Nintendo uzavrelo partnerstvo s John Cenom, ktoré sa týka obývačky inšpirovanej Switch demom

Ten je podľa Nintenda ideálnou osobnosťou, ktorá odštartuje ich propagačný projekt, pretože je ako WWE superstar a herec rovnako univerzálny, ako samotná konzola Nintendo Switch.

pridal Gam_er 21.2.2017 o 19:35 pod hardware
Nintendo uzavrelo partnerstvo s John Cenom, ktoré sa týka obývačky inšpirovanej Switch demom

HARDWARE > NOVINKY >

Predstavte si, jazdu uprostred púšte, keď zrazu uprostred ničoho uvidíte gauč, televízor a video herný systém alebo si predstavte, že sa rútite dole svahom na lyžiach a uvidíte podobné prekvapenie, ktoré sa týči uprostred snehu a je pripravené na to, aby ste si na ňom zahrali. Ide o pozoruhodnú predstavu, ktorá sa stáva posolstvom pre Nintendo Switch v úlohe prenosného herného systému, ktorý si so sebou ľahko zoberiete kamkoľvek, pričom sa tento systém skrýva v tele vreckového počítača.

Umožňuje vám robiť kdekoľvek vaše vlastné domáce videá, pričom vám dáva tiež slobodu hrať kdekoľvek a kedykoľvek presne tak, ako sa vám to páči. Na to, aby Nintendo dokonale predstavilo túto myšlienku, ktorá spočíva v podobe hrania na cestách prináša projekt, v ktorom umiestni po celej krajine vizuálne pútavé interaktívne obývačky, ktoré sa budú nachádzať tam, kde by ste ich vôbec neočakávali. Prvá z týchto interaktívnych obývačiek vznikne 23. februára, pričom vyrastie v púšti Blue Cloud Movie Ranch. 

Pozvaní hostia budú mať možnosť vstúpiť do jej interaktívnych priestorov a zažiť rôzne herné zážitky, ktoré ponúka konzola Nintendo Switch. Táto prvá zastávka okrem iného zahŕňa aj špeciálneho hosťa, ktorým nie je nik iný ako legendárny John Cena. Ten je podľa Nintenda ideálnou osobnosťou, ktorá odštartuje ich propagačný projekt, pretože je ako WWE superstar a herec rovnako univerzálny, ako samotná konzola Nintendo Switch. Vďaka jeho charizme ho pozná naozaj veľa ľudí a jeho úlohou bude predstaviť launch titul 1-2-Switch. Ten bude hrať s vybranými fanúšikmi a vplyvnými YouTubermi, pričom sa bude snažiť klásť dôraz na to, aby ukázal aké zábavné hranie prinášajú nové a inovatívne Joy-Con ovládače.

Druhou zastávkou tohto turné bude Aspen, Colorado, kde Nintendo predstaví svoju interaktívnu obývačku v obľúbenom lyžiarskom stredisku. Konečnou zastávkou bude Madison Square Park v New Yorku. Tá sa ponesie v duchu dvoch slávnych bratov Maria a Luigiho. Samotné Nintendo Switch začína svoj predaj 3. marca za odporúčanú maloobchodnú cenu $299.99, pričom na začiatku ponúkne 2 farebné verzie Joy-Con ovládačov. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: nintendo, john cena, switch






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19594)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk