Aký program pripravilo Nintendo na E3 2019?

Nintendo na E3 už tradične neprinesie len svoju prezentáciu, ale aj bohatú ponuku ďalšieho programu.

pridal matus_ace 9.6.2019 o 16:11 pod hry
Aký program pripravilo Nintendo na E3 2019?

HRY > NOVINKY >

Nintendo na E3 už tradične neprinesie len svoju prezentáciu, ale aj bohatú ponuku ďalšieho programu. Celé to začalo už včera, kedy ste mohli sledovať hneď trojicu turnajov vo veľkých Nintendo hrách, no nechýbalo ani jedno menšie oznámenie. To sa týkalo Splatoon 2, kde Nintendo predstavilo finálny splatfest. Prebehne od 18. do 21. júla.

Čo sa týka samotných turnajov, tie otvoril Super Mario Maker 2 Invitational 2019 so špeciálnymi hosťami, ktorí museli prechádzať naozaj prepracované levely. Zároveň sme sa tak mohli pozrieť na očakávanú Nintendo exkluzivitu, ktorá je už za rohom. Záznam z finále si môžete pozrieť tu. Nasledoval Splatoon 2 World Championship 2019, v ktorom sa európski šampióni postavili najlepším tímom zo Severnej Ameriky, Japonska a Austrálie/Nového Zélandu. Záznam z finále je tu. Celé to zakončil svetový šampionát v mega úspešnej bojovke Super Smash Bros. Ultimate v tímoch 3v3. Titul získal tím z Japonska a aj tu vám ponúkame záznam finále. Objavil sa tie Masahiro Sakurai, šéf vývoja hry, ktorý naznačil, že nové DLC predstavia v E3 Directe.

Pred nami je však stále ešte bohatý program od 11. do 13. júna, počas ktorého sa dozvieme viac o prichádzajúcich hrách a mnohé z nich sa ukážu aj na showfloore, takže informácií rozhodne nebude málo. Medzi potvrdenými sú Pokémon Sword a Pokémon Shield, Luigi’s Mansion 3, The Legend of Zelda: Link’s Awakening a MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order. Už dlhšie vieme, že nemáme očakávať nový hardvér. Konkrétny program bude:

  • Nintendo Direct prezentácia príde v utorok o 18:00 a predstaví hry prichádzajúce v roku 2019. Dozvieme sa detail k už známym hrám, no nebudú chýbať predstavenia úplne nových. Celé to budete môcť naživo sledovať priamo u nás.
  • Nintendo Treehouse: Live prezentácia bude nasledovať rovno po skončení Directu a ponúkne živé hranie predstavených hier, pričom okrem rozsiahlych ukážok gameplayu ponúkne aj rozhovory s autormi, ktorí o hrách predstavia viac detailov.
  • Nintendo Treehouse: Live prezentácia bude pokračovať aj ďalšie dva dni a každý deň začne o 18:00, pričom program bude rovnaký - uvidíme ďalšie hry a ich tvorcov budú spovedať moderátori streamu. Špeciálny program však bude 13. júna, kedy bude celý Treehouse zameraný na indie tvorbu.
  • Súčasťou E3 bude aj špeciálny výpredaj, ktorý Nintendo spustí 11. júna o 19:00 a končí 18. júna o 23:59. Zľavy budú na eShope pre 3DS aj Nintendo Switch a nájdete ich aj na Nintendo of Europe stránke.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18400)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk