Mass Effect stále žije, autori hovoria o veľkom priestore na ďalšie príbehy

Vedenie BioWare ubezpečuje, že značku aj napriek menšiemu úspechu poslednej hry rozhodne nezatracujú a v budúcnosti by sme sa mohli dočkať ďalšej časti

pridal play3man 13.2.2019 o 18:26 pod hry
Mass Effect stále žije, autori hovoria o veľkom priestore na ďalšie príbehy

HRY > NOVINKY >

V roku 2017 sme sa dočkali vydania zatiaľ posledného dielu zo série Mass Effect. Značka, ktorá sa od svojho prvého dielu pýšila vysokou kvalitou takmer po každej stránke, však hráčov skôr sklamala. Takýto nečakaný prepad s Mass Effect Andromeda však neznamená, že by BioWare položilo značku k ľadu a už sa k nej nikdy nevrátia. V poslednej dobe síce pracujú na úplne iných tituloch, no v budúcnosti by sme sa ďalšej hry mohli predsa len dočkať. Vedenie BioWare, Casey Hudson a Mark Darrah, sa v aktuálnom rozhovore so serverom Polygon rozhodli pochybnosti o osude série konečne objasniť.

Sami totiž vedia, že v poslednej časti spravili viacero chýb, no značka ako taká má stále veľký potenciál: "Určite sme s Mass Effect neskončili. Stále je tu množstvo príbehov, ktoré by mohli byť vyrozprávané." hovorí Mark Darrah. Konkrétne spomína témy práve v Andromede či Mass Effect 3, no dodáva, že séria ponúka množstvo zaujímavých tém, ktoré by ešte mohli preskúmať. S vyjadrením svojho kolegu súhlasí aj Hudson, ktorý len pridáva potvrdzujúce slová: "V mojich myšlienkach je veľmi živá. Neustále rozmýšľam o veciach, ktoré si myslím, že by moli byť skvelé. Je to len otázka času dostať sa k hre čo najskôr sa bude dať."

Samozrejme, kým budeme čítať prvé informácie o novom Mass Effect, potrvá to pravdepodobne ešte niekoľko rokov. BioWare sa pomaly pripravuje na vydanie Anthem, ktorý bude niekoľko rokov aktívne podporovať. Firma navyše pracuje aj na Dragon Age 4, o ktorom zatiaľ nevieme takmer žiadne informácie.





Páči sa mi! (+8)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk