EA zisky stúpajú, plánuje Battlefield VI na rok 2021, novú športovú sériu a aj remastre klasík

EA má za sebou štvrťročnú konferenciu, ktorá naznačuje ich plány do budúcnosti. Majú toho naozaj dosť.

pridal Gam_er 30.10.2019 o 11:24 pod hry
EA zisky stúpajú, plánuje Battlefield VI na rok 2021, novú športovú sériu a aj remastre klasík

HRY > NOVINKY >

Milované, tolerované i nenávidené Electronic Arts má za sebou štvrťročnú finančnú konferenciu pre investorov a analytikov, kde sa už tradične dozvedáme nové plány. Výkonný riaditeľ Andrew Wilson prezentoval budúce kroky vydavateľa a nevyhol sa ani téme nových konzol. Bolo to v príhovore k finančným výsledkom, ktoré boli pozitívne s tržbami 1.348 miliardy dolárov a s čistým ziskom 854 miliónov dolárov. Pritom 68% tržieb bolo z digitálu.

Tohtoročné NBA Live bolo zrušené

Wilson začal zľahka a uviedol, že budúci rok prinesú nové zážitky pod sub-brandom EA Sports, čo vlastne nikoho nešokuje. K športovým záležitostiam dodal, že príchod nových konzol pre nich bude znamenať veľa inovácií. NBA Live sa teší veľkej podpore samotnej NBA asociácie a známych hráčov. EA Sports si to uvedomujú a plánujú priniesť novinku v podobe All-Stars Weekend, ktorú definujú ako skúsenosť navrhnutú okolo silnejších spôsobov, ako sa ponoriť do hry a vytvoriť skutočný basketbal. 

Podľa Wilsona je aktuálne EA v bode, kedy lepšie rozumie novým platformám a tomu, čo ich môže hnať dopredu. Vraj dokážu priniesť sociálne aspekty, dostupnosť a prejsť dopredu, pričom s novým dizajnom môžu ísť oveľa ďalej. Čo je vlastne logické. Neočakávaným krokom je však to, že sa EA Sports zo zmienených dôvodov rozhodlo nedodať NBA Live vo fiškálnom roku 2020 a namiesto toho sa sústredia na rozšírenie svojej NBA Live vízie pre nový projekt, o ktorom sa detaily dozvieme neskôr. 

Apex Legends má 70 miliónov hráčov, príde na mobily

Ďalej tu máme Apex Legends, ktorému sa aj naďalej darí. Wilson informoval, že tím Apex Legends sa rozširuje, aby pripravil obsahové plány pre fiškálny rok 2021, teda obdobie od apríla 2020 do marca 2021.  Nekončí ani The Sims 4. Značka má podľa EA za sebou úžasné roky existencie v podobe rozširujúcej sa služby a v predajoch pokorila hranicu 5 miliárd dolárov. Vydavateľ tak plánuje jej ďalšie rozširovanie, kde hovorí o množstve plánoch. Čakať teda môžeme ďalšie dodatky a novinky. 

Battlefield V dostane ďalšie updaty, Battlefield VI príde v roku 2021

Fiškálny rok 2021 prinesie nový obsah a nové spôsoby, ako hrať Battlefield V, zatiaľ čo nová Battlefield hra je naplánovaná vo fiškálnom roku 2022 (obdobie apríla 2021 do marca 2022). Prinesie inovácie súvisiace s príchodom nových konzol a ich narastajúcou základňou.

Tento štvrťrok v znamení Star Wars

Tento štvrťrok príde Need for Speed Heat, Star Wars a aktuálne vyšiel Plant vs Zombies. K tomu pred Vianocami prídu updaty pre Battlefield V, Apex, rovnako pre EA športy, Sims 4, Anthem aj aj Battlefront II. Zo zaujímavostí Battlefront 1 a 2 predali 33 miliónov kusov. 

Od StarWwarsu čakajú, že predá 6-8 miliónov kusov.

Budúci rok pribudne do ponuky nový šport, vyjde C&C remaster

Vo fiškálnom roku 2021 sa má ku každoročným vydaniam pridať ešte aspoň jeden športový titul. Ďalej sa môžeme tešiť na launch nového Medal of Honor, ktoré však bude určené pre VR. EA zároveň chystá niekoľko očakávaných remastrov klasík, na čele s ohláseným Command & Conquer. Okrem neho však pripravujú viac remastrov a uvidíme, aké značky ponúknu. Vráti sa aj Crysis? Okrem toho majú v talóne tiež dve neohlásené hry od EA Partners, teda štúdií tretích strán, kde figurujú len ako vydavateľ.  

Finančná správa zmieňuje zároveň ďalšie neohlásené tituly pre fiškálny rok 2021. Detaily sa dozvieme samozrejme neskôr. Na nových projektoch robia aj známe štúdiá Motive (stojace za Battlefront 2), DICE (autori série Battlefield), BioWare (známi tvorcovia Mass Effect série), Maxis (séria The Sims) a Criterion (niekoľko dielov Burnout a Need for Speed).





Páči sa mi! (+6)

Zaradené pod: EA, financie






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19561)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk