Xbox v hrách MechAssault a hlavná séria na roky skončila. O návrat značky do povedomia hráčov sa postaralo štúdio Piranha Games a ich free-to-play MechWarrior Online. A toto štúdio teraz pracuje na plnohodnotnom pokračovaní.

V MechWarrior 5 sa ujmete nového neskúseného pilota nečakane vrhnutého do víru obrovského konfliktu známeho ako Third Succession War prebiehajúceho v Inner Sphere. Budete brať kontrakty od frakcií podľa vlastného výberu a púšťať sa do taktických first-person PvE bojov v kampani, pričom udalosti budú určované vašimi rozhodnutiami. K víťazstvu, prestíži a zisku budú nevyhnutné úspechy na bojisku, ale aj akvizície, údržba a vylepšovanie battlemechov.

Na MechWarrior 5: Mercenaries v Piranha Games pracuje tím oddelený od pokračujúceho MechWarrior Online. Ak rozmýšľate, či má ešte zmysel sa do Online vôbec púšťať, o nedostatok času sa báť nemusíte. Vydanie je naplánované až na rok 2018. Ešte neboli ani oznámené platformy, ale PC verzia by mala byť istá. Fanúšikovia boli na Mech_Cone uistení, že MechWarrior 5: Mercenaries bude singleplayerová buy-to-play hra bez mikrotransakcií.





MechWarrior 5: Mercenaries oznámený a ukázaný v prvom traileri  MechWarrior 5: Mercenaries oznámený a ukázaný v prvom traileri  MechWarrior 5: Mercenaries oznámený a ukázaný v prvom traileri
MechWarrior 5: Mercenaries oznámený a ukázaný v prvom traileri  MechWarrior 5: Mercenaries oznámený a ukázaný v prvom traileri
Páči sa mi!

Zaradené pod: mech






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18386)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk