Creative Assembly by mohli práve pracovať na Alien Isolation 2

Vyzerá to tak, že britský developer pracuje na pokračovaní. Čo tomu nasvedčuje?

pridal Gam_er 25.4.2017 o 19:27 pod hry
Creative Assembly by mohli práve pracovať na Alien Isolation 2

HRY > NOVINKY >

Po ukončení práce na Halo Wars 2 sa štúdio Creative Assembly so sídlom v Západnom Sussexe rozširuje s akvizíciou Crytek Black Sea, ktoré po novom nesie názov Creative Assembly Sofia. Oficiálny PlayStation magazín UK uvádza, že Creative Assembly čoskoro začne vývoj iného titulu, ktorý sa bude odohrávať vo vesmíre Aliena. 

„Naše zdroje hovoria, že po ukončení prác na Halo Wars 2 by sa mohla plne začať vyvíjať nová Alien hra, ktorá bude plne pod taktovkou vývojárov z Creative Assembly,“ hovorí Playstation Magaine UK. 

Pôvodný titul Alien: Isolation sa na konci roka 2014 stretol s naozaj vrúcnym prijatím u kritikov, čomu nasvedčovali aj skvelé predaje. Aj napriek tomu, že vydavateľ v podobe Segy nebol príliš spokojný, myšlienka pokračovania tu bola už rok a pol dozadu, kedy sa riaditeľ CA Tim Heaton vyjadril, že pokračovanie nie je vylúčené. Sega vyjadrila rovnaký záujem s tým, že tiež uviedla, že celé pokračovanie je závislé od ziskovosti prvého dielu. 

Potencionálnym lámačov ľadov by sa v tomto smere možno mohlo stať VR pokračovanie, nakoľko Sony práve hľadá ďalší vlajkový titul pre svoje PlayStation VR. Myšlienku pokračovania však oživil v jednom zo svojich posledných rozhovorov aj hlavný dizajnér Isolation Gary Napprethe. Ten povedal, že zápletka pokračovania sa už v štúdiu prebrala a stále to ohľadne nej neutíchlo. Ľudia vraj majú vlastné nápady, kam by sa hra mala uberať s tým, že zopár solídnych konceptov predviedli aj scenáristi. 

Creative Assembly tak majú veľkú príležitosť k pokračovaniu, ktorého sa pravdepodobne podľa dnešných informácií aj dočkáme. Hrať pokračovaniu do karát môže určite aj vstup filmového Alien: Covenant do kín. Potenciálom je tiež už spomínané VR, ktoré v súčasnosti nemá poriadny AAA titul. Práve Alien: Isolation 2 by to mohlo skutočne zmeniť, nakoľko potenciál v tomto smere je tu jasný. 





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20042)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk