Gamescom 2019: Vyskúšali sme si One Piece: Pirate Warriors 4

Luffy a jeho partia tiahnu opäť do boja, aby zakončili jedno zo svojich veľkých dobrodružstiev

pridal matus_ace 2.9.2019 o 19:51 pod hry
Gamescom 2019: Vyskúšali sme si One Piece: Pirate Warriors 4

HRY > NOVINKY >

Bandai Namco na tohtoročný Gamescom priniesli naozaj bohatú ponuku hier a takmer všetky z nich sme si mohli vyskúšať v deme, pričom medzi nimi bola aj pripravovaná One Piece: Pirate Warriors 4, ktorá je pritom naplánovaná až na rok 2020. Hra vychádza z populárnej anime série a vracia sa po dlhšej prestávke. Predsa len trojka vyšla ešte v roku 2015. Vydanie je v pláne pre PC a konzoly. Zároveň sme sa na Gamescome dozvedeli, že táto hra bude ukončením tohto dobrodružstva, takže to vyzerá, že sa spolupráca Bandai Namco a Omega Force chýli ku koncu.

Príbeh nás zavedie na magické ostrovy vytvorené zo sladkostí, nebude v ňom chýbať množstvo dobre známych postáv a ani zrada. Fanúšikov anime určite poteší, že hra ponúkne anime dabing a to nielen v angličtine a japončine, ale ak by ste náhodou anime sledovali v nemčine, tak aj tu sa dočkáte dabingu známeho zo seriálu. Čo sa týka postáv, tak tých hrateľných tu bude naozaj dosť, pričom už teraz vieme, že sa v hre objavia Luffy, Jimbei, Reiju, Sanji, Ichiji, Niji a Yonji. Tí budú čeliť nielen hordám bežných nepriateľov, ale aj bossom, z ktorých sa nám predviedla Big Mom,proti ktorej musíte postupne prispôsobovať svoju taktiku. Dokonca aj pre dobre známe postavy autori prepracovali útoky a pohyby, aby hra stále pôsobila sviežo a hlavne sa dobre hrala. Okrem bežných útokov tu nájdete aj rôzne špeciálne.

Hra má v názve slovo Warriors a stojí za ňou tím Omega Force, takže ste si asi domysleli, že ide o crossover známej anime s hrateľnosťou Musō série. Presne tak to aj je, akže vás tu čakajú stovky nepriateľov, ktorých budete útokmi likvidovať po desiatkach a postupne sa drať vpred naprieč rozsiahlymi mapami. Tie teraz podliehajú deštrukcii, ktorá je síce jednoduchá, no aj tak to v rámci hry funguje dobre. Je tu taktiež oveľa viac detailov ako predtým a vzhľadom na zasadenie je každá mapa unikátna.

Aby to však nezostalo len pri slovách, celý priebeh dema sme pre vás nahrali. Bohužiaľ kvôli technickým problémom bez zvuku, ale ak si na pozadie pustíte niektorú epizódu a budete z nej počúvať zvuk, bude to skoro ako originál.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk