Spyro Reignited Trilogy ponúkne pôvodný aj moderný soundtrack, ukazuje nový gameplay a zhŕňa informácie

Návrat fialového draka sa ukazuje v novom gameplay videu. Novinkou bude výber soundtracku a prepracované ovládanie.

pridal Gam_er 21.7.2018 o 6:26 pod hry
Spyro Reignited Trilogy ponúkne pôvodný aj moderný soundtrack, ukazuje nový gameplay a zhŕňa informácie

HRY > NOVINKY >

Comic-Con nie je iba o filmoch, čo dokazuje prítomnosť oživenej hernej značky Spyro Reignited Trilogy. Svoj návrat potvrdil aj pôvodný skladateľ Stewart Copeland (The Police), ktorý prispeje soundtrackom. Odhalil, že hráči budú mať na výber medzi pôvodnou a modernou hudbou, ktorú si môžu kedykoľvek prepínať počas hrania. Okrem toho bola oznámená aj nová úvodná pieseň s názvom Tiger Train. 

Copeland priznáva, že tvorba soundtracku bola pre neho neuveriteľne zábavná a hlavne plná nostalgie. Uvedomuje si však aj to, že vývoj sa hýbe dopredu a dnešným hráčom by sa už staré skladby z pôvodných dielov nemuseli páčiť. Preto prišli s myšlienkou voľby soundtracku na vrchole s novou skladbou, ktorá obsahuje niektoré motívy z pôvodných hier, no zároveň pridáva niečo nové. 

Ak náhodou patríte k tým, ktorým Spyro pred rokmi unikol, Reignited Trilogy prinesie späť prvé tri diely, ktoré budú kompletne remastrované ako po grafickej, tak po zvukovej stránke. Ide o podobný remaster ako v prípade návratu Crasha v N.Sane Trilogy. Tešiť sa tak môžete na hry Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! a Spyro: Year of the Dragon. Hra tentokrát okrem PlayStation 4 príde aj na Xbox One a hovorí sa dokonca aj o PC či Switch verzii, ktorú však zatiaľ oficiálne zdroje nepotvrdili. 

Máme teda čakať návrat obľúbeného fialového draka, ktorý si pred 20 rokmi získal srdcia miliónov fanúšikov. Samozrejmosťou sú nové detaily, vysoké rozlíšenie a kompletne prepracovaný vizuál.

V hre budete skúmať rozsiahle ríše, znovu stretnete známe postavy a prežijete dobrodružstvo v plne remastrovanej kolekcii. Vývojári sľubujú nové osvetlenie, animácie, prostredia a kompletne prerobené cinematic zábery. Novinkou bude tiež ovládanie, ktoré sa chce odkloniť od 90. rokov a ponúknuť aktuálne prvky. To znamená plnú podporu analógových páčok pre plynulú a pohodlnú manipuláciu s kamerou. 





Spyro Reignited Trilogy ponúkne pôvodný aj moderný soundtrack, ukazuje nový gameplay a zhŕňa informácie   Spyro Reignited Trilogy ponúkne pôvodný aj moderný soundtrack, ukazuje nový gameplay a zhŕňa informácie   Spyro Reignited Trilogy ponúkne pôvodný aj moderný soundtrack, ukazuje nový gameplay a zhŕňa informácie
Spyro Reignited Trilogy ponúkne pôvodný aj moderný soundtrack, ukazuje nový gameplay a zhŕňa informácie   Spyro Reignited Trilogy ponúkne pôvodný aj moderný soundtrack, ukazuje nový gameplay a zhŕňa informácie
Páči sa mi! (+5)






PS4
Xbox One

Vývoj: Activision / Activision
Štýl: Arkáda
Dátum vydania: 13. november 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18399)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk