Aktualizácia 7.0 pre PS4 je už vonku, sprístupňuje Remote Play pre ďalšie Android telefóny

Sony už aj oficiálne odstráni dlhodobú exkluzivitu pre svoje Xperia mobily. Nie je to však jediná novinka tejto aktualizácie

pridal play3man 8.10.2019 o 14:36 pod hry
Aktualizácia 7.0 pre PS4 je už vonku, sprístupňuje Remote Play pre ďalšie Android telefóny

HRY > NOVINKY >

Ako to už býva zvykom, s blížiacim sa koncom životného cyklu aktuálnej generácie sa aj znižuje intenzita aktualizácii, ktoré pridávajú nové zaujímavé funkcie. Sony na svojom PlayStation Blogu zverejnilo informáciu o update s označením 7.0 - práve takéto označenie väčšinou znamenalo naozaj veľké zmeny k lepšiemu, no podľa zverejnených detailov ide skôr o drobnosti, ktoré ale aj tak veľa hráčov ocení.

Najväčšie zmeny prišli do Party funkcie, ktorá je po novom dostupná až pre šestnástich hráčov. V jednej skupine sa tak môže stretnúť opäť o niečo viac ľudí, no to nie je jediná zmena. Sony hovorí aj o zlepšení pripojenia, vylepšení kvality zvuku či pridaní funkcii pre prepis textu - zatiaľ však iba s podporou pre americkú angličtinu. Fungovať to bude v praxi v spojení so Second Screen aplikáciou pre smartfóny. 

Druhá zmena, ktorá bola oficiálne predstavená, sa dotkla Remote Play. Túto funkciu Sony sprístupnilo mimo PlayStation zariadení už dávnejšie, a to v kombinácii so svojimi telefónmi Xperia. Neskôr sa dostala aj na PC a iOS, no ostatné Android zariadenia zostali stále ukrátené o možnosť hrať hry z PS4 aj na mobile, respektíve tablete. S aktualizáciou 7.0 sa už aplikácia stane prístupnou aj pre všetky ostatné zariadenia s operačným systémom Android aspoň vo verzii 5.0 a vyššej. Stiahnuť si ju už môžete z Play Store.

Sony viac noviniek neprezradilo, no je pravdepodobné, že žiadne ďalšie ani nie sú prítomné. Už nejaký ten deň sa ale na internete šepkalo, že sa z konzoly vytratí podpora pre Facebook. To znamená, že už hráči nebudú môcť prepojiť svoje PSN účty s Facebookom. Táto možnosť z konzoly skutočne zmizla, aj keď už prepojené účty sa stále tvária ako prepojené. Pravdepodobne je to kvôli tomu, že ešte PS4 neaktualizovali na najnovšiu verziu.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19830)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk