EA udelilo nekompromisný BAN profesionálnemu hráčovi FIFA

Streamer Kurt neudržal svoje emócie na uzde a hanlivo sa vyjadril na adresu EA

pridal Gam_er 4.11.2019 o 19:55 pod hry
EA udelilo nekompromisný BAN profesionálnemu hráčovi FIFA

HRY > NOVINKY >

FIFA môže byť občas hektická, dokonca aj pre profesionálnych hráčov. Niektorí dostatočne zvládajú svoje emócie, zatiaľ čo iní s tým majú značné problémy. To druhé je prípad profesionálneho e-šport hráča s nickom Kurt0411. Za svoje správanie dostal od EA ban. 

Všetko to začalo po tom, ako Kurt0411 uverejnil na YouTube sériu videí, kde pravidelne kritizoval EA a jej zamestnancov. Posledný incident sa však odohral na live streame cez Twitch. Kurt prehrával a v poslednej minúte sa mu podarilo vyrovnať, po čom zahlásil "F*ck you EA", následne zdvihol svoj šál s logom EA a viackrát ho opľul. 

Reakciu na Kurtove konanie uverejnil na Twitchi ďalší streamer DrJarba, ktorého šokovalo, ako môže mať iný profesionálny hráč FIFA počas live streamu "tak nechutné správanie". Kurt na jeho komentár reagoval slovami, že jeho video s nadávkami na EA je lepšie ako celá doterajšia kariéra DrJarbu. Ten reagoval, že Kurt je skazený a poďakoval mu za prejavenie jeho pravého ja.

Kurtove správanie sa nepáčilo ani samotnému Electronic Arts. Vydavateľ mu udelil trest, ktorým je diskvalifikácia zo všetkých súťaží EA SPORTS FIFA 20 Global Series a všetkých budúcich udalostí naplánovanaých po tejto sezóne s okamžitou platnosťou. EA svoj nekompromisný trest vysvetľuje tým, že streamer opakovanie porušil kódex správania sa. Bol niekoľkokrát varovaný a už predtým čelil kvôli svojmu správaniu pozastaveniu piatich kvalifikácií na dobu dvoch mesiacov. 

EA toto správanie neakceptuje, čo je pochopiteľné. Na podporu kurta sa však postavilo niekoľko streamerov a na Twitchi vznikol už aj hashtag #FreeKurt. Mnohí sa však postavili aj na stranu vydavateľa a vyhlásili, že si Kurt svoj trest zaslúžil. Či už ste toho alebo opačného názoru je isté, že Kurt0411 sa v dohľadnej dobe na scénu streamov FIFA nevráti. 





EA udelilo nekompromisný BAN profesionálnemu hráčovi FIFA
Páči sa mi! (+11)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19942)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk