Bojovka Power Rangers: Battle for the Grid dostáva zadarmo tak potrebný nový obsah

Autori konečne vypočuli volania hráčov a hru rozširujú o nové postavy a ďalší obsah

pridal matus_ace 1.5.2019 o 11:18 pod hry
Bojovka Power Rangers: Battle for the Grid dostáva zadarmo tak potrebný nový obsah

HRY > NOVINKY >

Bojovka Power Rangers: Battle for the Grid je smutným príkladom toho, keď sa niekto pokúsi zabojovať s obrovskou konkurenciou tým, že ju skúsi predbehnúť s vydaním. Bolo jasné, že aprílový termín vydania nie je najšťastnejší, keďže vychádzal aj Mortal Kombat 11, no autori sa to pokúsili stihnúť pred ním. To sa podpísalo na nedostatku obsahu v hre a to sa následne odrazilo na recenziách. V tej našej hra získala päťku. Trvalo takmer mesiac, aby si napravili povesť.

O to sa pokúšajú novým obsahom, ktorý teraz do hry pribudol. Hlavne sme sa konečne dočkali sľubovnaého príbehového režimu. Za ním stojí scenárista Kyle Higgins (Mighty Morphin Power Rangers: Shattered Grid, Nightwing, Batman: Gates of Gotham) a ilustrátor Dan Mora (Go Go Power Rangers, Buffy the Vampire Slayer, Klaus). Spoločne vytvorili príbeh, v ktorom zažijete udalosti z komiksov, kde je Lord Drakkon alternatívnou a zlou verziou Tommyho Olivera a chce zničiť všetkých Power Rangerov naprieč časom aj priestorom.

Nový príbehový režim so sebou prináša aj ďalšie nové prvky, medzi nimi hlasy hercov známych zo seriálu. Budete tak počuť hercov, ako napríklad Jason David Frank (Tommy Oliver), Austin St. John (Jason Lee Scott), David J. Fielding (Zordon), Kerrigan Mahan (Goldar) a Meghan “Strawburry17” Camarena (Kimberly).

Hra tiež konečne rozšíri zoznam svojich postáv, ktorý bol pri vydaní žalostne krátky. Aktuálne pribudli tri nové postavy: Dragon Armor Trini (alternatívna verzia žltej Rangerky z komiksu), Udonna (z Mystic Force Power Rangers) a Cenozoic Blue Ranger (pôvodný modrý Ranger z posledného filmu).

Hra tiež pridala 4 nové arény. Dvojicu z nich si môžete vybrať naprieč režimami (Corinth a Zem: Cenozoic éra), druhé dve si zahráte len v príbehovom režime (Command Center a Lord Drakkon’s Throne Room - Flashback).

Hra sa tak konečne stáva zaujímavejšou voľbou, keď k jednoduchému, no zábavnému súbojovému systému pridáva konečne aj obsah. Jej cena je stále 20 eur.





Bojovka Power Rangers: Battle for the Grid dostáva zadarmo tak potrebný nový obsah  Bojovka Power Rangers: Battle for the Grid dostáva zadarmo tak potrebný nový obsah  Bojovka Power Rangers: Battle for the Grid dostáva zadarmo tak potrebný nový obsah
Bojovka Power Rangers: Battle for the Grid dostáva zadarmo tak potrebný nový obsah  Bojovka Power Rangers: Battle for the Grid dostáva zadarmo tak potrebný nový obsah
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18382)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk