Phil Spencer otvoril DICE Summit, hovoril o toxicite hráčov, kultúre a aj o tom, že Microsoft potreboval reštart

DICE konferencia určená pre vývojové firmy a ich vedenie včera začala. Vyzerá, že sa bude niesť hlavne kultúrou na pracovisku.

pridal saver 22.2.2018 o 21:42 pod hry
Phil Spencer otvoril DICE Summit, hovoril o toxicite hráčov, kultúre a aj o tom, že Microsoft potreboval reštart

HRY > NOVINKY >

DICE konferencia určená pre vývojové firmy a ich vedenie včera začala. Vyzerá, že sa bude niesť hlavne kultúrou na pracovisku a aj samotných hier. Tou začal aj Phil Spencer, ktorý v úvodnom príhovore hovoril ako o kultúre, tak aj o toxických hráčoch, ktorí škodia celému priemyslu.   

"99 percent času je moja práca skvelá - až pokým nezačujem o nepríjemnej skúsenosti hráča na našej platforme," povedal s odkazom na hráčov, ktorí radšej rozhodnú skryť svoju rasu alebo pohlavie, aby sa vyhli verbálnemu zneužívaniu a nespravodlivému zaobchádzaniu počas hry. "Je to zlyhanie. Smutnou pravdou je, že ľudia, ktorí sú dnes obťažovaní online, sa následne začínajú hrám vyhýbať a zároveň varujú ostatných, aby sa vyhli hraniu ... Úprimne povedané, toxické správanie neubližuje len jednotlivcovi, ale celému priemyslu"

Hovorí, že práve kultúra ako vývojová, tak prezentačná, ako aj celá komunikácia to môže posunúť vyššie:

"Kultúra môže byť nástrojom, ktorý nám umožní dosiahnuť plný potenciál hrania. Je čas definovať našu kultúru správne a to práve teraz. Je to naša zodpovednosť, aby sme sprístupnili hranie každému. Správna reprezentácia nie je len logická, ale zároveň dobrá pre obchod."

Hovorí, že dôležité je investovať do kultúry firiem, aby sme postupne videli pozitívny dopad na herný biznis. Do troch rokov sa totiž počet hráčov zvýši na 2 miliardy a treba ich osloviť správne.

Popritom nevynechal ani launch Xbox One, ktorý nedopadol najlepšie:

"Pri spustení konzoly Xbox One sme neponúkli našu najlepšiu prácu. Podiel na trhu bol nulový. Bolo to bolestivé čítať všetky tie titulky. Tím si myslel, že vedúci boli hluchí k tomu, čo zákazníci od nás očakávali," spomína si na vydanie konzoly. "Potrebovali sme reboot, morálka bola nízka, meškali sme za veľkými trendmi. Problémy boli tak slávne, že si z nich ľudia robili srandu. Bolo by to aj zábavné, keby to nebola pravda. Tak sme stlačili refresh tlačidlo a všetko sme od základu premysleli a prepracovali našu kultúru."

Čo sa týka kultúry na pracovisku, zdôraznil minoritné postavenie žien v biznise, ako aj publiká, ktoré málo oslovujú hrami, na čo teraz prichádza aj filmový biznis a vďaka čomu majú teraz úspech filmy ako Wonder Woman, Get Out, Coco a najnovšie Black Panther.





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17922)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk