Hráč Blitzchung reagoval na rozhodnutie Blizzardu, hovorí, že do budúcnosti bude opatrnejší

Heartstone hráč Blitzchung, ktorý minulý týždeň rozpútal kontroverziu so spomenutím hongkongských protestov v interview, je rád, že mu Blizzard zmiernil trest.

pridal saver 14.10.2019 o 11:55 pod hry
Hráč Blitzchung reagoval na rozhodnutie Blizzardu, hovorí, že do budúcnosti bude opatrnejší

HRY > NOVINKY >

Zabanovaný hráč Hearthstone, ktorý minulý týždeň pridal šediny celému vedeniu Blizzardu, reagoval na zmenené rozhodnutie firmy

"V prvom rade som vďačný za to, že Blizzard prehodnotil svoje stanovisko k môjmu banu. Začiatkom tohto týždňa som médiám povedal, že som vedel, že za svoj čin by som mohol mať trest alebo dôsledky, pretože som si vedomý, že môj skutok by mohol viesť konverzáciu mimo účel danej udalosti. V budúcnosti budem opatrnejší a vyjadrím svoje názory alebo prejavím podporu Hong Kongu na mojich osobných platformách.

Mnoho ľudí sa ma pýta, či súhlasím s najnovším rozhodnutím spoločnosti Blizzard a budem o tom diskutovať v dvoch častiach. Ceny a pozastavenie turnaja. Čo sa týka cien na turnajoch, citoval by som to, čo povedal Blizzard na oficiálnej webovej stránke. Spomínajú, že som v turnaji hral spravodlivo a veria, že by som mal dostať svoje výhry. Toto je časť, ktorú si skutočne vážim. Blizzard tiež povedal, že rozumie, že pre niektorých to nie je o výhrach, ale možno pre iných je neúctivé čo i len o tom diskutovať. Ľudia z Blizzardu mi to celé vysvetlili telefonickým hovorom a ja si to vážim a vážim si ich rozhodnutie v tejto veci.

Pokiaľ ide o druhú časť o pozastavení hrania, kde spoločnosť Blizzard zmenila pozastavenie platnosti z jedného roka na šesť mesiacov. Ešte raz oceňujem ich opätovné zváženie. Aby som bol úprimný, myslím si, že šesť mesiacov je pre mňa stále dosť. Ale tiež mi bolo povedané, že môžem pokračovať v súťaži v Pro Circuit, čo znamená aj Grandmasters turnaj. Oceňujem toto rozhodnutie, ktoré urobili, pretože Grandmasters je v súčasnosti turnajom najvyššej úrovne v Hearthstone súťažiach. Prial by som si však, aby Blizzard mohol prehodnotiť svoj trest pre oboch zúčastnených moderátorov.

A nakoniec, veľa ľudí chce vedieť, či by som ešte v budúcnosti súťažil. Úprimne povedané, to ešte neviem. Keďže môj budúci turnaj bude pravdepodobne Grandmasters turnajom budúcej sezóny, pravdepodobne bude odteraz aspoň o niekoľko mesiacov. Zatiaľ si môžem odpočinúť, aby som sa rozhodol, či zostanem v súťaži alebo nie."

Dodáva, že Hearthstone zmenilo jeho život a ďakuje všetkým hráčom a aj Blizzardu. 





Páči sa mi! (+1)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk