Ako vyzerali devkity Playstation konzol?

Fotky PS5 devkitu obleteli herný svet a pri tejto príležitosti sa pozrime, ako vyzerali dev kity predchádzajúcich konzol.

pridal Gam_er 2.12.2019 o 15:22 pod hry
Ako vyzerali devkity Playstation konzol?

HRY > NOVINKY >

Devkit pripravovanej PS5 konzoly sme už videli na niekoľkých leakoch. Nedávno sa dokonca prvýkrát na fotke objavil aj nový Dualshock 5. Nie každému je však jasné, že devkit väčšinou nemá finálny dizajn konzoly. Hlavne pred vydaním novej konzoly nie je ešte pri skladaní devkitov finálny dizajn ani k dispozícii a preto vyzerajú inakšie ako bude vyzerať konzola pri vydaní. Pri PS5 devkite to nebude iné.  

PlayStation 5 devkit

Ako vyzerali devkity Playstation konzol?

Finálny dizajn si Sony necháva na špeciálne predstavenie konzoly, ktoré bude zrejme v tomto prípade niekedy na jar alebo na E3, keďže konzola má vyjsť na jeseň.  Do tej doby si s nami poďte pripomenúť, ako vyzerali devkity predchádzajúcich PlayStation konzol, aby sme vám ukázali rozdiel medzi hardvérom, ktorý používajú vývojári a tým, ktorý sa dostane k vám domov. 

PlayStation 4 devkit

V prípade PS4 bol devkit podstatne väčší, v porovnaní s PS5 a mal aj skromnejšie odvetrávanie. PS4 dev kit sa podobá pôvodnej konzole Xbox na steroidoch a vôbec neodrážal ostrý dizajn a ikonický svietiaci prúžok, s ktorým konzola napokon prišla. 

Ako vyzerali devkity Playstation konzol?

PlayStation 3 devkit

Škaredý videorekordér. Aj tak nadávali hráči dev kitu PS3, ktorý vôbec nepripomínal konzolu. Našťastie si Sony z jeho dizajnu do finále nevzalo nič. PlayStaton 3 napokon prišla s ikonickým zaobleným puzdrom, ktoré bolo najprv väčšie a neskôr sa dočkalo dokonca dvoch redizajnov vo variácii PlayStation 3 slim a PlayStation 3 super slim. 

Ako vyzerali devkity Playstation konzol?

PlayStation 2 devkit

Jediný dev kit, ktorý vyzerá takmer rovnako ako finálna konzola, je PlayStation 2 dev kit. Sony dizajn finálnej konzoly odvodilo od nástrojov pre vývojárov s rozdielom, že k používateľom sa dostala menšia "krabička". Pôvodný devkit bol oveľa väčší, pretože v čase jeho návrhu nebolo možné napchať hardvér do tak malej skrinky, akou PlayStation 2 napokon bola. 

Ako vyzerali devkity Playstation konzol?

PlayStation devkit

Pre pôvodnú PlayStation použila spoločnosť Sony systém, ktorý sa pripájal k štandardnému počítaču s Windowsom namiesto toho, aby vyvíjala vlastný hardvér. Ideou bolo, že PC vývojári mohli využiť svoje skúsenosti s tvorbou hier na vytvorenie titulov pre debutovú konzolu od Sony. Tento fakt zefektívnil celý proces v porovnaní s konkurenciou. 

Ako vyzerali devkity Playstation konzol?





Páči sa mi! (+10)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19567)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk