Aké je The Depths DLC pre Little Nightmares?

Prvý doplnkový obsah do Little Nightmares je už tu a otvára nový príbeh Secrets of the Maw.

pridal eM, 10.7.2017 o 9:21 pod hry
Aké je The Depths DLC pre Little Nightmares?

HRY > NOVINKY >

Koncom apríla 2017 nás firma Tarsier Studios pod taktovkou Bandai Namco Entertainment prekvapila s tak trochu nezvyčajnou hrou Little Nightmares. Temná atmosféra, strach a podivné, skôr až groteskné postavy nás vtiahli do síce trochu krátkej, ale zato originálnej hry, kde sa s postavičkou menom Six musíte dostať preč z lode, na ktorej je všetko tak trochu zvláštne. Hra obsahuje 5 základných kapitol, ktoré sa síce dajú prejsť speedrunom do 60 min, ale to by si človek neužil krásne detaily podivného sveta obsahujúceho množstvo skrytých správ.

Tvorcovia si vďaka úspechu Little Nightmares povedali, že nás potešia príbehovým rozšírením. Nazvali ho Secrets of The Maw a je dostupné v season passe za 9,99€ samostatne, alebo spolu zo základnou hrou za 29,99€. Expanzia obsahuje trojicu epizodických DLC o chlapcovi, ktorý sa v základnej hre objavuje niekoľkokrát. Síce iba ako "pomocník, či postava v pozadí", ale zato ponúka perfektne zapadajúci a dopĺňajúci príbeh. Kto má kúpenú expanziu, ten si už môže stiahnuť prvé DLC nazvané The Depths. Ak nemáte expanziu a chcete si ho vyskúšať, samostatne predáva sa za 3,99€.

Aké je The Depths DLC pre Little Nightmares?

Tentokrát sa pozrieme do vodou zaliateho podpalubia lode, kde už nemáme zapaľovač ako v prípade Six, ale baterku, ktorá svieti na miesto, kam sa postava pozerá. Strach je na každom kroku, či z tmy, rôznych kreatúr, červov, výborne spracovaných tieňov alebo dlhej ruky Janitora. Prvé DLC sa nesie v duchu základnej hry, a preto je ovládanie úplne rovnaké, i keď niekedy "neposlušné". Teda rovnaké je používanie predmetov na dosiahnutie cieľov, a teda nebude chýbať ťahanie pák, odlákavanie pozornosti a podobné úlohy. 

Pôsobivým prídavkom je plávanie, počas ktorého vidieť pod hladinu vody a všetko to spolu s napínavou hudbou krásne dotvára strach zo stiahnutia pod hladinu. Totiž, kto hral základnú hru vie, že sa na lodi objavuje pani v dlhých šatách s porcelánovou tvárou "The Granny", ktorá nenechá nikoho uniknúť. V tomto prípade ani chlapca s baterkou.

Aké je The Depths DLC pre Little Nightmares?

Samotné DLC zaberie približne hodinu času, samozrejme v prípade, že sa neponáhľate a užívate si atmosféru, grafiku a občas aj zomriete. Na to, že je DLC je len za 3,99€, je to dobrá kúpa, aj keď zvážiť môžete rovno kompletnú expanziu, kde za 9,99€ dostanete všetky tri epizódy. Celkovo The Depths otvára nový pohľad na celý príbeh a komu sa základná hra Little Nightmares páčila, si doplnok určite užije. Malé upozornenie, hráči trpiaci Hydrofóbiou by toto DLC mali radšej obísť.

Ďalšia epizodická časť s názvom The Hideaway nás čaká v novembri a posledná, tretia, zatiaľ bez názvu v januári 2018.





Páči sa mi! (+1)






PC
PS4
Xbox One
Switch
Android
iOS

Vývoj: Bandai Namco / Tarsier Studios
Štýl: Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 28. apríl 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19889)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk