Poďte s nami na Gamescom z pohodlia svojho domova

Najväčšia svetová herná výstava je už čoskoro tu a my tam nebudeme chýbať. Aké informácie vám prinesieme?

Poďte s nami na Gamescom z pohodlia svojho domova

HRY > NOVINKY >

Gamescom svoje brány verejnosti otvorí už 21. augusta, novinári sa tam dostanú ešte deň pred tým, no pre nás výprava do Kolína nad Rýnom začína už dnes. Spolu s ďalšími novinármi sme tento rok lietadlo vymenili za Wargaming autobus, no a keďže nás čaká zaujímavý program už od pondelkového obeda, oplatí sa byť v Nemecku čo najskôr. Hneď v pondelok je totiž pred nami rozhovor so zástupcami štúdia Fatshark (Warhammer: Vermintide séria), no a potom deň pokračuje niekoľkými hodinami s Nvidiou na ich prezentácii najnovších hier s podporou raytracingu, kde nás čaká aj niekoľko prekvapení.

Keďže ideme tento rok až v trojčlennej zostave, prinesieme vám naozaj poriadnu ponuku obsahu. Pred nami je okolo 100 rôznych stretnutí a to znamená viac ako 100 hier, k tomu hardvér a ďalšie zaujímavé novinky. Mnohé z nich dokonca doteraz neboli oznámené. Okrem dojmov budeme prinášať videá, no aj rozhovory a to hneď o niekoľkých naozaj veľmi očakávaných hrách. Dozviete sa viac o Doom Eternal, Empire of Sin, Cyberpunk 2077, Gears 5, Need for Speed: Heat, Commandos 2 remastri, Chernobylite, Avengers, Borderlands 3, Desperados 3, Ghost Recon Breakpoint, Stronghold: Warlords, Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, Final Fantasy VII Remake, King's Bounty 2, Planet Zoo, John Wick Hex, Blair Witch a mnohých ďalších.

To všetko sa pokúsime priniesť čo najskôr, no je jasné, že s takým množstvo materiálu sa máte na čo tešiť na najbližšie týždne. O všetkom si tak môžete prečítať priamo u nás, no tam to nekončí. Program máme časovo náročný, no aj tak sa vám pokúsime každý deň priniesť krátke video o tom, čo sme videli. Zoberieme vás aj tam, kam sa bežne návštevníci nedostanú. Sledovať nás ale môžete aj na našom Instagrame, kde budú pribúdať nové fotky, no určite nezabudnite ani na náš eventový Twitter, kde to budeme spamovať jedným tweetom za druhým a to aj spoza zatvorených dverí.

Veľkú časť Gamescomu navyše môžete aj sami sledovať naživo a taktiež priamo u nás. Neujde vám tak žiadne nové ohlásenie. Celé to otvorí Inside Xbox relácia priamo z Kolína s novinkami od Microsoftu. Nasleduje Google Stadia Connect, kde by sme sa snáď mohli dočkať oznámenia Red Dead Redeption 2 pre túto streamovaciu platformu a PC. No a nakoniec príde Opening Night Live, kde svoje novinky predstaví viac ako 15 vydavateľov a čakajú vás aj svetové premiéry. Navyše môžete naživo sledovať aj THQ Nordic priamo z ich vlastného pódia.

Zostaňte počas Gamescomu s nami a hlavne si užite tento európsky sviatok videohier.





Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19574)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk