Norman Reedus: Úplne som zabudol na P.T., keď som počul o Death Stranding

Hlavný predstaviteľ Death Stranding Norman Reedus je rád, že P.T. vtedy nefungovalo a hra sa nedostala do svojej finálnej Silent Hills podoby.

pridal Gam_er 6.11.2019 o 11:19 pod hry
Norman Reedus: Úplne som zabudol na P.T., keď som počul o Death Stranding

HRY > NOVINKY >

Norman Reedus, americký herec známy predovšetkým pre svoju úlohu Daryla Dixona v televíznom seriáli Walking Dead, debutuje v Death Stranding, kde hrá hlavného hrdinu Sama Portera Bridgesa. Bol tiež protagonistom v P.T. a mal byť aj v Silent Hills ešte predtým, ako bol v apríli 2015 projekt zrušený.

Death Stranding teda nie je Reedusovym prvým kontaktom s Kojimom. Herec v najnovšom rozhovore uvádza, že na P.T. rýchlo zabudol po tom, čo sa dozvedel o Death Stranding, pričom projekt považuje za oveľa lepší:

"Bolo to úplne iné. Silent Hills mal svoje pozadie a ľudia ho poznali, vedeli, o čo ide a ako by to malo vyzerať. Keď tento projekt padol, bol som zmätený, ale keď Hideo opísal, čo urobíme ďalej, úplne som na to zabudol. Bol som rád. Chvalabohu, že Silent Hills nefungoval, pretože toto je oveľa lepšie. Toto je úplne iná vec. Bol som s Hideom na The Game Awards a je ako Beatles.

Keď ho publikum videlo, dospelí muži vo veku 40 rokov kričali so slzami v očiach, ako keď Elvis práve vošiel do miestnosti. Vtedy som si povedal, kto je ten chlap? Hideo, ktorého poznám dnes je môj priateľ. Večeral v mojom dome, stretol sa s mojou priateľkou aj mojou mačkou. Vždy bol super priateľský, s veľkým zmyslom pre humor.

Je to skvelý typ človeka na stretnutie. Skutočne som trochu spoznal jeho myseľ. Páči sa mi skutočnosť, že sa Silent Hills nestalo realitou. Aby som bol úprimný, pretože som sa mal tú česť nahliadnuť do práce a spôsobu, akým tento človek zmýšľa, a úplne mi to odfúklo myseľ." 

Netreba dodávať, že milióny fanúšikov Silent Hills by pravdepodobne s hercom nesúhlasili. Najmä preto, že Konami od zrušenia projektu neurobilo so značkou vôbec nič. Death Stranding ale čakajte na PS4 už 8. novembra. Neskôr má prísť vydanie na PC, kde sa spomína leto 2020. 





Páči sa mi! (+1)






PS4
PC

Vývoj: Sony, 505 Games / Kojima Productions
Štýl: Akcia / Survival
Dátum vydania: 8. november 2019
 14.7. 2020 (PC)
 24.9. 2021 (,PS5)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18431)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk