Star Wars Battlefront II alfa odhalila mnoho detailov týkajúcich sa postáv, ich schopností a zbraní

Čo dokážu Leia, Han Solo, Chewbacca, Luke Skywalker a ďalšie postavy v novom Battlefront II?

pridal Gam_er 2.7.2017 o 19:49 pod hry
Star Wars Battlefront II alfa odhalila mnoho detailov týkajúcich sa postáv, ich schopností a zbraní

HRY > NOVINKY >

Alfa test Star Wars Battlefront II prezradil viac, než mnohí čakali. Po včerajšom úniku informácii z Alpha testu hry sa podarilo získať ďalšie podrobnosti o mnohých hrdinoch, ktorí sa v hre objavia, vrátane ich zbraní a schopností. Dozvedeli sme sa, že Yoda bude schopný liečiť pomocou sily a absobrovať blaster streľbu, aby ju potom presmeroval na svojich nepriateľov. Lando Calrissian by sa mal stať obľúbenou postavou hráčov, ktorí radi zasahujú svoje ciele z diaľky. Alfa Battlefront II stále prebieha na PC, pričom hra dostane tiež otvorenú betu, ktorá príde v jeseni. 

Boba Fett bude loviť svojich nepriateľov oslepujúcimi raketami, ktoré bude môcť strieľať zo zbrane na zápästí a vďaka svojmu jetpacku bude neustále v pohybe. 

Han Solo je výborný strelec, ktorý rýchlo upratuje svojich nepriateľov svojim DL-44 blastrom. Nebojí sa vrhnúť do boja a dokončiť svoju prácu aj za pomoci výbušnín. Bude môcť páliť rýchle strely, spôsobovať veľké škody a hádzať nalepovacie výbušniny, ktoré neskôr detonuje. 

Leia Organa slúži ako kotva tímu a poskytuje svoj ochranný štít. Je vybavená pištoľou, ktorú vyrobilo Drearian Defense Conglomerate. Ľahko sa používa a umožňuje zničiť jej nepriateľov za pomoci laseru. Okrem zbrane a štítu vrhá tiež granáty, ktoré oslepujú a mätú nepriateľov v oblasti výbuchu. 

Luke Skywalker používa svoje šermiarske zručnosti. Tie mu umožňujú loviť jeho nepriateľov a vyhýbať sa poškodeniu. Je vybavený svetelným mečom, navrhnutým na základe schém Obi-Wan Kenobiho a používa jeden kyber kryštáľ. Luke používa tiež silu na rýchly pohyb a jeho ďalšie schopnosti sú force push a force repulse. 

Bossk je lovec schopný prejsť do ofenzívy, aby dostal svoju korisť za pomoci toxického Dioxis plynu alebo si udržal v diaľke svoje postavenie za pomoci mín. Jeho zbrane sú RELBY V-10 - mikro grenade launcher, predator inštinkty, ktoré mu dávajú termálne videnie a zlepšujú jeho fyzickú silu, Dioxis granáty a proximity míny. 

Chewbacca používa svoju kušu Bowcaster na streľbu po svojich nepriateľoch a tiež fyzické sily, ktoré mu umožňujú zničiť nepriateľov v jeho blízkosti.  Je dostatočne odolný, aby odolal aj najsilnejším útokom. Medzi jeho ďalšie schopnosti patrí MULTI-SHOCK, kedy Chewbacca hodí granát, ktorý sa roztriešti na menšie rakety. Tie elektrizujú okolitých nepriateľov. Ďalej je tu HEAVY SLAM, kedy Chewbacca skáče a búcha do zeme svojimi päsťami, čo následne poškodzuje všetkých nepriateľov a tiež WOOKIEE BERSERKER, kedy prebije svoju kušu tak, že bude môcť strieľať bez nabíjania. 

Darth Vader má vysokú schopnosť prežitia a veľkú silu, čo mu umožňuje stáť v predných líniách bojov a pomerne ľahko postupovať cez nepriateľov. Má dvojfázový svetelný meč, ktorý môže hodiť, čím následne prereže všetkých zasiahnutých nepriateľov. Tých môže tiež hádzať a umiestňovať ich na ľubovoľné miesta. Dokáže tiež sústrediť svoju energiu, čím môže spôsobovať viac škôd. 

Emperor Palpatine eliminuje celé skupiny nepriateľov naraz pomocou svojej manipulatívnej sily. Môže elektrizovať svojich nepriateľov a znehybňovať ich. S pomocou force energie môže tiež svojich nepriateľov spomaľovať a spôsobovať výbuchy za pomoci blesku. 

General Grievous bude mať svetelný meč, no v jeho zozname schopností sa nenašlo nič.

Kylo Ren je majstrom ovládania svojich nepriateľov silou, zmrazením alebo ťahaním k nemu, aby ich potom mohol doraziť agresívnymi útokmi svetelného meča. 

Darth Maul používa svoje excelentné šermiarske zručnosti a silu, aby rýchlo napádal nepriateľov a prekonával ich jedného po druhom. V jeho prípade sú samozrejmosťou rýchle útoky mečom, jeho vrhanie, hádzanie nepriateľov a skoky.

Captain Phasma má blaster pušku a v jej zozname schopností sa nič nenašlo.

Rey používa svoje survivor inštinkty, aby si získala prehľad o bojovom poli a ničila svojich nepriateľov. Na blízke boje používa svoje šermiarske schopnosti. Nepriateľov môže tiež omračovať. 

Yoda je odborník na to, aby obracal obranu do útoku, použil silu, aby odvrátil požiar, uzdravil svoje zranenia, chránil sa pred poškodením, pričom používa svetlo svojho meča, aby nepriateľom spôsobil škody.  

Lando Calrissian je prefíkaný a používa svoje gadgety. Má  X-8 Night Sniper ostreľovačku, s ktorou dokáže zabíjať vzdialené ciele. Hovorí sa, že ak ťa Lando uvidí prvý, tak ty ho už neuvidíš. Okrem toho má tiež dymové granáty a dokáže sa zamerať až na 5 nepriateľov naraz, ktorým za moment pošle headshoty. 





Páči sa mi! (+2)

Zaradené pod: EA, DICE






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19883)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk