Valve sa pomaly zbavuje Steam Machines sekcie

Zdá sa, že už aj vo Valve pomaly hádžu celý projekt Steam Machines cez palubu a pomaly sa zbavujú celej sekcie na Steame

pridal matus_ace 2.4.2018 o 13:33 pod hry
Valve sa pomaly zbavuje Steam Machines sekcie

HRY > NOVINKY >

Valve sa na výslnie dostali vďaka hrám, medzi velikánov herného trhu ich katapultoval Steam, no odvtedy sa nemajú, alebo skôr nevedia kam posunúť. Posledné správy nám naznačujú, že na hry úplne nezanevreli, no stále to nie je žiadne veľké pokračovanie známych značiek. Možno sa však posledné roky nemali zdržiavať projektom Steam Machines, ktorý už pomaly aj sami hádžu cez palubu.

V podobe Steam Machines chceli Valve preniesť PC hranie do obývačiek. Avšak nemysleli na to, že PC hráči si ho tam vedia preniesť aj sami, nepotrebujú na to predražené stroje a už vonkoncom na to nepotrebujú SteamOS, čo bol dosť oklieštený operačný systém na báze Linuxu, ktorý vo Valve na tento účel vytvorili. Nepomohli ani odklady celého projektu a vo Valve si vlastne sami konkurovali, keď vytvorili Steam Link, ktorý dokáže preniesť hranie do obývačky aj bez toho, aby pod TV ležal herný stroj. Bohate si vystačíte so streamovaním.

Ak teraz zamierite na Steam, už tam nenájdete Steam Machines sekciu. V hardvérovej sekcii nájdete Steam Controller, Steam Link a HTC Vive, čo sú všetko populárne a zaujímavé produkty vo svojich sférach, no k samotným Steam Machines sa prepracujete len náročnejšie a je otázne, či vôbec aktuálny stav potrvá dlhšie a kedy s nimi skončia úplne.

Aj keď to bol zaujímavý koncept, od úvodu ho prenasledovali nie práve šťastné rozhodnutia a tiež odklady. Ak sa vám páči, ešte stále máte možnosť siahnuť po jednej zo štyroch oficiálnych Steam Machines, ale možno by ste sa mali poponáhľať.





Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk