EA vysvetľuje, prečo ďalší Battlefield odsúva o rok

Battefield 6 si ešte počká, zatiaľ čo Battlefield V sa bude ďalej rozvíjať.

pridal Gam_er 4.11.2019 o 8:39 pod hry
EA vysvetľuje, prečo ďalší Battlefield odsúva o rok

HRY > NOVINKY >

Možno vám neunikla informácia, ktorou EA potvrdilo, že ďalšia Battlefield hra príde až vo fiškálnom roku 2022 (teda na jeseň 2021), čo je pre väčšinu ľudí prekvapujúce. Vydavateľ v zastúpení Andrewa Wilsona (CEO EA) teraz vysvetľuje, prečo sa rozhodli vynechať s ich overenou značkou rok:

"Bolo to veľmi premyslené rozhodnutie, ktoré ovplyvnilo niekoľko faktorov. Prvým je, že stále vidíme rastúcu príležitosť s aktuálnym Battlefieldom V. Ako som už spomínal, pre hráčov Battlefieldu V sa chystáme spustiť kompletne nové vojnový scenár v Pacifiku. Okrem aktuálnych plánov tím naďalej premýšľa, ako môžu pokračovať s riadením služieb pre Battlefield v budúcnosti. Myslíme si, že v rámci Battlefieldu V je tu stále príležitosť na zážitky, pretože hra bola od začiatku postavená ako veľké sústo.

Druhým faktorom je, že teraz máme účinne anualizovanú strieľačku Apex Legends, kde vidíme obrovskú príležitosť rastu, v ktorej sa môžeme naďalej angažovať. Hru hrá už cez 70 miliónov hráčov. Máme príležitosť vziať ju do iných regiónov a na ďalšie platformy. Chceme sa ubezpečiť, že tomu venujeme čas, ktorý si Apex zaslúži. 

Tretím aspektom odsunutia nového Battlefieldu je obrovská šanca na inovácie. Battlefield bol vždy špičkou, čo sa týka vizuálnej vernosti, hrateľnosti aj multiplayeru. Uvedenie hry na nové platformy ponúka pre značku obrovské príležitosti na inovácie. Teraz sme však naozaj chceli dať príležitosť hráčskej základni na rast. Vydanie hry vo fiškálnom roku 2022 je pre nás skutočne obrovská vec a príležitosť na silný dvojročný rast."

Wilson zároveň naznačil budúcnosť značky, kde nemáme čakať dramatickú zmenu v povahe hry, ktorá momentálne funguje v podobe služby. Nový Battlefield však bude podľa jeho slov špičkový a prinesie vysokú grafickú vernosť. V súvislosti s multiplayerovým hraním a sociálnymi aspektami vraj prinesie veci, ktoré Battlefield nikdy predtým nemal. 





Páči sa mi! (+9)

Zaradené pod: battlefield, EA






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17924)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk