PDP predstavuje svoje jesenné herné príslušenstvo, ktoré príde už čoskoro

Tento mesiac PDP aj na európsky trh prinesie nové headsety a tiež nabíjacie stanice na gamepady

pridal matus_ace 5.10.2019 o 14:55 pod hry
PDP predstavuje svoje jesenné herné príslušenstvo, ktoré príde už čoskoro

HRY > NOVINKY >

PDP v našich končinách síce nepatrí medzi najznámejších výrobcov herných periférií, no už čoskoro sa pokúsia povedomie o svojej značke rozšíriť. Ešte tento mesiac totiž na európsky trh prinesú hneď niekoľko nových herných periférií. Najväčšou porciou z nich budú herné headsety, no ponúknu aj nabíjacie stanice pre konzolové ovládače.

Prvým z nich je PDP LVL50 Wired Stereo Headset, čo je oficiálne licencovaný gamepad pre Xbox One a PS4, no používať sa dá aj s inými zariademiami. Za €49.99 ponúkne 50mm neodýmové meniče, náušníky z priedušného materiálu, dvojsmerový mikrofón s pasívnym potlačením šumu, ovládanie hlasitosti na pravej mušli, vypnutie mikrofónu jeho zdvihnutím hore a váhu 260 gramov.

PDP predstavuje svoje jesenné herné príslušenstvo, ktoré príde už čoskoro

Dočkáme sa tiež verzie PDP LVL50 Wireless Stereo Headset za €79.99. Je to v zásade rovnaký headset, akurát s bezdrôtovým pripojením, ktoré sa odrazilo na hmotnosti zvýšenej na 300 gramov. K tomu ale pridal aj niekoľko ďalších vlastnosti. Ponúka dva audio režimy: Pure audio a Bass boost. Na ľavej mušli je game/chat mix v Xbox One verzii. Pripája sa cez vlasný 2,4GHz USB dongle s dosahom 12 metrov, pričom batéria headsetu vydrží 16 hodín.

PDP predstavuje svoje jesenné herné príslušenstvo, ktoré príde už čoskoro

Chcú však osloviť aj lacnejšími headsetmi, čoho dôkazom je PDP LVL40 Wired Stereo Headset za €29.99. Ten ponúka jednoduchosť a základný komfort na rýchle zápasy kedykoľvek s 40mm meničmi, flexibilným mikrofónom s potlačením šumu. Mikrofón vypnete jeho vyklopením hore a ovládnaie hlasitosti je opäť na mušli.

PDP predstavuje svoje jesenné herné príslušenstvo, ktoré príde už čoskoro

Ešte lacnejší je PDP LVL30 Wired Chat Headset, ktorý dostanete za €14.99 a je to vlastne mono headset s jedným 30mm meničom, ktorý môžete mať na ľavej aj pravej strane, takže si ho nastavíte podľa vašich preferencií. Mikrofón je flexibilný s potlačením šumu, vypnete ho vyklopením hore, ovládanie je taktiež na mušli.

PDP predstavuje svoje jesenné herné príslušenstvo, ktoré príde už čoskoro

Ďalšou novinkou sú nabíjacie stanice PDP PDP Gaming Ultra Slim Charge System. Tie sú oficiálne licencované a prídu ako pre Xbox One, tak aj pre PS4. Stoja €29.99 a do každej pripojíte dva ovládače. Tie hladko zapadnú vďaka magnetickým portom. Nájdete tu aj animovaný LED indikátor stavu nabitia a ambientné podsvietenie.





PDP predstavuje svoje jesenné herné príslušenstvo, ktoré príde už čoskoro  PDP predstavuje svoje jesenné herné príslušenstvo, ktoré príde už čoskoro
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk