E3 VR livestream začne o 18:00

Ak ste zvedaví na nové VR hry, Upload VR pripravil na E3 vlastný stream

pridal saver 10.6.2019 o 17:24 pod hry
E3 VR livestream začne o 18:00

HRY > NOVINKY >

Ak ste zvedaví na nové VR hry, Upload VR pripravil na E3 vlastný stream. Plánuje ukázať rozsiahlu ponuku VR titulov. 

Celú prezentáciu otvára Primordian, akčný titul na exotickej a nebezpečnej planéte, ktorý sa predviedol minútu pred začiatkom a naznačil svoju hrateľnosť a svoj príbeh.

Otvára to jeden z vývojárov z Vertigo Games, ktorí ukazujú prvý teaser na After The Fall. Ten už nájdete aj na hlavnej stránke spolu s popisom hry. Ponúkne zdieľaný svet, náročné súboje, obrovských bossov.

The Wizards: Dark Times z traileru vyzerá ako temná verzia AVvatara, v ktorej budete chrániť svoj svet.

Nasleduje ponuka skôr menších titulov od rôznych indie tímov. Každá hra sa prezentuje vlastným trailerom a krátkym úvodom od vývojárov. The Curious Takles of the Stolen Pets ale vyzerá veľmi pekne. Meat Fortress je zas Team Fortress s párkami...a vo VR.

Angry Birds 2 film dostane vlastnú VR hru s gaučovým co-opom.  Hra vyjde na PSVR.

Doctor Who na prezentácii nechýba s novou VR hrou, ktorá začína v zničenej TARDIS. Navštívite rozdielne svety, použijete rôzne predmety, čakajú na vás najznámejší nepriatelia a nechýba hlas novej Doktorky. The Edge of Time vyjde v septembri 2019 na všetky aktuálne VR platformy.

Disciples of Dawn je skôr temnejším titulom pre virtuálnu realitu a na scéne ho strieda kyberpunková VR akcia Low-Fi so zaujímavo spracovaným svetom, ktorý pôsobí ako Blade Runner.

Acron pôsobí ako zaujímavá asymetrická multiplayerovka, v ktorej VR hráč ovláda magický strom a snaží sa brániť svoje žalude. Hráči s mobilmi ovládajú veverice, ktoré tieto žalude majú hrať. Koncept pôsobí zaujímavo a uvidíme, či sa uchytí, keďže mieša dve úplne odlišné platformy. Hra vyjde v lete na Rift a Quest.

The Walking Dead značka nezomrela, pripravuje sa podľa nej nový VR titul v spolupráci so stanicou AMC. Ponúkne kampaň, v ktorej budete levelovať unikátne vyzbrojené postavy, získavať nové zbrane a hlavne sa brániť pred hordami nemŕtvych. Autori sa sústredia aj na melee súboje, aby ste mohli detailne likvidovať zombíkov. Hra vyjde na Rift a Vive na jeseň.

Chceli by ste sa stať rockovou hviezdou so sebadeštruktývnymi sklonmi? Vyskúšajte Horel RnR.

I expect you to Die sa dočká pokračovania v podobnom štýle.

Kindy Funny budú mať vlastnú konferenciu, ale tu sa chcú venovať PSVR, na ktoré prinesú stratégiu Mini Mech Mayhem. V hre najskôr plánujete svoje akcie, potom sa tieto ťahy uskutočnia a sledujete, ako na vás reagovali súperi. Môžete si upravovať mechy aj avatarov. Hra ponúkne 60 AI postáv s vlastnou úrovňou náročnosti. Hra vyjde v lete a už sa na PS Store dá predobjednať.

VR je na first person horory ako šité na mieru a ďalší taký je na scéne. Ukazuje však zameranie na šermiarske súboje v temnom meste, kde sa bránite pred nemŕtvymi. Zbrane sa vám môžu ničiť. Hra sa volá Undead Citadel.

Highwire predstavujú svoju PSVR exkluzivitu Golem, ktorá dostane aj retail verziu a krátke video nám ukázalo viac z jej čarovného sveta.

Arizona Sunshine tento rok príde na Oculus Quest.

Dance Central vyjde na VR s 33 skladbami. V hre môžete hrať online kooperatívne aj proti sebe, môžete tu páliť kalórie v tréningovom režimu, upravovať si postavy a hra ponúkne 33 skladieb rôznych žánrov.  Hra je vonku na Quest, Rift a Rift S.

Ready at Down prinesie Echo Arena na Quest v podobe. Lone Echo sa dočká pokračovania, kde sa dočkáte známych postáv, ale aj nových. Hra bude viac založená na príbehu a v novom videu vyzerá naozaj dosť dobre.

Nový trailer ukázal titul Bone Works, ale aj pirátska VR akcia Battlewake, ktorá ponúkne námorné bitky proti iným hráčom, kooperáciu a nechýba Kraken.

Helm Systems predvádzajú vo videu svoju fantasy VR akciu The Soulkeeper, v ktorej budete čeliť rôznym nepriateľom, ale aj lietať na drakoch, jazdiť na koni a podobne.

Space Team bola zábavná mobilná hra o kričaní po ostatných, aby ste zachránili svoju vesmírnu loď. Teraz sa dočká VR spracovania pre 2-6 hráčov, kde budete tiež kričať po ostatných, lebo bez spolupráce neprežijete.

Audica je rytmická V R akcia, ktorá plánuje doteraz najväčší update s novými zbraňami, piesňami, rebríčkami a ďalšími novinkami. Dnes autori pridávajú editor vlastných piesní. Hra je skoro ako Beat Saber, ale so strieľaním.

Asgard's Wrath je VR akčná adventúra založená na severskej mytológii, kde spoznáte aj známe postavy a božstvá, napríklad Lokiho, ktorý vás bude posielať do rôznych svetov. Hráte s mečom v jednej ruke, štítom v druhej a môžete na svoju stranu získať aj spolubojovníkov. Vyjde na jeseň na Oculus Rift.

Jednou zo zaujímavejších hier prezentácie je stealth titul Rogan, ktorý môže vo VR pekne vyniknúť. Nechýba zaujímavý príbeh, nejaké to pátranie po stopách a teda odhaľovanie temných tajomstiev, aj svojich vlastných.

Vertigo prišli so svojim tretím dnešným oznámením, ktoré je pre najväčšiu expanziu akčnej hry Arizona Sunshine. Damned predviedlo hlavne krátky gameplay teaser, kde môžete vidieť, čo vás v DLC čaká.

Prvý teaser na svoju hru Abe nám ukazujú Hammerhead. Bude to psychologický horor, kde čelíte robotovi. Pred vydaním príde aj krátky film, ktorý rozšíri príbeh. Hru bude možné hrať aj bez VR.

Tripwire, autori Killing Floor, pripravujú stealth akciu Espire 1, ktorá chce byť realistická a ponúknuť klasické mechaniky, ako napríklad MGS séria. Hra vyjde na Vive, Rift, Quest, Windows MR a PSVR. Hra ponúkne viac možností postupu a autori pracovali aj na tom, aby pri hraní hráčom neprišlo zle. Okrem kampane tu budú aj výzvy s tabuľkami, takže sa môžete porovnávať s ostatnými hráčmi. Hra vyjde v auguste.

Autori Firewall Zero Hour pripravujú novú VR multiplayerovku Solaris, no názov je to jediné, čo o nej vieme.

Pokračovanie Budget Cuts nám predviedlo trailer. Hra je zatiaľ oznámená len pre Steam. V hre musíte zničiť korporáciu, ktorá zabíja ľudí a mení ich na workoholické stroje. Hra okrem súbojov ponúkne aj hádanky, nové typy nepriateľov a podobne. Hra bude viac o infiltrácii, nie o úteku ako jednotka. Hra vyjde na všetky hi-end VR headsety tento rok.

Krátky gameplay ukázal Pistol Whip, akcia, v ktorej zbesilo bežíte vpred, likvidujete množstvo nepriateľov a to pri štylizovanej rozblurovanej grafike. Uvidíme, ako sa pri hraní a tomto vizuále budú cítiť hráči. Do toho vám hrá dynamická hudba. Autori to prirovnávajú k filmom, ako John Wick, Hardcore Henry alebo Equilibrium, pričom využívajú topy z týchto filmov.

Na záver už len video zhrnutie predstavených hier.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19911)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk