Samsung predstavuje nové UI pre svoje mobily a nové otváracie displeje

Livestream zo Samsung vývojárskej konferencie je live a zatiaľ čo doteraz riešili hlavne Bixbyho, dostali sa aj k novému UI, ktoré dostanú ich mobily. Nazvali to One UI.

pridal saver 7.11.2018 o 20:26 pod hardware
Samsung predstavuje nové UI pre svoje mobily a nové otváracie displeje

HARDWARE > NOVINKY >

Livestream zo Samsung vývojárskej konferencie je live a zatiaľ čo doteraz riešili hlavne Bixbyho, dostali sa aj k novému UI, ktoré dostanú ich mobily. Nazvali to One UI.  Beta test v niektorých krajinách začne v januári.

Dopĺňa to displejmi, kde ako prvý v mobiloch zapracoval AMOLED, zapracoval zahnuté okraje displejov a pripravuje Infinity-U, Infinity-V a Infinity-O displeje a samozrejme aj ohýbateľný displej - Infinity Flex. Hovoria, že príde čoskoro. 

Ukázali jeho koncept, zatiaľ so zamaskovaným dizajnom. Veľký displej je zatvárateľný dovnútra s tým, že ďalší displej je na vrchu mobilu. Ohýbateľný displej sa však dá použiť rôzne aj na rolovanie, alebo otváranie z vonkajšej strany.

Konkrétne samsung k tomu píše:

Samsung predstavuje nový a intuitívny dizajn rozhrania nazvaný One UI. Tento čistý a minimalistický dizajn umiestňuje najrelevantnejší obsah v spodnej polovici obrazovky, čo je prirodzenejšie a pohodlnejšie v prípade držania jednou rukou. Vďaka odstráneniu zbytočných a rozptyľujúcich prvkov sa užívateľ môže lepšie sústrediť a rýchlejšie sa vo svojom telefónu orientuje. 

Samsung nadväzuje na svoju tradíciu výrobcu, ktorý definuje nové kategórie a budúcnosť v oblasti displejov, a prichádza s prelomovou ohybnou formou smartfónu. Infinity Flex Display spolu s One UI vytvára nový druh mobilného zážitku, ktorý užívateľom umožňuje robiť veci, ktoré s obyčajným smartfónom nie sú možné. Užívatelia teraz majú to najlepšie z oboch svetov: kompaktný smartfón, ktorý je možné rozbaliť, a otvoriť tak väčší imerzívny displej pre multitasking a sledovanie obsahu. Pri používaní aplikácií je možné rozbalením prístroja hladko prejsť z menšieho na väčší displej. Užívatelia navyše môžu surfovať po internete, sledovať média, byť v spojení a plniť niekoľko úloh naraz bez toho, aby im čokoľvek uniklo, pretože môžu súčasne na väčšom displeji používať tri aktívne aplikácie.

Pretože Infinity Flex Display predstavuje platformu budúcej generácie, Samsung pozýva vývojárov, aby sa tejto cesty zúčastnili od samého počiatku. Vďaka spolupráci s komunitou vývojárov Googlu a Androidu maximalizuje Samsung potenciál tejto novej formy, aby vytvoril optimalizovaný užívateľský zážitok s ohybným displejom.

 








Samsung predstavuje nové UI pre svoje mobily a nové otváracie displeje  Samsung predstavuje nové UI pre svoje mobily a nové otváracie displeje  Samsung predstavuje nové UI pre svoje mobily a nové otváracie displeje
Samsung predstavuje nové UI pre svoje mobily a nové otváracie displeje  Samsung predstavuje nové UI pre svoje mobily a nové otváracie displeje  Samsung predstavuje nové UI pre svoje mobily a nové otváracie displeje
Samsung predstavuje nové UI pre svoje mobily a nové otváracie displeje
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19541)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk